Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο από το τελευταίο «αντίο» στη 46χρονη πολύτεκνη μητέρα

Sharing is caring!

Με διαφορά ωρών σήμερα, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου οι κηδείες των τριών γυναικών θυμάτων του τραγικού ατυχήματος με την διαρροή και ανάφλεξη προπανίου σε ταβέρνα στην Παραλία Καλαμάτας. που συγκλονίζει από το Σάββατο το βράδυ το πανελλήνιο.

  • Το τελευταίο ταξίδι των άτυχων γυναικών ξεκινησε στις 2 μετά το μεσημέρι στον ιερό ναό του Νεκροταφείου Καλαμάτας με την εξόδιο ακολουθία της 53χρονης Ελένης Γρ. Κουβάτσου, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
  • Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 μ.μ.  ακολουθει η εξόδιος ακολουθία της 46χρονης Αδαμαντίας Αθ. Βουγιουκλή, πολύτεκνης μητέρας, εργαζόμενης στην μοιραία ταβέρνα «Διόνυσος».
  • Τέλος, ο κύκλος θα κλείσει στις 5 το απόγευμα, στον ίδιο ναό, όπου θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία της 52χρονης Ελένης χας Δημ. Πανουσοπούλου.

Έτσι αύριο θα πέσει αυλαία του τραγικού συμβάντος, ανήμερα της Υπαπαντής που έχει βυθίσει στο πένθος και τη βουβή θλίψη τις οικογένειες, τους συγγενείς και φίλους των άτυχων γυναικών, αλλά και της καλαματιανής κοινωνίας.

Δείτε βίντεο λιγο πριν από το τελευταίο αντίο της 46χρονης Αδαμαντίας Αθ. Βουγιουκλή, πολύτεκνης μητέρας, εργαζόμενης στην μοιραία ταβέρνα «Διόνυσος».

Δες και αυτό

«La Casa de Papel» στο 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2020 (photos+video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚαλαματιανό Καρναβάλι 2020 Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε η Καλαμάτα και επίσημα από …

shares