Κυριακή , 19 Ιανουαρίου 2020
Home / Κους Κους / Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος
lenikmoutsikaiensw34 660x330 - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος

Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος

Sharing is caring!

Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος

Ο Νίκος Μουτσινάς, τα τελευταία χρόνια, έχει βρει το look που του ταιριάζει απόλυτα. Ωστόσο, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, ο παρουσιαστής θέλησε να πειραματιστεί λίγο με την εξωτερική του εμφάνιση κι έτσι προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα, μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να ξυρίσει τα γένια του, υιοθετώντας έτσι ένα τελείως διαφορετικό στυλ. Ο ίδιος έκανε τα αποκαλυπτήρια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έβγαλε στο showroom της Αθηνάς Οικονομάκου.

Και μπορεί ο ίδιος να μην έκανε άμεση αναφορά σ’ αυτό στην ανάρτησή του, ωστόσο, οι φανατικοί θαυμαστές τους δεν άργησαν να το καταλάβουν, αλλά και να ξαφνιαστούν. Το σίγουρο είναι πώς ο παρουσιαστής, ακόμα και ξυρισμένος, παραμένει εξίσου γοητευτικός.

 

lenikksirismonkaienaeles23 - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος

ΠΗΓΗ

oinomessinia - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος niniosbanner 1 - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος MYLO Indian Palace Restaurant - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος perrotis - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος mavreas1anigif - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος krystalkyriakoanigif - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος YPODIMATA - Ξυρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έγινε άλλος άνθρωπος

Δες και αυτό

image 1 2745 310x165 - Με νέα εκπομπή επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς – Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Με νέα εκπομπή επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς – Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ είναι γεγονός. Ο παρουσιαστής μετά την …

shares