Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Κους Κους / Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»
lerepasjjfn341 660x330 - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

Sharing is caring!

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.
«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω.

Χρωστάω 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ζω από την ελεημοσύνη τους. Τα χρήματα από τη διαφήμιση τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ.

Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα. Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδιο το χρόνο και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις.

Η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει τουαλέτα, δεν ιδρώνει. Θα έπαιρνα σε παράσταση οποιονδήποτε νόμιζα ότι μου χρειάζεται για οποιονδήποτε λόγο. Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε, τον Κώστα Γκρέκα, γιατί αυτός μας φαινόταν ότι κάνει.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δείλιασε και τελικά ήταν η τύχη της Νένας Μεντή να παίξει στις “Τρεις Χάριτες”. Στο “Δις εξαμαρτείν” απευθυνθήκαμε για το ρόλο του Χάρη Σώζου πρώτα στον Τάσο Χαλκιά, αλλά τότε είχε τον Σάκη τον υδραυλικό.

Μπορεί να ήταν και λάθος στρατηγική επιλογή το ότι δεν επιτρέψαμε να προβάλλονται σε επανάληψη οι “Τρεις Χάριτες” και το “Δις εξαμαρτείν”. Αν και η σχέση μας με το Mega είχε σκαμπανεβάσματα, είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσαν να μας τραβήξουν τα δικαστήρια», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

ΠΗΓΗ

ilias poulis home - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» oinomessinia - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» niniosbanner 1 - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» MYLO Indian Palace Restaurant - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» perrotis - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» mavreas1anigif - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» krystalkyriakoanigif - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους» YPODIMATA - Ξαφνιάζει ο Μιχάλης Ρέππας: «Ζω από την ελεημοσύνη τους»

Δες και αυτό

spiri65 310x165 - Η Σπυριδούλα απαντά στα πικρόχολα σχόλια του κόσμου

Η Σπυριδούλα απαντά στα πικρόχολα σχόλια του κόσμου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔείχνει στην κάμερα το κρυφό της τατουάζ Η φιναλίστ Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν από τα …

shares