Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020
Γιώργος Μπέκιος

Ανανεώστε και Διακοσμήστε το χώρο σας με έργα τέχνης POSTER ART!

Sharing is caring!

POSTER ART KALAMATA

Πόσες φορές έχετε επιθυμήσει το έργο τέχνης που βλέπετε σε μια έκθεση να βρισκόταν στο σαλόνι σας; Τα έργα τέχνης, ιδίως οι πίνακες ζωγραφικής, αποτελούν ένα από τα βασικά διακοσμητικά αντικείμενα ενός χώρου, καθώς προσδίδουν σε αυτό ταυτότητα και στυλ.

POSTER ART

Αν, λοιπόν, θέλετε να «σπάσετε» την μονοτονία στους χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου η επιλογή ενός έργου τέχνης είναι ιδανική! Τα έργα τέχνης δύναται να αναβαθμίσουν το στυλ του σπιτιού σας και να αναδείξουν το προσωπικό σας γούστο, όντας επιβλητικά ή εκκεντρικά κι αφήνοντας στο αέρα έναν υπαινιγμό κομψότητας!

POSTER ART

Τριάντα χρόνια το κατάστημα κορνιζών Poster Art στην Καλαμάτα στολίζει κάθε χώρο με εντυπωσιακά έργα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανανεώσουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο με ένα έργο τέχνης σε προσιτή τιμή.

POSTER ART

Τριάντα χρόνια το κατάστημα κορνιζών Poster Art στην Καλαμάτα στολίζει κάθε χώρο με εντυπωσιακά έργα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα έργων εξαιρετικών πινάκων BIZ ART αλλά και την πλούσια συλλογή σε αφίσες, κορνίζες, καμβάδες, καθρέφτες όπως και σε φωτογραφίες της Παλιάς Καλαμάτας. Το Poster Art του Γιώργου Μπέκιου εξειδικεύεται σε πλαστικοποιήσεις, μεγεθύνσεις, εκτυπώσεις έργων τέχνης, επισκευές κορνιζών αλλά και τεχνοτροπίες.


Η παράδοση γίνεται αυθημερόν ή εντός ολίγων ημερών ανάλογα την παραγγελία.

Θα βρείτε το κατάστημα Poster Art, στην Ανδρέα Σκιά 15 στον πεζόδρομο στην Καλαμάτα, (έναντι Ταχυδρομείου).

POSTER ART

Ανανεώστε και Διακοσμήστε το χώρο σας με έργα τέχνης POSTER ART!

POSTER ART
Κατάστημα Κορνιζών
Ανδρέα Σκιά 15
24100, Καλαμάτα
Τηλέφωνο: 6974 19 47 29

POSTER ART

POSTER ART

Γιώργος Μπέκιος

Δες και αυτό

Η Καλαμάτα παρουσιάζει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο στη «Detrop Boutique» της ΔΕΘ – Helexpo

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜεσσηνιακό ελαιόλαδο στη Detrop Boutique Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό εκθεσιακό τριήμερο στη …

shares