Παρασκευή , 28 Φεβρουαρίου 2020

Φωτεινή Ψυχίδου – Δημήτρης Κοργιαλάς: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Sharing is caring!

Φωτεινή Ψυχίδου – Δημήτρης Κοργιαλάς: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

H Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μετά από αρκετά χρόνια που είναι μαζί, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για την εκπομπή Happy Day και επιβεβαίωσε την είδηση.

Παράλληλα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα επικοινώνησε με τη Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία επιβεβαίωσε με τη σειρά της τον χωρισμό, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

«Εμείς κάναμε ρεπορτάζ. Μίλησε η συνεργάτιδά μας, Παυλίνα Ντάσιου με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Της είπε πως όντως έχουν περάσει κρίση. Η Φωτεινή του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι και του έδωσε προθεσμία μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αποχώρησε τα Χριστούγεννα από το σπίτι και τώρα υπάρχει αυτή η ένταση στη σχέση τους. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Φωτεινή έχει ακόμη ένα παιδί, την Ιόλη, που μένει στη γιαγιά της αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μακάρι το ζευγάρι να πάρει την σωστή απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Φωτεινή Ψυχίδου – Δημήτρης Κοργιαλάς: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους

ΠΗΓΗ

Δες και αυτό

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τη κακοποίηση σκύλου στην Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΌσο υπάρχουν «άνθρωποι», χθες, σήμερα, από ‘δω ως την αιωνιότητα ακόμη, θα …

shares