Connect with us

Καλαματιανό Καρναβάλι

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 1
Κοινοποιησέ το

Ένταση κέφι χορός και πολύ τρέλα από τη Φωτεινή Ψυχιδου και τον Σωτήρη Γεωργουτζο παρουσιαστές του 7ου καλαματιανού καρναβαλιού

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, παρουσιάστηκε το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, με αφηγητή το Γιώργο Τσαπόγα σε χορογραφίες της Δημοτικής Σχολής Χορού.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, την οποία θα συνόδευαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συναυλία από το συγκροτήματος REC.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 2 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 3 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 4 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 5

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 6 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 7 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 8 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 9

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 10 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 11 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 12 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 13 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 14 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 15 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 16 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 17 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 18 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 19 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 20 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 21 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 22 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 23 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 24 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 25 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 26 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 27 Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού 28


Κοινοποιησέ το

Μεσσηνία

Πιο σπαρταριστικό από ποτέ το 6ο Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μίμησης Déjà Vu! (video)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πιο σπαρταριστικό από ποτέ το 6ο Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μίμησης Déjà Vu! (video) 33
Κοινοποιησέ το

Déjà Vu – Καλαματιανό Καρναβάλι

Το δικό μας «Your Face Sounds Familiar», το γνωστό πια σε όλους τους Μεσσήνιους, Deja Vu – Volume 6 έρχεται φέτος ανανεωμένο και πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

Το 6ο Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μίμησης – Déjà Vu ανεβάζει αύριο επί σκηνής 17 καλλιτέχνες με πολύ κέφι και φαντασία που υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο και άκρως σπαρταριστικό σόου, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Οι ταλαντούχοι τραγουδιστές και ηθοποιοί θα παρουσιάσουν ένα διασκεδαστικό – ψυχαγωγικό show τραγουδιού και μίμησης στα πλαίσια του Καλαματιανού Καρναβαλιού, με ελεύθερο ρεπερτόριο έχοντας επιλέξει μουσικά τραγούδια και σκηνές από ταινίες και θεατρικά ή στιγμιότυπα από την τηλεόραση και ανάλογα μεταμφιεσμένοι θα μιμηθούν όσο πιο καλά μπορούν διάσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες. Διεκδικώντας ένα από τα βραβεία που θα απονείμει η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού η οποία αφού ακούσει όλους τους υποψήφιους θα επιλέξει τους κατά την κρίση της καλύτερους.

Τα βραβεία που θα δοθούν είναι:

• Βραβείο Déjà vu,
• Σκηνικής Παρουσίας και
• Καλύτερης Ερμηνείας.

Την διοργάνωση και φέτος έχει αναλάβει ομάδα εθελοντών αποτελούμενη από αρκετούς φίλους του Déjà vu, οι οποίες νωρίτερα σήμερα κάλεσαν το φιλοθεάμον κοινό να στηρίξει την φετινή εκδήλωση η οποία, όπως πάντα, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος επελέγη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας “Η Υπομονή”, τον οποίο διοργανωτές και συμμετέχοντες καλούνται να στηρίξουν βάζοντας στον «κουμπαρά» που θα βρουν στην είσοδο της εκδήλωσης όποιο ποσό επιθυμούν.

Δείτε βίντεο:

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου η Σταυρούλα Χανδρινού (εθελόντρια) ευχαρίστησε τα ΜΜΕ και ειδικότερα «τους χορηγούς οι οποίοι υποστηρίζουν χρόνια τώρα την εκδήλωση, την ΚΕ ΦΑΡΙΣ και τον πρόεδρό της κ. Δρούγα και όλους τους συμπολίτες μας που είτε ως εθελοντές, είτε ως συμμετέχοντες, είτε ως θεατές βρίσκονται κάθε χρόνο μαζί μας.» και συνέχισε: «Το φεστιβάλ είναι ένας διαγωνισμός όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να μιμηθούν γνωστά πρόσωπα, κατά κύριο λόγο από τον καλλιτεχνικό χώρο. Να είναι όσο πιο κοντά μπορούν στο πρόσωπο όσον αφορά την εμφάνιση, την φωνή, σε κάποια ιδιαίτερα στοιχεία που μπορεί να έχει.

Είμαι πολύ χαρούμενη που για για 6η συνεχή χρόνια, μια μία ομάδα, η οποία συνεχώς μεγαλώνει, στηρίζει μία εκδήλωση που κατά κύριο λόγο εκτός από τη διασκέδαση έχει το στόχο να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για ένα διαφορετικό Σύλλογο κι ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Μεσσηνίας «Η Υπομονή». Θα ήθελα να επισημάνω ότι το DEJA VU, εκτός του ότι έχει ως αφετηρία την Αποκριά και την αποκριάτικη παράδοση -σεβόμενοι και τον αστικό τρόπο που γιορτάζουμε πλέον την Αποκριά – εκείνο που φέρνει ως καινούργιο κάθε φορά, είναι αυτό που οι πολίτες αυτής της πόλης θέλουν να τονίσουν. Δηλαδή το στοιχείο που κάθε φορά θέλουμε να βάλουμε. Είναι πάντα βέβαια στο πλαίσιο της διασκέδασης, της περιπαικτικής διάθεσης της Αποκριάς και σίγουρα του ταλέντο και του χαρίσματος που έχει ο καθένας. Κι αυτό αναδεικνύουμε για 6η χρόνια…»

Η Φλώρα Σωτήρχου τόνισε τη σημασία της προσφοράς στον φετινό φιλανθρωπικό σκοπό: «Φέτος η εκδήλωσή μας είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή». Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχουν μέλη του Συλλόγου που θα μας ενημερώνουν για τη δράση του κι εμείς από το περίσσευμά μας να μπορέσουμε να τον ενισχύσουμε. Ακόμα κι ένα ευρώ είναι πολύ σημαντικό για τη στήριξή του αγώνα αυτού. Ένα πολύ ωραίο ζήτημα που μας έβαλε ο Σύλλογος είναι ότι τα παιδιά θα προσφέρουν τα βραβεία των νικητών και είναι φτιαγμένα από τα χέρια τους!»

Διπλό ρόλο θα έχει φέτος η επί σειρά ετών παρουσιάστρια του Φεστιβάλ. Φέτος η Τάνια Τσαούση θα συμμετάσχει στην εκδήλωση και όπως είπε «Αγωνιώ για την αυριανή ημέρα διότι εκτός από την παρουσίαση θα λάβω μέρος και ως διαγωνιζόμενη». Συμπλήρωσε επίσης ότι «οι συμμετοχές μας είναι μία και μια φέτος. Εξαιρετικά τραγούδια τα οποία προκαλούν διάθεση και κέφι και συνάδουν απόλυτα με το πνεύμα του φετινού καρναβαλιού. Είναι μία πολλά υποσχόμενη νύχτα και θα σας θέλαμε όλους εκεί διότι όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες να διασκεδάσουμε, να ξεδώσουμε και τα Déjà vu είναι μία πολύ καλή λύση σε αυτό το πρόβλημά!»
Τέλος, ο έτερος εθελοντής διοργανωτής του φεστιβάλ, Σωτήρης Κρητσωτάκης διευκρίνισε ότι «Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς όπου όποιος θέλει μπορεί να δώσει ότι θέλει για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η Υπομονή».

Έχει πάλι φιλανθρωπικό χαρακτήρα η εκδήλωσή μας.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα διασκεδάσει ο κόσμος.

Οι συμμετοχές μας φέτος είναι 17, είχαμε περισσότερες άλλα υπήρξαν πιο αυστηρά κριτήρια με σκοπό την καλύτερη διεξαγωγή του φεστιβάλ».

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Πρόεδρο της Κ.Ε. Φάρις Παντελή Δρούγα, τον ιδιοκτήτη του kalamatatimes.gr Γιάννη Μαλαπέτσα, τον Κυριάκο Γελάση, τον Δημήτρη Γκολώνη και τον Κωνσταντίνο Μουτσούλα

Ραντεβού, λοιπόν, αύριο στις 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας για μια βραδιά σπαρταριστής ψυχαγωγίας!

Πιο σπαρταριστικό από ποτέ το 6ο Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μίμησης Déjà Vu! (video) 34


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 35
Κοινοποιησέ το

Παρέλαση παιδικό καρναβάλι

Με κεντρικό θέμα, στο Καρναβάλι των Παιδιών, την ανακύκλωση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Καλαμάτας η μεγάλη παρέλαση των παιδιών, με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου που γέμισε το κέντρο της πόλης με παιδικά χαμόγελα.

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 36

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 12:30 από την πλατεία 23ης Μαρτίου και κατέληξε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 37

Το Καρναβάλι των Παιδιών αποτελεί μια ξεχωριστή και σημαντική ενότητα. Είναι μια από τις πιο ζωντανές και ελπιδοφόρες ενότητες του Καλαματιανού Καρναβαλιού και το φυτώριο των αυριανών καρναβαλιστών, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς καρναβαλιστές να αναπτύξουν τις αισθήσεις, τη φαντασία τους και την ελευθερία έκφρασης μέσα από τις εναλλακτικές μορφές τέχνης, τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 38

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 39

Με κεντρικό θέμα, στο Καρναβάλι των Παιδιών, την ανακύκλωση, οι στολές και τα υλικά ήταν από ανακυκλώσιμα υλικά υπέροχα σύνολα για το καρναβάλι των παιδιών στο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020.

Παιδική παρέλαση 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού (photos) 40

Δείτε φωτογραφίες κανοντας ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του fb:


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Καλαματιανό Καρναβάλι

Παιδικό καρναβάλι με δημιουργικό παιχνίδι και ευτυχισμένες φατσούλες (photos)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παιδικό καρναβάλι με δημιουργικό παιχνίδι και ευτυχισμένες φατσούλες (photos) 41
Κοινοποιησέ το

Παιδικό καρναβάλι 2020

Το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι, έφερε στη πόλη μας το πρώτο “Καρναβάλι των Παιδιών” εκεί όπου σήμερα παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την αλλαγή θέσης και ώρας, όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό να επηρεάσει την διάθεση και ακόμα περισσότερο την όρεξη όλων όσων συμμετέχουν.

Το “Καρναβάλι των Παιδιών” ξεκίνησε με τα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους,  στον ιδικά διαμορφωμένο χώρο της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας, στον χώρο των βιολογικών προϊόντων στις 17:00 ακριβώς, με παιχνίδια προερχόμενα από τους προσκόπους Καλαμάτας μη ανταγωνιστικά και με κεντρικό μήνυμα την ανακύκλωση.

Δείτε φωτογραφίες:


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ