Connect with us

Events

Υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις για τους αθλητές του Ευκλή στην 14η Ανάβαση Ταϋγέτου

Ανέβηκε

στις

υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις για τους αθλητές του ευκλή στην 14η ανάβαση ταϋγέτου 1
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Το ποδηλατικό τμήμα ( Ευκλής Cycling Team ) του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ διοργάνωσε για 14η φορά την ποδηλατική Ανάβαση Ταϋγέτου την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Το ραντεβού δόθηκε στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου κατέφθασαν αθλητές από διάφορα σωματεία της Ελλάδος.

Στις 11:00 π.μ. δόθηκε η εκκίνηση από τον Αλυτάρχη Θεόφιλο Φραντζέσκο, αφού πρώτα η πρόεδρος του συλλόγου κα. Οικονομοπούλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους αθλητές και τους συνοδούς των αποστολών για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

__ Αρχικά οι 72 αθλητές ακολούθησαν σε χαλαρό ρυθμό το προπομπό όχημα του αλυτάρχη και με την βοήθεια της Τροχαίας Καλαμάτας, διασχίζοντας περιμετρικά όλη την πόλη απόλαυσαν τις ομορφιές και το παραλιακό τοπίο της.
Η σφυρίχτρα του αλυτάρχη ήχησε στην αρχή της Εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης, όπου δόθηκε επίσημα η άδεια οι αθλητές, να ακολουθήσουν το ρυθμό τους και να τερματίσουν μετά από 33 χλμ. στο Τουριστικό Ταϋγέτου.
Αμέσως σχηματίστηκαν μικρά γκρουπ των 3-4 αθλητών σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

__ Από πλευράς Ευκλή την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο αθλητής Λυριτζής Φίλιππος, ένα νέο μέλος του σωματείου μας, που δικαίωσε την φήμη ως προς την ικανότητα του να ποδηλατεί σε ανηφορικά τερέν, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του Μάστερ Α΄ και την 4η θέση Γενικής με χρόνο 1:22:47.

Ο αθλητής Ρούτσης Δημήτρης επίσης νεοεισερχόμενο μέλος, κατάφερε σπουδαία επίδοση παρότι την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε αγώνα τριάθλου ημι- ironman υψηλού επιπέδου, τερματίζοντας 8ος στην κατηγορία Αντρών με χρόνο 1:37:22.

Ο παλαίμαχος και πολύπειρος Βεργετόπουλος Παναγιώτης σκαρφάλωσε ως την κορυφή με τον ίδιο ζήλο και πάθος παρά την τριαντακονταετή του συμμετοχή σε αγώνες ποδηλασίας, τερματίζοντας 8ος στην κατηγορία του Μάστερ Β΄ με χρόνο 1:44:01.

Ο Ρήγας Νικόλαος για ακόμη μια φορά εξέπληξε με την ανοδική του πορεία, τερματίζοντας 4ος στην κατηγορία του Μάστερ Γ΄ με χρόνο 1:46:00, αφού κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ κατά 5′ !!!

Ο Τσούτο Θεόδωρος έχοντας διπλή ιδιότητα την συγκεκριμένη ημέρα, τόσο ως βοηθός στην γραμματεία του αγώνα, αλλά και ως αθλητής (Μάστερ Α΄) που αγωνίστηκε για την φανέλα του Ευκλή του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τερμάτισε 7ος με χρόνο 2:16:10.

Ο Φώτης Γκόνης επίσης νέο μέλος του συλλόγου έλαβε το βάπτισμα του πυρός , καταφέρνοντας να τερματίσει εντός ορίου χρόνου εξαιτίας μηχανικού προβλήματος στην κατηγορία Αντρών, 10ος με χρόνο 2:29:01.

Ο Χαράλαμπος Γκουλούσης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς ένα σκασμένο ελαστικό του στέρησε την ευκαιρία, να ανταγωνιστεί για μια θέση στο βάθρο, πάραυτα ως γνήσιος πολεμιστής, καθώς είναι στρατιωτικός συνέχισε την μάχη πετυχαίνοντας την καλύτερη ατομική επίδοση, τερματίζοντας 6ος στην κατηγορία Μάστερ Α΄ με χρόνο 2:11:26.

__ Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, Παντελεήμων Σταμάτη και Χιουρέα Χρήστο, που βοήθησαν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα συνοδεύοντας τους ποδηλάτες με τις μοτοσυκλέτες τους, καθώς και όλους τους εθελοντές και χορηγούς του αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.
Εκ του Δ.Σ.

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ