Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
KDAP 660x330 - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Sharing is caring!

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις», στην ακρογιαλιά έναντι του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης στην οδό Ναυαρίνου.

Η εκδήλωση θα περιλάβει:

Α. Καθαρισμό παραλίας και ενημέρωση για την προστασία των ακτών από τους εκπαιδευτικούς περιβαλλοντολόγους των ΚΔΑΠ.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά των ΚΔΑΠ, χωρισμένοι σε ομάδες, θα προχωρήσουν σε καθαρισμό της ακτής, προκειμένου μέσα από τη βιωματική αυτή δραστηριότητα να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί περιβαλλοντολόγοι των ΚΔΑΠ θα ενημερώσουν το κοινό για την προστασία των ακτών και του θαλάσσιου περιβάλλοντος, μέσα από ποικίλες δράσεις.

Β. Βeach party. Μουσική, χορός, παιχνίδια και εκπλήξεις θα περιμένουν τα παιδιά των ΚΔΑΠ, στα οποία θα μοιραστούν παγωτά, ενώ θα υπάρχουν και δροσερά νεράκια για όλους. Τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν την όμορφη χρονιά που πέρασαν στα ΚΔΑΠ, αφήνοντας ιπτάμενα φαναράκια.

Σημειώνεται ότι την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Διάπλαση Κέντρο Αποκατάστασης Α.Ε., με την παροχή ενός ασθενοφόρου και δύο διασωστών και τη ναυαγοσωστική κάλυψη η εταιρεία «Aquarescue-Μιχαλιός» με δύο ναυαγοσώστες.

 

ilias poulis home - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας oinomessinia - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας niniosbanner 1 - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας MYLO Indian Palace Restaurant - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας perrotis - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας mavreas1anigif - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας krystalkyriakoanigif - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας YPODIMATA - Εκδήλωση για την προστασία των ακτών και της θάλασσας από τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Δες και αυτό

20200127 183109 1 310x165 - Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ενθρόνιση της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ενθρόνιση της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΞεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ενθρόνιση της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα …

shares