Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες)

Kalamata Times

Published

on

12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 1

12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες)

Ο συνδυασμός “Καλαμάτα, Ξεκινάμε” με επικεφαλής τη Μαρία Οικονομάκου, σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2019 παρουσίασε 12 νέους υποψήφιους, φτάνοντας τους συνολικά 36 ως τώρα.

Η Μαρία Οικονομάκου στη σύντομη εισαγωγή της, μίλησε για τα θέματα του Ταϋγέτου που ταλανίζουν την επικαιρότητα αλλά και για την πολλαπλή τουριστική αξιοποίηση της όλης περιοχής, έκανε επίσης πρόταση για από κοινού δημοσκόπηση που θα χρηματοδοτήσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Δεν δέχομαι την επαγγελματοποίηση της πολιτικής και πιστεύω βαθιά ότι η μονιμότητα δεν οδηγεί αναγκαστικά στην απόκτηση εμπειρίας. Και το αντίστροφο, η επίκληση της εμπειρίας δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογητικό άλλοθι μονιμότητας στα δημοτικά πράγματα.

Ως νέα Δήμαρχος, θα καλέσω όλους, ανεξαιρέτως, τους δημοτικούς μου συμβούλους να αναλάβουν, έστω και με μειωμένη θητεία, ευθύνες Αντιδημάρχων. Αλλά και αυτοί που δεν θα εκλεγούν υποψηφίους του συνδυασμού μας, θα κληθούν να καταλάβουν, μαζί με συνδημότες μας, θέσεις μελών διοικήσεων δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, προκειμένου όλοι να μπορέσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στη διαχείριση του Δήμου. Σε όλους θα δώσω την ευκαιρία και όλοι μας θα κριθούμε από τα αποτελέσματα.

 

Αναλυτικά οι 12 νέοι υποψήφιοι:

 • ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΗΛ. ΤΣΙΜΙΚΛΗ Ασφαλιστικός πράκτορας
 • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ Σοπράνο-φλαουτίστας μέλος και διδάσκαλος ωδείου & φιλαρμονικής
 • ΖΕΜΠΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας
 • ΚΑΡΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Οικονομολόγος
 • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ [ΤΑΚΗΣ] Συνταξιούχος τραπεζικός
 • ΛΙΑΒΑΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ Ιδιωτική υπάλληλος
 • ΜΑΚΡΗ ΕΛΒΑ Διπλωματούχος περιβαλλοντολόγος πολυτεχνικής σχολής Πατρών
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε.
 • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Αγρότης
 • ΜΠΡΕΖΕΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επιχειρηματίας στον τομέα τουρισμού
 • ΡΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Προϊσταμένη μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Καλαμάτας -υποψήφια διδάκτωρ πανεπιστημίου Πελοποννήσου
 • ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ΘΑΛΕΙΑ Ιδιωτική υπάλληλος απόφοιτη τοπικής αυτοδιοίκησης ΤΕΙ Καλαμάτας

12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 2 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 3 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 4 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 5 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 6 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 7 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 8 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 9 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 10 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 11 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 12 12 Νέους υποψήφιους παρουσίασε η Μαρία Οικονομάκου (φωτογραφίες) 13

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Published

on

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 24

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Continue Reading

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Published

on

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 25

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 26

Continue Reading

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Published

on

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 27

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 28Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 29

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 30

Continue Reading

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ