Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
78852764 562678154529011 3678519418918273024 n 660x330 - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ

Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ

Sharing is caring!

Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ

ΑΤΟΜΑ με εγνωσμένη αξία και εμπειρία στον χώρο του μεσσηνιακού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ανάδειξαν οι πρόσφατες εκλογές στο «τιμόνι» της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας. πρόεδρος παραμένει ο Ιωάννης Πολυχρονόπουλος ενώ στη θέση του αντιπροέδρου πέρασε ο μέχρι πρότινος γραμματέας Αθανάσιος Κατσάς, ο οποίος ανέλαβε την λειτουργία της γραμματείας, του ταμείου και των υπολοίπων θέσεων και παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αναπληρωτής γεν. γραμματέας όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Καθώς φάνηκε οι εκλογές του σωματείου ανέδειξαν στο νέο συμβούλιο άτομα που είχαν να καταθέσουν την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στο προηγούμενο συμβούλιο! Αναλυτικά:

Διοίκηση

1.ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2.ΚΑΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α

3.ΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β

4.ΦΟΙΦΑ ΑΝΝΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

5.ΧΟΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΟΡΑ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

6.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

7.ΚΩΣΤΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ

Αναπληρωματικά Μέλη

8.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

9.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ

10.ΧΑΤΖΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Επίσης ταμίας αναλαμβάνει το μέλος

ΜΙΣΑΙΛΗΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εξελεγκτική Επιτροπή

Πρόεδρος: ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μέλος: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

(Η ισοψηφία μεταξύ Βενετίας Παναγοπούλου και Γεωργίου Ρήγα λύθηκε κατόπιν συνεννόηση των δυο μελών, υπέρ του κου Ρήγα.)

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σε ό,τι αφορά στα σχέδια για το μέλλον Τώρα νομίζω ότι θα πρέπει να αναφερθούμε στο μέλλον του Σωματείου, η νέα διοίκηση με μια πρώτη προσέγγιση δείχνει όρεξη για νέα πράγματα, νέες ιδέες που θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τον μεσσηνιακό μηχανοκίνητο αθλητισμό τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, θέλοντας να κάνουν κι άλλες υπερβάσεις!

«Θεωρούμε πως αυτή την στιγμή οι παλιοί αποκτήσαμε την εμπειρία των 3 ετών και οι νέοι είναι τα άτομα με όρεξη που θα καλύψουν τα οποία κενά είχαμε οργανωτικά ή απλά ο καθένας θα έχει την δουλειά του και οι διοργανώσεις θα μπορούν να γίνονται με λιγότερα προβλήματα. Τώρα, τα μέλη μπορούν να έρχονται κάθε Τετάρτη που θα ναι τα γραφεία μας ανοιχτά κι να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους στο συμβούλιο και αυτές να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση αν βέβαια κριθούν ουσιώδη και δημιουργικά για το Σωματείο»

Αναφέρουν αρχικά στην ανάρτησή τους τα μέλη του νέου ΔΣ και συνεχίζουν:

«Στο σημείο αυτό να αναφερθούμε στις προθέσεις μας για την νέα χρονιά. Καταρχάς ότι πετυχαίνει καθιερώνεται άρα η Ανάβαση πρέπει και θέλουμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Πάμε παρακάτω, και για να πούμε ότι η Λέσχη μας έκανε την υπέρβαση, θα θέλαμε να έχουμε το Χωμάτινο Ράλλυ Σπριντ γιατί η Καλαμάτα πλέον ξέρει και μπορεί να ξανακάνει χωμάτινο αγώνα. Για την ανάβαση δε χρειάζονται πολλά, πρέπει να γίνει θεσμός.
Παράλληλα θα θέλαμε και αγώνα TRC αν υπάρξει αυτός ο θεσμός και ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να το οργανώσουμε σε δικό μας σπίτι ποια και να έχουμε και τον απαραίτητο χώρο για τις προπονήσεις των χωμάτινων.

Επίσης θα διοργανώσουμε και αγώνες GP και Drift τοπικής πίστας, όπως και φέτος.»

Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ

ilias poulis home - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ oinomessinia - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ niniosbanner 1 - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ MYLO Indian Palace Restaurant - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ perrotis - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ mavreas1anigif - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ krystalkyriakoanigif - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ YPODIMATA - Άτομα με εμπειρία πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΑΛΑΚ

Δες και αυτό

10295697 325568304259187 3120542539480890758 n 310x165 - Οι υποψήφιοι για το ΔΣ της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟι υποψήφιοι για το ΔΣ της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Δέκα υποψήφιοι …

shares