Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020

Μαγειρείον Βερσαλλίες… έγιναν 2 χρονών!!!

Sharing is caring!

Μαγειρείον Βερσαλλίες… έγιναν 2 χρονών!!!

2 χρόνια γιορτάζουν οι ‘’Βερσαλλίες’’ στην Καλαμάτα, που έχουν πάρει το  όνομα τους από το ξακουστό Παλάτι  το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι. Καμία σχέση όμως  από την άλλη και την εξήγηση θα σας τη δώσουν ο Γιάννης και η Μαρία, όπου κάθε μεσημέρι μας καλοδέχονται με παραδοσιακές  συνταγές που φτιάχνονται μόνο με τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών.

Το δικό μας αγαπημένο μαγειρείο θα το βρείτε στην προσφυγική γειτονιά της Καλαμάτας, στη Δυτική μεριά της πόλης. Το μενού εναλλάσσεται καθημερινά και ανάλογα με την εποχή, τόσο στις σαλάτες όσο και στα μαγειρευτά. Σπαράγγια, άγρια μανιτάρια  και χόρτα από την περιοχή μας προτιμούνται κι από τους vegan. Προβατίνα και βετούλι είναι από ντόπια κρέατα.

Αν δεν κάτσεις στο μαγαζί που στεγάζεται σε ένα παλιό πέτρινο κτίριο μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό και να το πάρεις στο σπίτι. Δουλεύουν καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα.

Χρόνια πολλά ‘’Βερσαλλίες’’ να  νοστιμεύετε πάντα τη ζωή μας !!!

Μαγειρείον Βερσαλλίες… έγιναν 2 χρονών!!!

Δες και αυτό

Η Καλαμάτα παρουσιάζει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο στη «Detrop Boutique» της ΔΕΘ – Helexpo

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜεσσηνιακό ελαιόλαδο στη Detrop Boutique Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη …

shares