Connect with us

Events

«Alte Peloponnese»… το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«Alte Peloponnese»… το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου! 1

«alte peloponnese»… το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου!

EXPLORE the outdoors… στην Πελοπόννησο! Η πρώτη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Alte Peloponnese» μας καλεί να ανακαλύψουμε έναν καινούργιο συναρπαστικό προορισμό, την Πελοπόννησο μέσω του εναλλακτικού τουρισμού! Αναρρίχηση, ορειβασία, hiking, trekking, εταιρείες περιηγητικού τουρισμού, rafting, kite, wind surfing, mountain bike, go kart, αλεξίπτωτο πλαγιάς, paintball, ιππασία, sailing, ενοικίαση σκαφών αναψυχής, εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, πιστοποιημένα καταδυτικά κέντρα, σχολές καταδύσεων, εξοπλισμό υποβρύχιας δραστηριότητας είναι ένας εναλλακτικός τρόπος αλλά εξίσου συναρπαστικός τρόπος για τους τουρίστες να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και κάθε γωνιά της όμορφης Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά στην περιοχή μας πραγματοποιείται το μεγαλύτερο event για τον τουρισμό με τη συμμετοχή 70 επιχειρήσεων που ασχολούνται και αναδεικνύουν τις δραστηριότητες φύσης.

Από την Παρασκευή 19 μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου, στον ισόγειο χώρο της Περιφερειακής Διεύθυνση Μεσσηνίας, σε μια πρωτοποριακή και άκρως εναλλακτική πρόταση, περίπου 70 επιχειρήσεις τουρισμού όλης της Πελοποννήσου θα παρουσιάσουν μορφές εναλλακτικού Χειμερινού, Καλοκαιρινού, Περιπατητικού, Φυσιολατρικού Τουρισμού καθώς επίσης Τουρισμού Πολιτισμού, Γαστρονομίας, όπως επίσης περιπατητικό και αναρριχητικό τουρισμού, ορειβασίας και δραστηριοτήτων φύσης (rafting, ποδηλασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, σχολές σκι, surfing, ιππασίας, κατάδυσης, τοξοβολίας κ.ά.).

Την έκθεση διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία», τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την Alterna Messinia.

«Alte Peloponnese»… το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου! 2

Η συνέντευξη Τύπου

Εχθές, οι διοργανωτές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία» και το Τουρισμού Καλαμάτας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου καλώντας τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση και να ενημερωθεί για όλα τα είδη εναλλακτικού Τουρισμού που μπορεί να προσφέρει η Πελοπόννησος.

 • Ντίνα Νικολάκου (αντιπεριφερειάρχης): «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. Έχουμε ένα πρόγραμμα για 1500 km μονοπάτια σε όλη την Πελοπόννησο. Θα είμαστε η πρώτη Περιφέρεια που θα έχουμε πιστοποιημένα μονοπάτια με ευρωπαϊκή σήμανση τα οποία θα μπορούν να μπουν στον χάρτη των μεγάλων τουριστικών πακέτων για τους περιπατητές. Μονοπάτια που θα αναδεικνύουν την ιστορία, την κουλτούρα μας και το φυσικό μας κάλλος. Έχουμε καταφέρουμε να έχουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πλέον το πρώτο καταδυτικό πάρκο στον Δυρό και ετοιμάζουμε δεύτερο στο Λουτράκι. Έχουμε ετοιμάσει αναρριχητικό πάρκο στο Λεωνίδιο και ετοιμάζουμε δυο ακόμα για να έχουμε ένα cluster αναρριχητικών πάρκων.

Τίποτε δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει στόχευση, χωρίς σχεδιασμό./ ετοιμάζουμε σε δυο εβδομάδες ένα μεγάλο συνέδριο στο Λουτράκι πάλι με αναφορά στον εναλλακτικό Τουρισμό, εκεί μιλάμε για τον θερμαλισμό και ιατρικό τουρισμό, όπου θα γίνει μια συζήτηση με φορείς και προετοιμασία μιας μεγάλης ημερίδας γύρω απ’ αυτή τη μορφή του εναλλακτικού τουρισμού. Έχουμε το Menalon Trail που πραγματικά θα δείξει πως όταν ενώνει η κοινωνία της δυνάμεις της, μπορούμε να πάμε ψηλότερα», είπε και τέλος, σχολίασε: «Όλα αυτά τα κάνουμε μαζί, δεν μπορούμε όμως να μην πούμε, όσο κι αν αυτό δεν είναι αρεστό,  ότι η συμβολή της Περιφέρειας και η χρηματοδότηση αυτής της έκθεσης, χαρακτηρίστηκε από κάποιον ως μια χρηματοδότηση σε ημετέρους! Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν αυτό το γεγονός λέγοντας ότι, η Περιφέρεια κάνει ρουσφέτια. Δεν κάνουμε ρουσφέτια, δεν χρηματοδοτούμε ημετέρους, είμαστε δίπλα στους φορείς της πόλης, στους επιχειρηματίες τουρισμού και σε όλους αυτούς που κάθε μέρα δουλεύουν σκληρά για να πάμε ακόμη ψηλότερα!»

 • Αντωνία Μπούζα (Αντιπεριφερειάρχης): «Από τις 19 έως τις 21 Απριλίου ξεκινάει στην πόλη της Καλαμάτας μια σπουδαία συλλογική προσπάθεια ανθρώπων του τουρισμού οι οποίοι ασχολιούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό, της φύσης! Δημιουργείται ένα cluster επιχειρηματιών που, στον χώρο του διοικητηρίου, θα δημιουργήσουν μια σπουδαία έκθεση η οποία πιστεύουμε ότι θα έχει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία διότι, αφορά όλη την Πελοπόννησο, πάρα πολλές δραστηριότητες και επιχειρηματίες και το ότι υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή όλων των φορέων του Τουρισμού είναι για εμάς πάρα πολύ θετικό και σημαντικό!

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι διότι θα παρευρίσκονται πάνω  από 68 εκθέτες όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πάνω από 60 Τουριστικά Πρακτορεία βρίσκονται με εκπροσώπους τους εδώ για να κάνουν συναντήσεις «b2b», πράγμα πολύ σημαντικό για επιχειρηματικότητα η οποία χρειάζεται την ενίσχυση των φορέων του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης. Αυτός άλλωστε είναι ο δικός μας στόχος, πάντοτε με αυτό τον γνώμονα κινούμαστε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου. Να είμαστε δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρηματιών. Το έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο γιατί έχουμε ανεβάσει ψηλά την Πελοπόννησο η οποία κινείται πάντοτε με ανοδική πορεία.

Ο Τουρισμός είναι καθαρά συνέργειες! Είναι ανοικτά μυαλά και απομάκρυνση από φοβικά σύνδρομα. Αυτό θα πρέπει όλοι να το κατανοήσουν και όλοι εμείς που έχουμε αυτή την θετική προσέγγιση για τον Τουρισμό, στεκόμαστε δίπλα σε αυτές τις σημαντικές προσπάθειες, όπως αυτή που θα γίνει 19 με 21 Απριλίου στην Καλαμάτα!

Ο εναλλακτικός Τουρισμός, ο Τουρισμός φύσης, η γαστρονομία, ο πολιτισμός με τον καλύτερο θα ξεδιπλωθούν σε αυτή την έκθεση όπου με τις πολλές συμμετοχές θα παρουσιάσει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Είμαστε σίγουροι ότι πάρα πολύ Μεσσήνιοι και Πελοποννήσιοι θα παρευρεθούν στον χώρο για να απολαύσουν αυτή τη σπουδαία έκθεση!»

 • Παύλος Γκραίκης (γεν. γραμ. Επιμελητηρίου Μεσσηνίας): «Οραματικά –γνωρίζουμε –τολμούμε – πράττουμε. Τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου σε μια αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και τους άλλους φορείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου οι ειδικές μορφές του Τουρισμού -ένα κομμάτι Τουρισμού στο οποίο έως τώρα δεν είχαμε δώσει την ευκαιρία ανάδειξης, να κάνουν το πέρασμά τους όχι μόνο προς τον πελάτη αλλά και την τοπική κοινωνία.

19 με 21 του μηνός στο διοικητήριο θα βρεθούν επιχειρήσεις απ’ όλη την Πελοπόννησο. Σε αγαστή συνεργασία τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των ειδικών μορφών Τουρισμού και παρουσιάζοντας την Πελοπόννησο για τις μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες που έχουν οι επιχειρηματίες σε αυτούς τους τομείς. Είναι δράσεις φύσης και είναι μεγάλη ευκαιρία να συνδέσουμε τα κομμάτια του πάζλ του Τουρισμού, στο οποίο δεν υπάρχουν μόνον οι ειδικές μορφές, υπάρχουν κι άλλες μορφές για τις οποίες πολύ σύντομα από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα ακούσετε και άλλες δραστηριότητες.»

Κλείνοντας ο κ. Γκραίκης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην διοργάνωση ελπίζοντας αυτή η πρώτη να αποτελέσει το «χτίσιμο» για την δεύτερη διοργάνωση, το 2020!

 • Γιάννης Καραλής (πρόεδρος Παμμεσσηνιακού Συλλόγου Ιδιοκτήτων και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μεσσηνίας «Η Μαγική Μεσσηνία»): «Η δική μας συμμετοχή σε αυτή την έκθεση που οργανώνεται και έχει θέμα τον εναλλακτικό Τουρισμό και οποιοδήποτε μορφή Τουρισμού στην Πελοπόννησο, έχει να κάνει αποκλειστικά με την επαγγελματική ιδιότητά μας που μας επιβάλλει να συμμετέχουμε σε συλλογικές προσπάθειες.

Στηρίζουμε με την συμμετοχή μας στην έκθεση, σε ένα μεγάλο περίπτερο που μας παραχωρούν οι διοργανωτές και θέλουμε να καλέσουμε τους δημότες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στη έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα θέματα Τουρισμού: Χειμερινός, Καλοκαιρινός, Περιπατητικός, Φυσιολατρικός, Τουρισμός Πολιτισμού Γαστρονομικός κα.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα οργανώνονται κληρώσεις κάθε μια ώρα με δωρεές από τους εκθέτες και οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν με τον λαχνό που θα παίρνουν (δωρεάν) κατά την είσοδό τους και να κερδίζουν διάφορα δώρα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο 1ο Alte και σε όλους εμάς και ελπίζω να επικρατήσουν πιο συναινετικές απόψεις απ’ όλους για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τον Τουρισμό καλύτερα όλοι μαζί!»

 • Κώστας Ανδριανόπουλος (Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας): «Στον πυρήνα των δράσεων του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας συναντά κανείς δυο πυλώνες: από τη μια τον αγνό Τουρισμό κι από την άλλη έννοια της συνέργειας. Συνέργεια με κάθε φορέα, δράση, συλλογικότητα, φυσικό πρόσωπο που προασπίζει και προβάλλει τη Μεσσηνία, την Καλαμάτα. Αυτονόητα δεν μπορούσαμε να απουσιάζουμε από εδώ. Πέρα από τη φυσική μας παρουσία έχουμε την ευθύνη διαμόρφωσης ενός εξαιρετικά πλούσιου εκπαιδευτικού προγράμματος χάρη στην εμπειρία που έχουμε από προηγούμενες διοργανώσεις. Έτσι το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 12 μ. στον ισόγειο χώρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, θα διεξαχθούν δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια με συμμετέχοντες από τη μια το γνωστό σε όλους από τις προηγούμενες συμμετοχές του στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, Δημοσθένη Μπρούσαλη, έναν από τους πιο εξαίρετους marketeer και υπεύθυνος διαμόρφωσης Branding εταιρειών και περιοχών στη χώρα, ο οποίος θα μιλήσει για την ευκαιρία της Μεσσηνίας στη διαμόρφωση ενός νέου γαστρονομικού Branding, και τον κ. Πολύζο έναν ειδικό στα Social Media και της προβολής σε αυτό. Την Κυριακή θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την δημοσιογράφο Βίκυ Καρατζαβέλου, η οποία θα μιλήσει για τον ποδηλατικό τουρισμό μ ια από τις μορφές εναλλακτικού Τουρισμού που είχε ιδιαίτερα αναπτυγμένες στην Ελλάδα κι τη Ευρώπη γενικότερα. Επίσης τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και διαμορφωτής και ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην διαμόρφωση των μονοπατιών στην ορεινή Αρκαδία.

Το πλούσιο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα -από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι – στο οποίο, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις της έκθεσης, η είσοδος είναι ελεύθερη, θα συνοδευτεί από εκδηλώσεις της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος οι οποίοι θα έχουν επίδειξη γαστρονομικών τεχνικών και δεξιοτήτων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμμετοχή μας αυτή. Έχουμε καλέσει διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς που θα συμμετάσχουν εδώ και θα προσφέρουν voucher δωρεάν φοίτησης σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα τουρισμού και επισιτισμού.»

«Alte Peloponnese»… το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου! 3

ΟΜΙΛΗΤΕΣ – WORKSHOP

Οι ομιλητές στο Workshop της έκθεσης είναι ειδικευμένοι σε θέματα που αφορούν συνολικά και ειδικά το τουριστικό προϊόν:

 • “Αναμνήσεις γεύσεων/τουρισμός γεύσης” Ο επισκέπτης το ψάχνει. Η Μεσσηνία μπορεί. Δημοσθένης Μπρούσαλης (Σύμβουλος Branding και Επικοινωνίας Γενικός Διευθυντής DASC Branding).
 • Η Προώθηση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού μέσα από τα Social Media” Βασίλης Πολύζος (Digital Marketing Specialist).
 • Ποδηλατικός τουρισμός και σήμα πιστοποίησης Bike Friendly” Βίκυ Καρατζαβέλου (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Nattour).
 • Η επέκταση του δικτύου μονοπατιών στην Πελοπόννησο στο πρότυπο του Menalon Trail” Γιάννης Λαγός (Πρόεδρος της «Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ.» Συντονιστής του δικτύου μονοπατιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου).

Για την πανελλαδική και όχι μόνον προβολή της έκθεσης, στην πόλη μας έχει προσκληθεί ομάδα δημοσιογράφων, φωτογράφων και ανταποκριτών που θα καλύψουν την Alte Peloponnese σε ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδας. Πρόκειται για τους: Αφροδίτη Καλομάρη ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Γιάννη Τούντα Φωτοειδησεογράφος, Βίκυ Καρατζαβέλου TRAVEL DAILY NEWS, Μαρία Παραβάντη Huffington Post US, Νίκο Κρίνη GREEK TRAVEL PAGES (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ), Γιάννη Μαντά LA MAREA (IΣΠΑΝΙΚΟ ΜΜΕ), Μαρία Αναγνώστου LIBERTY GREECE & CYPRUS INCENTIVES, Λευτέρη Παρτσαλή (φωτογράφος) XINHUA (ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ), Ms. Yu Shuanshuai (Sherry) – Mr. Li Xiaopeng (Howard), Διευθυντές XINHUA (ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ) και Όλγα Χαραμή Travel Writer & Photographer – εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι ο τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων να αποτελέσει το επόμενο “brand” της Πελοποννήσου κι αυτή να είναι μόνον η αρχή…!

 

 

Σίσσυ Τριάντου

Events

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα Παιδιά με χαμόγελα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα Παιδιά με χαμόγελα 14

Διαγωνισμός Ζωγραφικής – Παιδιά με χαμόγελα

«Μικροί ζωγράφοι όλου του κόσμου, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πάρτε τα πινέλα σας και δημιουργήστε την πιο όμορφη ζωγραφιά με θέμα Παιδιά με χαμόγελα».

Στείλε μας την πιο όμορφη ζωγραφιά σου μέχρι τις 30/6/2020 με θέμα Παιδιά με χαμόγελα και δώσε χρώμα στην κινητή μονάδα του συλλόγου μας.

Η πιο όμορφη ζωγραφιά θα ντύσει την κινητή μονάδα μας

Οι ζωγραφιές μπορούν να αποσταλούν στη διεύθυνση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΤΘ 1484 ΤΚ19004 ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΠΑΤΑ

Ή ηλεκτρονικά μέσα από το info@spaan.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνο 6975688814

H πιο όμορφη ζωγραφιά θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Bazar με αγαπημένα ρούχα second hand

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Bazar με αγαπημένα ρούχα second hand 15

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Εκδήλωση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, με Bazar από αγαπημένα ρούχα second hand (δεύτερο χέρι), όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει και να προμηθευτεί από τη Δευτέρα 18 μέχρι την Κυριακή 24 Μάη 2020 κάθε απόγευμα 6.00-8.00 στα γραφεία της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, Ευριπίδου 2

 • Τι κάνετε αγαπημένα ρούχα που είναι «του κουτιού», αλλά δεν τα χρησιμοποιείτε;
 • Τι κάνετε παλτά, ταγιέρ φορέματα που αγαπήσατε πολύ και είναι δύσκολο να τα πετάξετε, αλλά ωστόσο δεν τα φοράτε  πια;
 • Τα πετάτε ή τα χαρίζετε;

Εμείς τα χαρίζουμε!

 • Τα χαρίζουμε για να μην τα πετάξουμε και  αυξηθούν κι άλλο τα σκουπίδια μας.
 • Τα χαρίζουμε για να συνεχίσει να τα χρησιμοποιεί κάποιος άλλος
 • Τα χαρίζουμε για να πάρετε κάτι με «ιστορία» που να το αξιοποιήσετε καλύτερα.

Αν θέλετε να πλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας δωρεάν, με ελεύθερη συνεισφορά, δεν έχετε παρά να έλθετε στην Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, Ευριπίδου 2, από τη Δευτέρα  18 μέχρι την Κυριακή 24 Μάη 2020 κάθε απόγευμα 6.00-8.00.

Παλτά, ταγιέρ ,φορέματα, μπλούζες, καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα.

Ρούχα αγαπημένα, ποιότητας, σας περιμένουν.

Μπορείτε να πάρετε και να φέρετε, αλλά σίγουρα θα συνεισφέρετε!

Στο χώρο θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν στο ανέβασμα της παράστασης «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» της θεατρικής ομάδας του συλλόγου και στη διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας.

Προσοχή: Για τα εκτιθέμενα ενδύματα έχουν παρθεί όλα τα μέτρα προστασίας (αποστείρωση με ατμό), και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες παρακαλούμε να φορούν μάσκα, Εμείς θα προσφέρουμε γάντια.

Τα ρούχα που δεν θα βρουν σπίτι θα δοθούν σε κοινωνικές δομές.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721021653, 21721082864, 6971540945, 6977437279

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Events

Θεσ/νίκη: Πάρτι σε… καρότσα για το τέλος της καραντίνας (VIDEO)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Θεσ/νίκη: Πάρτι σε… καρότσα για το τέλος της καραντίνας (VIDEO) 16

Θεσσαλονίκης καρότσα παρτυ

Τη λήξη της καραντίνας σε ξέφρενους ρυθμούς γιόρτασε ομάδα νεαρών, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και πάνω σε καρότσα φορτηγού.

Η κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη από τον δήμο Αθηναίων, φάνηκε πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους…κεφάτους νεαρούς της πόλης.

Oι νεαροί, έχοντας ανεβάσει και στήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό πάνω στην καρότσα, ξεχύθηκαν στο κέντρο και με δυνατή μουσική διασκέδασαν περαστικούς αλλά και κατοίκους που ζουν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Δείτε την κινητή συναυλία στη Θεσσαλονίκη:

Θεσ/νίκη: Πάρτι σε… καρότσα για το τέλος της καραντίνας (VIDEO) 17

Μάλιστα, στη συμβολή της Αγίας Σοφίας με την Τσιμισκή αστυνομικοί σταμάτησαν το φορτηγό κάνοντας τον απαραίτητο έλεγχο. Προς στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι αστυνομικοί πήγαν να βεβαιώσουν παράβαση στους νεαρούς, ωστόσο -σύμφωνα με την αστυνομία- κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς οι διοργανωτές προσκόμισαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ