Connect with us
Επιμελητηρίο

Βιβλία

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη»

Ανέβηκε

στις

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» 5
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη»

Καλαμάτα, η πόλη της Νότιας Πελοποννήσου, όμορφη όλες τις εποχές, μάς καλεί να την γνωρίσουμε κι όσοι την έχουμε επισκεφθεί στο παρελθόν μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε από την αρχή, ανακαλύπτοντας τη σύγχρονη όψη της.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» 6Με πλοηγό τον οδηγό « Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» ταξιδεύουμε στα γαλάζια νερά του Μεσσηνιακού κόλπου κι απολαμβάνουμε τις βουτιές μας ή χαλαρώνουμε δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ δίπλα στο κύμα. Δεν παραλείπουμε μια σύντομη βόλτα στη μεσσηνιακή Μάνη ή την Πυλία με τις αμμουδερές της παραλίες και τα αρχαιολογικά της ενδιαφέροντα.

Ο σύντομος, πρακτικός αυτός οδηγός, θα είναι κι ο ξεναγός μας στην πόλη που παραμένει ενδιαφέρουσα όλο το χρόνο με το γραφικό ιστορικό κέντρο, τα νεοκλασικά της κτίρια, τις ποικίλες εκδηλώσεις θρησκευτικού, πολιτιστικού, αθλητικού τουρισμού και φυσιολατρικών εξορμήσεων στα πέριξ.

Θα μας συστήσει με τον καλύτερο τρόπο και με την ματιά της συγγραφέως τα σημεία εστίασης, διασκέδασης κι αναψυχής που διαθέτει η Καλαμάτα τόσο στον ιστό της πόλης όσο και γύρω της, δελεάζοντάς μας να την προτιμήσουμε για τις διακοπές και τις επισκέψεις μας.

Κι επειδή ένας τόπος συστήνεται πολύ καλά και με τα προϊόντα του, μέσα στις σελίδες του βιβλίου «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» καταγράφονται προτάσεις για τις αγορές και τα ψώνια μας.
Όμορφες φωτογραφίες τέλος αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές, κατατάσσοντας την ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανάμεσα στους καλύτερους «must» προορισμούς της χώρας μας.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί αυτή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 7.30μμ στην αίθουσα της Πινακοθήκης Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Αναλυτικά της παρουσίασης στην πρόσκληση.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» 7

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου παρουσιάζεται ο οδηγός «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη»

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ