Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ)

Ανέβηκε

στις

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) 5
Κοινοποιησέ το

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο “Τέσσερος” στη Θουρία η κοπή πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν αλλά και πολιτικών προσώπων για την στήριξή τους στις δράσεις της ΑΛΑΚ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) 6

Ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος στάθηκε στην ανοδική πορεία της Λέσχης που πλέον αριθμεί 160 μέλη, αριθμός που την κατατάσσει στην τρίτη θέση πανελληνίως. Παράλληλα αναφέρθηκε στην σημαντικές διοργανώσεις που, είτε θα διοργανώσει, είτε θα συμμετάσχει η ΑΛΑΚ το 2024, κάνοντας λόγο για μια γεμάτη χρονιά που μπορεί να φέρει νέες επιτυχίες στη Λέσχη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος συνεχάρη την ΑΛΑΚ για τη δράση της, χαρακτήρισε δεδομένη τη στήριξη της Περιφέρειας και προσωπικά του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και προανήγγειλε βελτιώσεις στην διαδρομή όπου το Μάιο θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγάλες διοργανώσεις της ΑΛΑΚ, η Ανάβαση Τσακώνας. Στον κ. Αναστασόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος απένειμε επίσης τιμητική πλακέτα και έκανε ειδική αναφορά στην βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Τσουκαλά όσον αφορά την Ανάβαση Τσακώνας. Ο τελευταίος με την σειρά του χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το έργο της ΑΛΑΚ, τονίζοντας πως, εκτός των άλλων, προσφέρει πολύτιμη οδηγική παιδεία.

Ευχές για διοργάνωση μεγάλων αγώνων και για αγωνιστικές επιτυχίες έδωσε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης που εκπροσώπησε το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και παρέλαβε την σχετική τιμητική πλακέτα.

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Σκοπετέας παρέλαβε επίσης τιμητική πλακέτα και συνεχάρη την διοίκηση και τους οδηγούς της ΑΛΑΚ για την δράση τους.

Το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο εκπροσώπησε ο Αρης Καπερώνης και ο Λεωνίδας Χριστοφιλόπουλος, ο οποίος κατά την βράβευσή του προανήγγειλε βελτιώσεις στην πίστα του Αεροδρομίου της Τριόδου, όπου άλλωστε η ΑΛΑΚ θα διοργανώσει σημαντικούς αγώνες και το 2024.

                                            ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μαριλένα Γυφτέα και ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος έκαναν μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση καθώς εξέφρασαν την πρόθεση να διοργανωθεί στο άμεσο μέλλον από κοινού μια εθελοντική αιμοδοσία.

Η κα. Γυφτέα, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, σημείωσε ότι το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού της Καλαμάτας αριθμεί πάνω από 200 ενεργούς εθελοντές και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια. Στάθηκε επίσης στο πολύπλευρο κοινωνικό έργο του Τμήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “είμαστε εδώ για όλους, για όποιον έχει ανάγκη”.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) 7

Από πλευράς αθλητών της ΑΛΑΚ βραβεύθηκαν οι εξής:

Μεσσηνιακό πρωτάθλημα

Α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

1ος Δημήτρης Ξυπόλιτος, 2ος Νίκος Μπάκας, 3ος Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ RACING εως 1400cc

1ος Στέφανος Χριστοδουλόπουλος

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ RACING 1401-1600cc

1ος Χαράλαμπος Παπαγεωργίου

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ RACING 1601-2000cc

1ος Δημήτρης Λαγωνικάκος, 2ος Κανέλος, 3ος Βασίλης Κορωνιός

Ε) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ RACING 2000+

1ος Νίκος Παπαδόπουλος, 2ος Γιώργος Διαμαντόπουλος, 3ος Γιώργος Παναγόπουλος

ΣΤ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ εως 1600cc

1ος Κώστας Μαχαίρας, 2ος Γιώργος Ποθουλάκης

Ζ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ 2000+

1ος Αρχοντας

Η) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DRIFT 1 ατμοσφαιρικά και turbo εως 1800cc

1ος Γιώργος Παναγόπουλος, 2ος Σωτήρης Σπυρόπουλος, 3ος Θανάσης Βασιλόπουλος, 4ος Γιώργος Σγαντζονυχας, 5ος Παναγιώτης Μακρής, 6ος Θεοχάρης Καραθανάσης.

Θ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DRIFT 2 turbo 1800+ cc

1ος Παναγιώτης Μακρής, 2ος Γιώργος Παναγόπουλος, 3ος Παναγιώτης Δούβαλης, 4ος Κωνσταντίνος Αργυρός, 5ος Παρασκευάς Σταυράκης, 6ος Κυριάκος Χαρέας.

Επίσης βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις τους στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας οι εξής:

1. Κώστας Μαχαίρας: 1ος στο Πανελλήνιο Επαθλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης στην κατηγορία 401-1600cc

2. Δημήτρης Βαρθαλίτης: 2ος στο Πανελλήνιο Επαθλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης.

3. Χαράλαμπος Παπαγεωργίου: 3ος Α6 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

4. Κανέλος: 1ος FSA2L στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

Τέλος, βραβεύθηκε ο Ευάγγελος Παναρίτης για την συμμετοχή και τον τερματισμό του στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλιυ Ακρόπολις καθώς και την συμμετοχή του στον αγώνα Ράλλυ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις).

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ