Σάββατο , 22 Φεβρουαρίου 2020

Βραδιά Λόγου και Μουσικής στο Διαβολίτσι

Sharing is caring!

ΣΤΟ ανοιχτό θέατρο «Σταθία Κωνσταντακοπούλου» θα πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη Βραδιά Λόγου και Μουσικής στο ανοιχτό θέατρο «Σταθία Κωνσταντακοπούλου» στο Διαβολίτσι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Αυγούστου Διαβολιτσίου.

Η εκδήλωση για τη φετινή χρονιά, η οποία γίνεται με την ευγενή χορηγία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου με έναρξης στις 9.30 μ.μ. και υπεύθυνη της διοργάνωσης την Μαρία Σταθέα.

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Νύχτα γιομάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια…», στίχους από το ποίημα Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του Διονυσίου Σολωμού, ενώ η πρώτη διοργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί έμπνευση της αείμνηστης πλέον Μεσσήνιας ποιήτριας και φιλολόγου Γιώτας Αργυροπούλου, που καταγόταν από την περιοχή Διαβολιτσίου.

Έργα τους θα διαβάσουν λογοτέχνες και συγγραφείς που διαμένουν ή έχουν καταγωγή από τη Μεσσηνία και τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο μουσικός Γιώργος Κολοκάθης.

Δες και αυτό

Γ’ Εθνική 2019-2020: Ολο το προγραμμα του 7ου ομιλου – Με Αστέρας Βλαχιώτη στην πρεμιέρα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ Γ’ Εθνική επιστρέφει… δυναμικά. Χθες το μεσημέρι μπήκαν στην κληρωτίδα οι …

shares