Τετάρτη , 19 Φεβρουαρίου 2020

Εκπρόσωποι της Ένωσης Οινοπαραγωγών Πελοποννήσου στο Δημαρχείο

Sharing is caring!

Το Δημαρχείο Καλαματας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας και εκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου Αριστείδης Σπανός, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Μανώλης Γιαμνιαδάκης, παρουσία του εκλεγέντος Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Λαμπρόπουλου.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το δυναμικό κλάδο της οινοποιΐας, που συνεχώς αυξάνει τις εξαγωγές του. Η Ένωση εκπροσωπεί τους οινοποιούς από όλη τη γεωγραφική ενότητα της Πελοποννήσου και τη νήσο της Κεφαλονιάς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της συναντήσεως, ο Π. Νίκας τόνισε πως «μιλήσαμε για ένα σπουδαίο προϊόν, το οποίο αντιπροσωπεύει το 40% περίπου των εξαγωγών κρασιού της χώρας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το κρασί είναι ο μεγάλος πρεσβευτής μας, με σπουδαίες προοπτικές για την αύξηση του εισοδήματος στην Πελοπόννησο. Συζητήσαμε για τις εκθέσεις που γίνονται στο εξωτερικό, για τη συμβοήθεια που πρέπει να παράσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. (…) Τους ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που κάνουν σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου για να αυξηθεί η παραγωγή του προϊόντος, για την ποιότητα του προϊόντος, για την παρουσία τους στις εκθέσεις που γίνονται παγκοσμίως και που παράλληλα με το προϊόν προβάλλουν και την περιοχή μας. Θα είναι δεδομένη, λοιπόν, η αρωγή, η στήριξη, η βοήθεια στην προσπάθεια, την οποίαν κάνουν, από πλευράς Περιφέρειας, όπως και προς όλους εκείνους, οι οποίοι κάνουν εξαγωγές και συμβάλλουν στην αύξηση του πλούτου της περιοχής μας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας».

 

Δες και αυτό

Από την Καλαμάτα μας ταξιδεύουν στα «Όνειρα»! (Βίντεο)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣυγκρότημα Εποχές – Στα όνειρα Οι «Εποχές» είναι ένα καινούργιο νεανικό συγκρότημα …

shares