Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Το Άστρο του Κυριάκου, ως Ελπίδα για Ευημερία & Πρόοδο!!!

Sharing is caring!

Φωτόπουλος Θεόδωρος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Μέλος της «Πρωτεύουσας Δύναμης»

Υπεύθυνος Υποδομών Δ.Τ.Ο. Καλαμάτας, της Νέας Δημοκρατίας

Η προεκλογική περίοδος φθάνει στο Τέλος της, και θα επισφραγίσει, εκτός απροόπτου, την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ένας πολιτικός που πολεμήθηκε, τόσο από το κόμμα του, όσο και από αντιπάλους του. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητα του, ωστόσο φέρνουν απίστευτα Αποτελέσματα, που εκπλήσσουν ακόμα και τους υποστηρικτές του.

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν ήταν στα φαβορί. Στην συνέχεια τα Αποτελέσματα ήταν εκθαμβωτικά:

  • Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις Ευρωεκλογές με τρόπο αποστομωτικό, κόντρα στην πολιτική των Παροχών και των Επιδομάτων, που ανακουφίζουν τον πληγωμένο οικονομικά ψηφοφόρο
  • Οι υποψήφιοι με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας κέρδισαν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές
  • Επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη σε εύρος διαφοράς νίκη στην ιστορία των ευρωεκλογών.
  • Πετυχαίνει απόλυτη ανατροπή από -7,36% που ήταν η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει με 9,5%
  • Ανάγκασε τον πρωθυπουργό να προσφύγει σε πρόωρες εθνικές εκλογές
  • Πέτυχε να καταρρεύσει ο μύθος του χαρισματικού ηγέτη Τσίπρα, ο οποίος είχε τάχα τη δυνατότητα, έστω και με δημαγωγία και λαϊκισμό, να κατατροπώνει τους αντιπάλους του και να αλλάζει τα δεδομένα

Μεγαλύτερη σημασία έχει και ο τρόπος με τον οποίο πέτυχε να είναι κυρίαρχος στην πολιτική ζωή της χώρας:

  • Κέρδισε τις Ευρωεκλογές χωρίς να υποσχεθεί στους ψηφοφόρους τίποτε περισσότερο από όσα του επιτρέπουν οι δυνατότητες της χώρας και μπορεί ο ίδιος να κάνει.
  • Δεν υποκύπτει στις σειρήνες της παροχολογίας και την πολιτικής της εξαγοράς της ψήφου μέσω επιδομάτων
  • Στο διχαστικό σύνθημα της κυβέρνησης υπέρ τάχα των …πολλών, ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας αντιπαρέβαλε την πολιτική της συμφιλίωσης που ωφελεί όλους τους πολίτες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι διαθέτει πολιτικές ικανότητες που του επιτρέπουν να δίνει τις μάχες στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο.

Από την άλλη ημέρα των Εκλογών καλείτε λοιπόν να δώσει την ‘ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ’ , την Μάχη της Ανάπτυξης, την Μάχη της Δημιουργίας, την Μάχη της Ασφάλειας, την Μάχη των Εθνικών Θεμάτων, την Μάχη της Υπογεννητικότητας, να φέρει την Ελλάδα στον ρόλο του πρωταγωνιστεί στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, να αντιστρέψει την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, να μας δώσει Όνειρα, Ελπίδα.

Η Διεθνής Συγκυρία τον βοηθάει, οι αγορές παίζουν «Νταούλια Ενθουσιασμού», τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ενώ το χρηματιστήριο αγγίζει τις 1.000 μονάδες. Οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις θα μπορούν και πάλι να δανειστούν με χαμηλά επιτόκια.

Ας προσέλθουμε λοιπόν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή, με την ελπίδα, το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ να λάμψει, τα επόμενα χρόνια, για το καλό όλων μας.

Δες και αυτό

Ο Μητσοτάκης το παίρνει πάνω του! Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη Νομοθετική πρωτοβουλία με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου …

shares