Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020

Είδη σπιτιού & διακόσμησης σε ποικιλία σχεδίων στις καλύτερες τιμές

Sharing is caring!

Ποιότητα, εμπιστοσύνη και συνέπεια είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το κατάστημα Crystal Κυριακόπουλος που από το 1965 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης και του οικιακού εξοπλισμού!

Από την πρώτη ημέρα που ο ιδρυτής του καταστήματος, Δημήτριος Κυριακόπουλος, υποδέχθηκε τον πρώτο πελάτη και 51 χρόνια μετά η αδιάλειπτη λειτουργία του καταστήματος πέρασε στη νέα σύγχρονη καλύπτοντας τις αγοραστικές μας ανάγκες και μέσω διαδικτύου λειτουργώντας το e-shop: crystal-kyriakopoulos.com!

Ανανεώστε και ώστε στυλ στο σπίτι σας με πρωτότυπα είδη εσωτερικής διακόσμησης, χαρίστε στον χώρο εργασίας σας μια επιπλέον νότα άνεσης, επιπλώστε τον χώρο σας με την τελευταία λέξη της μόδας και έπιπλα της καλύτερης ποιότητας.

Δώστε χρώμα, ένταση, στυλ και φως στον χώρο σας μέσα από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων σε διακοσμητικά, είδη γάμου, ρολόγια, πίνακες, εικόνες, κορνίζες και άλμπουμ, καθρέφτες, έπιπλα, υφασμάτινα και οικιακά προϊόντα, εποχιακά και φωτιστικά και αμέτρητες ακόμα επιλογές διακόσμησης για το σπίτι και την εργασία στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνον στο κατάστημα Crystal Κυριακόπουλος στη Μεσσήνη!

Το κατάστημα Crystal Κυριακόπουλος με σεβασμό στον πελάτη έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη, πλέον παρέχει τη δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίες (27220 22986), υπηρεσίες παράδοσης στην πόρτα σας και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 180 €!


CRYSTAL-KYRIAKOPOULOS
28ης Οκτωβρίου 12, 24200 Μεσσήνη
Τηλέφωνο: 2722 022986
Email: info@crystal-kyriakopoulos.com
Υπεύθυνος πωλήσεων, Φώτης Κυριακόπουλος

Δες και αυτό

Η Καλαμάτα παρουσιάζει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο στη «Detrop Boutique» της ΔΕΘ – Helexpo

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜεσσηνιακό ελαιόλαδο στη Detrop Boutique Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη …

shares