Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοινώθηκε η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού

Sharing is caring!

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του 7ου καλαματιανού καρναβαλιού και όλα είναι έτοιμα.

Το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου 2019  στην κεντρική πλατεία της πόλης η γνωστή δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, θα δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση του 7ου Καλαματιανού  καρναβαλιού, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των γκρουπ που συμμετέχουν ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα REC.

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε μια μικρή παρέλαση για τα γυρίσματα του σποτ για το 7o Καλαματιανό καρναβάλι.

Εκεί μάθαμε ότι η φοιτήτρια Ευγενία Γεωργακοπούλου είναι η κοπέλα η οποία επιλέχτηκε να είναι φέτος η “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ”

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή με ή σε ένα γκρουπ στο Καρναβάλι, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής στο τηλ. 2721 181030, να αποστείλουν email στη διεύθυνση: info@kalamatianokarnavali.gr ή να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr

Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο, με το εξής ωράριο: 11:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00 και βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους.

Δες και αυτό

Ο Κώστας Καραμπάγιας ξεκινά νέο ταξίδι στο χώρο της ανδρικής μόδας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚώστας Καραμπάγιας Ένα «δικό» μας παιδί που στο παρελθόν έχει χαρίσει στην …

shares