Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Περίεργα / Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;»
krateros 613x330 - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;»

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;»

Sharing is caring!

Δεν έχει ξαναγίνει! Ο Νίκος Μουτσινάς σάστισε με τους συνεργάτες του και αναφώνησε «Είστε τρελοί;»! Τι συνέβη στην εκπομπή «Για την παρέα»; Ο Νίκος Μουτσινάς είχε προκαλέσει τον Κρατερό Κατσούλη να βάλει δεκαπεντάποντα και να χορέψει.

Ο Κρατερός αποδέχτηκε την πρόκληση του Μουτσινά στην εκπομπή, «Στη Φωλιά των Κου Κου» και με τη σειρά του προκάλεσε τον Νίκο να φέρει μία κατσίκα στο πλατό και να την αρμέξει live! «Προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να αφήσει αυτά τα εφεδάκια και να φέρεις μια κατσίκα στην εκπομπή σου, να την αρμέγεις και να της τραγουδάς «άσε τα μαλλάκια σου ανακατωμένα» είπε ο Κρατερός και δείτε τι έγινε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα!»Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΠΗΓΗ koyzoylo.gr

niniosbanner 1 - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;» MYLO Indian Palace Restaurant - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;» perrotis - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;» mavreas1anigif - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;» krystalkyriakoanigif - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;» YPODIMATA - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά: «Είστε τρελοί;»

Δες και αυτό

lerepasjjfn341 310x165 - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣτη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο …

shares