Connect with us
Επιμελητηρίο

Κινηματογράφος

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος

Ανέβηκε

στις

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος 9
Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος 10https://diaplasis.eu/services/%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%ce%bd/

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά 3» είναι γεγονός. Ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες στη χώρα μας, με την Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφο και παραγωγό, Νία Βαρντάλος, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας να επιστρέφει ξανά ως Τούλα Πορτοκάλος.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλάκα, με τη Ραφήνα και το Σούνιο να ακολουθούν. Ενώ τις επόμενες ημέρες η παραγωγή θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα.

H Nία Βαρντάλος μέσα από τα social media ενημερώνει συνεχώς για την πορεία των γυρισμάτων αλλά και για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

Το σενάριο υπογράφει η ίδια ενώ το νέο σίκουελ της ταινίας είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επίσης ελληνικής καταγωγής, Μάικλ Κόνσταντιν, που ενσάρκωσε τον κινηματογραφικό μπαμπά της, Γκας Πορτοκάλος, και πέθανε το καλοκαίρι του 2021, σε ηλικία 94 ετών.

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος 11

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος 12

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα της ταινίας «Γάμος αλά Eλληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος 13

ΠΗΓΗ

https://www.instagram.com/reels/DaDDNtUgNp2/https://spourgitis.gr/en/https://spourgitis.gr/en/kafemauroeidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ