Connect with us

Μεσσηνία

Άρχισαν οι εγγραφές για τα Workshops, Masterclasses, Lecture του 26ου KDF 2020

Ανέβηκε

στις

Άρχισαν οι εγγραφές για τα Workshops, Masterclasses, Lecture του 26ου KDF 2020 3
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/https://dimiourgikiprotovoulia.gr/

26 Kalamata International Dance Festival 2020

Ένα δεκαήμερο γεμάτο Workshops, Masterclasses, Lecture φέρνει το 26 Kalamata International Dance Festival 2020 που θα γίνει από τις 16 έως τις 26 Ιουλίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και θα διαρκέσει συνολικά 59 ώρες! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνολικά θα γίνουν τρία σεμινάρια, δυο masterclasses και μια διάλεξη.

Πιο αναλυτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικών σεμιναρίων σύγχρονου χορού – Electric Matter έχει ως κάτωθι:

Άρχισαν οι εγγραφές για τα Workshops, Masterclasses, Lecture του 26ου KDF 2020 4

EDIVALDO ERNESTO: Depth Movement Workshop- 17-22 Ιουλίου 2020 (18 ώρες)

Το σεμινάριο αφορά τη διαχείριση της ενέργειας και τη συνεχή υπέρβαση των ορίων του χορευτή. Το μάθημα εμβαθύνει στο διαμορφωμένο προσωπικό χορευτικό λεξιλόγιο του κάθε σπουδαστή με σκοπό τη δυνατότητα διαρκούς μετασχηματισμού του.

PETER JASKO: Deep Movement Consciousness – 20-25 Ιουλίου 2020 (18 ώρες)

Πρόκειται για ένα σεμινάριο τεχνικής, που αφορά τη δημιουργικότητα, την αυτογνωσία και τη διαισθητική νοημοσύνη των χορευτών. Θα δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη της προσωπικής τους γλώσσας, στη βελτίωση της κινητικής τους δεινότητας και στην ενίσχυση της χορογραφικής τους ικανότητας.
Masterclass: Fighting Monkey Practice – Partnering – 24 και 25 Ιουλίου (3 ώρες)

Βασικές αρχές χορογραφίας για ντουέτα. Αρχές αυτοσχεδιασμού και αρχές δομημένης παράστασης. Ο Γιόζεφ και η Λίντα διδάσκουν τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία που διέπουν την αθέατη επικοινωνία και τον συντονισμό του ζευγαριού που οδηγούν σε απεριόριστες εκδοχές συνδυασμών και σε δυναμικές δημιουργίες.

ΛΙΝΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΕΑ: Masterclass – From the other side – 24 και 25 Ιουλίου (3 ώρες)
Πρόκειται για ένα μάθημα που εστιάζει σε βασικές ιδιότητες του σώματος, όπως το βάρος, η ελαστικότητα, η δύναμη, η πυκνότητα, και στη χρήση τους είτε σε μια απλή συνθήκη είτε σε πιο σύνθετες καταστάσεις ταχύτητας και δυναμικής.

JOZEF FRUČEK & MANUEL RONDA: A minute of lies – Dance and acting workshop – 16-19 Ιουλίου 2020 (15 ώρες)

O Jozef Fruček και ο Manuel Ronda είναι καλλιτεχνικοί συνεργάτες από το 2012. Στον πυρήνα του σεμιναρίου τους διερευνάται η βασική αρχή κάθε ερμηνείας, η οποία δεν είναι άλλη από το να πιστέψουν οι θεατές πως αυτό που βλέπουν είναι αλήθεια. Πρόκειται για ένα σεμινάριο με κεντρικό στόχο την ανάδειξη της παρουσίας του performer επί σκηνής μέσω της σύνδεσης κίνησης και φωνής. Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν σε επιλεγμένο κείμενο.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η διάλεξη του Jozef Fruček «Risk and uncertainty – Fundamental aspects of human development» στις 26 Ιουλίου 2020 (2 ώρες) στο Στούντιο Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

• Σεμινάρια Σύγχρονου Χορού

Το κόστος συμμετοχής στα Σεμινάρια Σύγχρονου Χορού (3 σεμινάρια, 2 masterclasses και 1 διάλεξη) ανέρχεται σε 400,00 €. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και πληροφορίες δίδονται από την Ιωάννα Αποστόλου, στο τηλ. 6972 558 593 καθώς και με email: workshops@kalamatadancefestival.gr

Σημείωση: Η εγγραφή ολοκληρώνεται μόνο με την καταβολή του ποσού συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια έχουν ειδική έκπτωση για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ.

• Μέχρι τις 28/2 οι δηλώσεις για τον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής

Επίσης να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής: «ΕΙΜΑΙ… Πώς βλέπω τον εαυτό μου» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Τα παιδιά της Καλαμάτας που θα συμμετέχουν, θα δουν τα έργα τους σε έκθεση ζωγραφικής στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

https://dimitrisptochos.gr/https://dimiourgikiprotovoulia.gr/https://dinamidimiourgias.gr/https://stoupass.gr/ΔΡΑΚΟΥsesamisesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ