Connect with us

Επιχειρήσεις

Το Enigma Café Bar και το εστιατόριο “Λιάστρες” επέστρεψαν για άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Enigma Café Bar και εστιατόριο Λιάστρες
Κοινοποιησέ το

Enigma Café Bar και εστιατόριο Λιάστρες

Καθώς περνάμε στην επόμενη μέρα με την άρση των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία του covid 19, επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και μαζί μας οι σκέψεις για απόδραση και διασκέδαση. Σίγουρα από αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να λείπουν  το δίδυμο Enigma Café Bar – εστιατόριο “Λιάστρες” στη Στούπα, η ιδανική πρόταση για ένα απολαυστικό café , cocktail, γεύμα αλλά και δείπνο κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Enigma Café Bar και εστιατόριο Λιάστρες

 

Στην πανέμορφη και ειδυλλιακή Στούπα ανάμεσα στις ξακουστές παραλίες Καλόγρια και Χαλικούρα με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου από σήμερα ξανά κοντά μας το εστιατόριο “Λιάστρες” και το Enigma Café Bar, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, από νωρίς το πρωί για βουτιές και καφέ πάνω στο κύμα έως τα ξημερώματα με τα πιο δροσιστικά cocktails, γαστρονομικές απολαύσεις με προτάσεις παραδοσιακής κουζίνας και chill out στιγμές διασκέδασης

Είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι!!!

Enigma Café Bar και εστιατόριο Λιάστρες


Κοινοποιησέ το

Επιχειρήσεις

Ιδέες για να διακοσμήσετε και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας με ένα ΚΛΙΚ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Όλοι μας επιθυμούμε να μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε το σπίτι μας, οικονομικά και εύκολα, θέλουμε να είναι ευχάριστο τόσο σε εμάς όσο και στους επισκέπτες μας, υπάρχει λύση crystal-kyriakopoulos

Στο crystal-kyriakopoulos δημιουργούν ένα interior design που ακολουθεί το γούστο σας, δημιουργώντας ένα φιλόξενο και οικείο περιβάλλον που σίγουρα θέλετε για τον χώρο σας, διαθέτουν μια μοναδική σειρά διακοσμητικών προϊόντων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με τα οποία θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε το περιβάλλον διαβίωσής σας ή εργασίας εύκολα και αποτελεσματικά.

Διακοσμήστε τον χώρο σας με φαντασία, πρωτοτυπία και πολλές ιδιαίτερες πινελιές από διάφορες τάσεις με ένα ΚΛΙΚ

Crystal Kyriakopoulos Μοναδική επιλογή στην διακόσμηση του σπιτιού σας

 

CRYSTAL-KYRIAKOPOULOS
28ης Οκτωβρίου 12, 24200 Μεσσήνη
Τηλέφωνο: 2722 022986
Email: info@crystal-kyriakopoulos.com
Υπεύθυνος πωλήσεων, Φώτης Κυριακόπουλος


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Παιδικά κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο on line στο max-kids.gr

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Κουκέτες, παιδικά και εφηβικά κρεβάτια με πολλές δυνατότητες και συνδυασμούς στο max-kids.gr

Με τις επιλογές για δύο η τρία παιδιά οι κουκέτες σας λύνουν το πρόβλημα του χώρου αλλά και Κρεβάτια με αποθήκευση, για εξοικονόμηση χώρου στο παιδικό και νεανικό υπνοδωμάτιο.

Κρεβάτια με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους  αλλά και κρεβάτια  φιλοξενίας.

Δυνατότητα να σχεδιάσετε το κρεβάτι στις δικέ σας επιλογές.

Δώστε ζωή στο σπίτι σας και στον επαγγελματικό χώρο σας. Μεγάλη γκάμα επίπλων.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Στοιχεία επικοινωνίας:

Φαρών 87 & Φαρών 95, Καλαμάτα, Μεσσηνία, Τηλέφωνο: 2721027536,

www.e-decor.gr

www.max-kids.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Οι αριθμοί της εστίασης – Αλήθειες & Ψέματα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, κοινοποίησε ένα βίντεο όπου αναφέρουν τα ψέματα της Κυβέρνησης και τις αλήθειες της πραγματικότητας που βιώνουν σε έναν συνοπτικό βιντεο.

ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
  Η εστίαση διατήρησε το τζίρο της το 2020.           Η εστίαση έχασε το 38% του τζίρου της και υπολειτούργησε με ζημιά το 2020.  
  Η εστίαση υποστηρίχτηκε με ρευστότητα περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο.        Συνολικά από τις επιστρεπτέες προκαταβολές έχουν δοθεί 815 εκατ. Ευρώ, από τα συνολικά  6,8 δις (12%), σε περίπου 64.000 επιχειρήσεις εστίασης.  
    Μείωση ΦΠΑ στο 13%.   Προσωρινή μείωση στα ροφήματα και τον καφέ στο 13% (προεκλογική δέσμευση) και ενώ τα καταστήματα είναι κλειστά με μηδενικούς τζίρους.

 

    Κάλυψη παγίων.         Κάλυψη ενοικίων Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Οι υπόλοιποι μήνες, κάλυψη του 40% ή καθόλου. Όλα τα υπόλοιπα  πάγια χρεώθηκαν κανονικά σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης.  
    Χρηματοδότηση –ΤΕΠΙΧ.          Μηδενική πρόσβαση του κλάδου στον τραπεζικό δανεισμό.  
      Προγράμματα ΕΣΠΑ.          Αποκλεισμός χιλιάδων επιχειρήσεων εστίασης από ευρωπαϊκούς πόρους, λόγω κακής δομής των προγραμμάτων όλων των περιφερειών. Διάθεση 60 εκ. για πρόγραμμα θερμαντικών σωμάτων σε κλειστά μαγαζιά με ελάχιστη απορρόφηση.  
    Η Επιστρεπτέα 6 θα στηρίξει την εστίαση.   Η Επιστρεπτέα 6, άφησε εκτός χρηματοδότησης χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης ενώ ενίσχυσε με λιγότερα ποσά και από την αποζημίωση ειδικού σκοπού επιχειρηματίες.  
      Εισφορές ΕΦΚΑ.   Όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης αντιμετωπίστηκαν ως πολίτες ειδικής κατηγορίας αφού χρεώθηκαν ασφαλιστικές εισφορές για τους μήνες που υπολειτουργούσαν αλλά και για αυτούς που ήταν κλειστοί με κρατική εντολή.  


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ