Connect with us
Επιμελητηρίο

Επιχειρήσεις

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο “Κεντρικόν” πιστοποιημένο με «Γεύσεις Μεσογείου»

Ανέβηκε

στις

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο "Κεντρικόν" πιστοποιημένο με «Γεύσεις Μεσογείου» 7
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Αν θέλεις να πάρεις μια πρώτης τάξεως γεύση της τοπικής και γενικότερα της μεσσηνιακής κουζίνας πρέπει να … «χτυπήσεις» κέντρο. Εκεί απέναντι από το ιστορικό δημαρχείο της πόλης σε ένα καλαίσθητο και όμορφο αισθητικό εσωτερικό χώρο και στην εξωτερική δροσερή αυλή θα «ξεναγηθείς» στις γεύσεις της περιοχής της Ελλάδας που θεωρείται η πιο ευλογημένη.

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο "Κεντρικόν" πιστοποιημένο με «Γεύσεις Μεσογείου» 8

Το «Κεντρικόν» είναι από τα εστιατόρια της πόλης που «τιμά» τις τοπικές γεύσεις. Άλλωστε, έχει πιστοποιηθεί με το σήμα «Γεύσεις Μεσογείου». Η έμπειρη και ικανή ομάδα της κουζίνας παίρνοντας έμπνευση από το παρελθόν και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες από Μεσσήνιους παραγωγούς παρουσιάζει την μοντέρνα εκδοχή της παράδοσης και γίνεται talk of the town.

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο "Κεντρικόν" πιστοποιημένο με «Γεύσεις Μεσογείου» 9

Το εστιατόριο – μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το πρωί. Η ζεστή φιλοξενία, οι προσιτές τιμές και η ευγενική εξυπηρέτηση θα σε κάνουν να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου. Στο «Κεντρικόν» μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, το ουζάκι σου ή ένα χορταστικό brunch και στη συνέχεια το γεύμα σου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το εστιατόριο – μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown τον περασμένο Νοέμβριο, δίνοντας το καλό παράδειγμα,  προσέφερε κάθε Κυριακή δωρεάν «Γεύματα Αγάπης» σε πολίτες που είχαν ανάγκη.

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο “Κεντρικόν”

Μεζεδοπωλείο Εστιατόριο "Κεντρικόν" πιστοποιημένο με «Γεύσεις Μεσογείου» 10

Αρτέμιδος 104, Πλατεία Δημαρχείου

Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο: 27210 86300

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ