Connect with us

Events

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της ΑΛΑΚ Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

ΑΛΑΚ Μεσσηνίας

ΑΛΑΚ Μεσσηνίας κοπή πίτας

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε και άφησε πίσω της μόνον ευχάριστες αναμνήσεις, τις οποίες μοιράστηκαν 300 και πλέον αθλητές, παράγοντες και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και προαναγγέλθηκαν τα ραντεβού του φετινού αγωνιστικού καλενταριού.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς που στηρίζουν τις διοργανώσεις μας.

ΑΛΑΚ Μεσσηνίας

ΑΛΑΚ Μεσσηνίας

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς άρχοντες που τίμησαν την εκδήλωση μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη που θα έχει το σωματείο μας για το αγωνιστικού έτος 2020.
Για εμάς η εκδήλωση ήταν καθόλα επιτυχημένη και έδειξε ένα μέρος της απήχησης και της δυναμικής του σωματείου μας.

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της ΑΛΑΚ

Να ζητήσουμε συγνώμη κιόλας αν κάποια από τα μέλη μας δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως έτσι ώστε να είναι κι αυτοί εκεί

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα πιο δυναμικά και με επαγγελματισμό παρόλο που είμαστε καθαρά χομπίστες για να ανεβάσουμε τον πήχη στις διοργανώσεις μας για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.»
Κλείνοντας έγινε αναφορά στο φετινό πρόγραμμα το οποίο ξεκινά σε περίπου ένα μήνα. Ειδικότερα όπως ανέλυσαν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης η χρονιά ξεκινά τον Μάρτιο και περιλαμβάνει τα καθιερωμένα αγωνιστικά ραντεβού και όχι μόνον.

 

«Θα ξεκινήσουμε στις 29 Μαρτίου με έναν αγώνα drift kαι GP στην πίστα καρτ «San Nikolas”, ύστερα ακολουθεί η Ανάβαση Τσακωνας που ήρθε για να μείνει και να μπορέσουμε να την κάνουμε και πρωταθληματική, μετά θα ακολουθήσει ένα νυχτερινό Drift και GP, τον Αύγουστο. Εν συνεχεία έχουμε το Κύπελλο Χώματος στην περιοχή του Πεταλιδίου που πρέπει να πετύχει και τέλος θα ολοκληρώσουμε με ένα ακόμη Drift και GP.

Φυσικά όλοι αυτοί οι αγώνες θα προσμετρούν στο Κύπελλο Μεσσηνίας.

Βέβαια το υστερόγραφο είναι πως όταν ωριμάσουν οι συνθήκες για οργανώσουμε και έναν αγώνα δεξιοτεχνίας στο αεροδρόμιο της Τριόδου καθώς και έναν χωμάτινο GP στην πίστα που ονειρευόμαστε να διαμορφωθεί.» αναφέρουν οι ιθύνοντες του σωματείου ευχόμενοι «Καλή αγωνιστική χρόνια!»

Events

Οι δρόμοι της έμπνευσης και της δημιουργίας δεν κλείνουν ποτέ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ποιητικοί Δρόμοι

“Ποιητικοί Δρόμοι”

Οι “Ποιητικοί Δρόμοι” προσαρμόστηκαν προς το παρόν, σε μια άλλη, εναλλακτική μορφή και σας προσκαλούν να τους περπατήσετε σε δρόμους διαδικτυακούς. «Βγείτε» για ένα όμορφο σεργιάνι σε μονοπάτια ορθάνοιχτα, γεμάτα φως και ελπίδα!

Γιατί οι δρόμοι της έμπνευσης και της δημιουργίας δεν κλείνουν ποτέ!

“Στο Δημοτικό” – ποίημα Γιώτας Αργυροπούλου

* Επισκεφθείτε τη σελίδα kalliergon στο fb και μάθετε περισσότερα για τη δράση “ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”. (https://www.facebook.com/events/18212…)

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Ακυρώνεται ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, λόγω κορωνοϊού

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ακυρώνεται ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, λόγω κορωνοϊού 13

15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Μεσσήνης ανακοινώνουν ότι λόγω της παγκόσμιας επιδημίας του κορωνοϊού, ακυρώνεται ο φετινός 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2020.

Ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης και οι παράλληλοι αγώνες των 10 km και 3 km θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2021.

Όσοι δρομείς είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν καταθέσει το αντίτιμο συμμετοχής τους, μπορούν να στέλνουν στο nissimarathon@gmail.com τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τράπεζα: Εθνική, ALPHA ή Eurobank, ΙΒΑΝ) για να τους επιστραφεί το ποσό.

15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

«Ποιητικοί Δρόμοι» – Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«Ποιητικοί Δρόμοι» - Προσαρμογή στα νέα δεδομένα 14

«Ποιητικοί Δρόμοι»

Οι ημέρες που διανύουμε επιβάλλουν σύνεση, υπευθυνότητα και ομοψυχία! Μένουμε σπίτι! Υπακούμε στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ, για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πρωτόγνωρης αυτής επιδημίας.

Με βάση τα νέα δεδομένα που από λεπτό σε λεπτό αλλάζουν, προσαρμόζουμε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με τις νέες συνθήκες. Κάποιες επιμέρους δράσεις εκ των πραγμάτων, έχουν αναβληθεί. Προτιμότερες όμως οι αναβολές, παρά οι ακυρώσεις! Οι δράσεις μας στο σύνολό τους είναι συμμετοχικές. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί, ώστε να μπορέσουμε όλοι να είμαστε εκεί για να τις υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον!

Η επιχειρηματικότητα αυτή τη στιγμή πλήττεται σοβαρά! Η τέχνη στον αντίποδα, ανθεί! Διαπίστωση διαχρονική και αέναη! Με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας, επιλέγουμε στις δύσκολες αυτές στιγμές, να αντισταθούμε και να συμπαρασταθούμε, αντιπαραθέτοντας στην “πανδημική” περιρρέουσα ατμόσφαιρα νότες ζωής! Νότες ελπίδας, μέσα από τη δύναμη της τέχνης, τη δύναμη της ποίησης!

Για όποιον λοιπόν υπάρχει ακόμη λόγος να κυκλοφορεί, οι βιτρίνες -έστω και με κατεβασμένα ρολά- του γνέφoυν να πλησιάσει και να διαβάσει επιλεγμένα ποιήματα Μεσσήνιων ποιητών. Έτσι, ως μια αχτίδα ελπίδας ότι στο βάθος του ορίζοντα υπάρχει φως! Οι δρόμοι σιγά σιγά κλείνουν… Οι “ποιητικοί δρόμοι” όμως, σιγά σιγά ανοίγουν και υπομονετικά περιμένουν την ώρα που όλοι μαζί θα τους περπατήσουμε! Το σεργιάνι στους δρόμους… τους ποιητικούς δρόμους, θα γίνει σε κάθε περίπτωση, μετατοπισμένο βέβαια χρονικά, αλλά θα γίνει! Ίσως και καλύτερα από ό,τι το φανταζόμαστε αρχικά! Ίσως τότε να το έχουμε περισσότερο ανάγκη! Μόνο, φροντίστε να είστε εκεί όλοι!!!

Εμείς, οι εκπρόσωποι της «Καλλίεργον», μιας επιχείρησης που έχει βασικό άξονα την τέχνη και τον πολιτισμό, υπηρετώντας παράλληλα για πολλά χρόνια πριν, καθαρά μόνο την τέχνη, θεωρούμε χρέος μας αυτή τη στιγμή να κρατήσουμε ακμαίο το ηθικό, άσβεστη την ελπίδα! ‘Όχι μόνο γιατί έτσι πρέπει -μιας και είναι στη φύση μας και άρα μπορούμε-, αλλά γιατί ξέρουμε ότι η τέχνη μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα, σ’ αυτή τη μάχη!

Εν αναμονή λοιπόν των προσαρμοσμένων μας δράσεων και μην χάνετε την ψυχραιμία σας! Άλλη μια μεγάλη μπόρα! Θα περάσει κι αυτή, όπως και τόσες άλλες! Ας συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε και να δημιουργούμε! Θα τα καταφέρουμε!!!

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ