Αθλητικά
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Μακέντα ο λυτρωτής
Ανέβηκε
6 έτη πρινστις
από
Kalamata Times

Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον ΟΦΗ, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά εν τέλει πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μακέντα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2.
Σε ένα πανέμορφο παιχνίδι στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό που σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μακέντα να είναι ο λυτρωτής για τους “πράσινους”.
Οι παίκτες του τριφυλλιού έκαναν δύο γκολ δώρο στον ΟΦΗ ο οποίος είδε και τον Διούδη να του λέει όχι σε δύο τρεις περιπτώσεις ενώ παράλληλα οι πράσινοι του Συλαϊδόπουλου έχασαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με μοιραίο τον Χατζηγιοβάνη, εν συνεχεία είχαν χαμένο πέναλτι με τον Βάντερμαν να λέει “όχι” στον Μακέντα αλλά στο τέλος ο Ιταλός πήρε την εκδίκηση του.
ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με την αλλαγή στην ψυχολογία να είναι εμφανής, με νέο σύστημα, το 4-4-1-1 και με έξι Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα και πήρε τα ηνία στην αναμέτρηση. Έχασε όμως τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ με τους Χατζηγιοβάνη και Βέλεθ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ενώ και στο 23′ ο Καρλίτος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Βάντερμαν να αποκρούει σωτήρια.
Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ έπαιρνε μέτρα στο ματς και μετά το 25′ λέπτο άρχισε να παίρνει μέτρα προς την εστία του Διούδη. Και μπόρεσε να φτάσει στο γκολ στο 37′. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε δύο λάθος κοντρόλ έξω από την περιοχή της ομάδας του με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Στάικο ο οποίος έκανε το σουτ ο Διούδης μπλόκαρε και από κοντά ο Στούρτζεον άνοιξε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα μετά το γκολ που πέτυχαν να απειλήσουν ξανά εκμεταλλευόμενοι την εικόνα που είχαν μετά το 1-0 αλλά δεν τα κατάφεραν.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο μέρος εντελώς διαφορετικός. Είχε μια τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 47′ με τον Χατζηγιοβάνη ενώ στο 49′ ήρθε το 1-1 με το πρώτο γκολ του Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ γύρισε όμορφα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μακέντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Μεγιάδο. Ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Βάντερμαν του είπε όχι με επέμβαση στην αριστερή του γωνία και κράτησε το 1-1. Αν σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το προβάδισμα κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν στο ματς.
ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΟΦΗ
Το πέναλτι που απέκρουσε ο Βάντερμαν έδωσε αέρα στον ΟΦΗ που βγήκε στην επίθεση και είχε δύο τρομερές ευκαιρίες για να πάρει ξανά το προβάδισμα αλλά ο Διούδης είπε όχι στους Κοροβέση και Στούρτζεον βγάζοντας και τις δύο φορές τη μπάλα σε κόρνερ.
Το τριφύλλι είχε την ευκαιρία για να κάνει το 2-1 στο 65′ αλλά ο Χατζηγιοβάνης αστόχησε στο τετ α τετ που είχε από καλή θέση μετά από ωραία πάσα του Καρλίτος. Ένα λεπτό αργότερα ο Μακέντα αστόχησε και αυτός σε σουτ εκτός περιοχής.
Στο 76′ ο Βέλεθ σε μια εύκολη φάση παραχώρησε το κόρνερ. Απ’ αυτό έγινε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο κόρνερ από τα δεξιά ο Σαρδινέρο πήρε την κεφαλιά από τον Ζαγαρίτη και ο Μεγιάδο που είχε ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Σερπέζη με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε μέχρι τέλους για το γκολ έστω της ισοφάρισης. Ο Συλαϊδόπουλος έριξε στο ματς τους Πούγγουρα, Καμπετσή για να παίξει φουλ επίθεση και εν τέλει δικαιώθηκε. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διούδης γέμισε τη μπάλα ο Βέλεθ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κουρμπέλης τη δεύτερη ο Ουές πήγε να διώξει και έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Μακέντα που έκανε το 2-2.
Οι πράσινοι έφτιξαν συνολικά 13 φάσεις, εκ των οποίων οι εννιά τελικές ήταν προς την εστία του Βάντερμαν. Από την άλλη ο ΟΦΗ είχε και αυτός δώδεκα φάσεις αλλά οι έξι ήταν στην εστία του Διούδη.



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Πάλεψε η Καλαμάτα στη Νίκαια, αλλά λύγισε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό
-
Μούσκεμα τα έκανε ο Παναθηναϊκός, έχασε δικό του ματς, 2-1 η Γκόου Αχέντ Ινγκλς
-
Με τον νικητή του Μπότεφ-Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός!
-
Παναθηναϊκός 7 αστέρων πρωταθλητής Ευρώπης – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί
-
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, 1‑0 τον Αρη στον τελικό με buzzer beater του Βαγιαννίδη
-
Γ. Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να το σηκώσει ο Παναθηναϊκός»
-
Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Final 4 της Euroleague και πάει για το 7ο ευρωπαϊκό
-
Ατζούν: «Στο σπίτι μου έγινε η συνάντηση του με τον Αλαφούζο – Δεν είχε κερδίσει ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς»
-
Τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ όλα τα ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ
-
Αθλητικές μεταδόσεις με Παναθηναϊκός VS AEK το ντέρμπι τίτλου
-
Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ρεβεγιόν στο σπίτι του Παλάσιος
-
Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από το Αγρίνιο: 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Ιωαννίδη
-
Η θέση του Τάσου Κάκου για τη φάση που έκρινε το ντέρμπι: «Ξεκάθαρη η εικόνα, λάθος του Άβιλα, ορθά καταλογίστηκε πέναλτι»
-
Νεκρός στα 47 του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Ιγκόρ Σιπνιέφκσι
-
Ολυμπιακός: Ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή πριν το ντέρμπι στη Λεωφόρο προανήγγειλε η Θύρα 7
-
Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Αϊτόρ – «Ανυπομονώ να ξεκινήσω»
-
Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για τον Αϊτόρ – Ολική ρήξη έδειξε η μαγνητική
-
Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο κόντρα στον Αστέρα
-
Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα! Έξι στα έξι οι Πράσινοι που παρέμειναν στην κορυφή
-
Έντονες αντιδράσεις στην ΕΠΟ με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
-
Παναθηναϊκός: Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ [βίντεο]
-
Πράγα :Το κέντρο της πόλης έγινε «πράσινο» από τους φίλους του Παναθηναϊκού
-
Με την τρίτη προκριματική φάση συνεχίζονται τα Κύπελλα Ευρώπης
-
Europa Conference League: Σε μια εβδομάδα οι Σλάβια και Μακάμπι περιμένουν τους Παναθηναϊκό και Άρη!
-
Κλήρωση Conference League: Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αρη
-
Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη στον γ’ προκριματικό του Conference League
-
Κυπελλούχοι Ελλάδας για 19η φορά στην ιστορία τους οι πράσινοι
-
Ο Αστέρας «πάγωσε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, 0-1 με τον Μπαράλες
-
Αυτή τη φορά θα είναι Παναθηναϊκός
-
Εμπνέει εμπιστοσύνη ο Παναθηναϊκός
Πρόσφατα Άρθρα

Shisha24: Η νέα πρόταση για καφέ, ποτό και ναργιλέ στο κέντρο της Καλαμάτας

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Θλίψη για την απώλεια του Γεώργιου Λογιώτη

ΚΚΕ: Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τους αυτοαπασχολούμενους με τον Θανάση Τζίμα

Μεσσηνιακός: Τέσσερις αθλητές στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ – Επιστέγασμα μιας σπουδαίας χρονιάς

Καλαμάτα: Συνελήφθη 54χρονος για διακίνηση κάνναβης – Κατασχέθηκαν 7.800 ευρώ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Επιχειρήσεις1 ημέρα πρινShisha24: Η νέα πρόταση για καφέ, ποτό και ναργιλέ στο κέντρο της Καλαμάτας
-
Θέατρο2 ημέρες πριν«Δεσποινίς Μαργαρίτα»: Μια ανατρεπτική «δασκάλα» από το Θεατρικό Σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πρινΚαλαμάτα: Κάλεσμα από το Συνδικάτο Οικοδόμων για αιμοδοσία – «Κανένας εργάτης μόνος του»
-
Αθλητικά2 ημέρες πρινΜεσσηνιακός: Τέσσερις αθλητές στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ – Επιστέγασμα μιας σπουδαίας χρονιάς
-
Events2 ημέρες πρινΚΚΕ: Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τους αυτοαπασχολούμενους με τον Θανάση Τζίμα
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πρινΕπιμελητήριο Μεσσηνίας: Θλίψη για την απώλεια του Γεώργιου Λογιώτη
-
Αστυνομικό δελτίο2 ημέρες πρινΚαλαμάτα: Συνελήφθη 54χρονος για διακίνηση κάνναβης – Κατασχέθηκαν 7.800 ευρώ















