Connect with us

Κινηματογράφος

Συνεχίζονται οι προβολές στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Συνεχίζεται η συνεργασία του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας με το CineDoc Greece και τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, με την προβολή αυτή την Κυριακή 16 Ιανουαρίου του ντοκιμαντέρ «Μέσα στο Μοντεσσόρι» των Jan Selby, Vina Kay (ΗΠΑ, 88’, 2018).

Γιατί όλο και περισσότεροι γονείς και εκπαιδευτικοί διεθνώς εμπιστεύονται το σύστημα Μοντεσσόρι; Το ντοκιμαντέρ μπαίνει μέσα στις σχολικές τάξεις, σε πέντε πόλεις των ΗΠΑ, για να ανακαλύψει τη μοντεσσοριανή μέθοδο, τις διαφορές της από τα παραδοσιακά συστήματα εκπαίδευσης, πώς προσφέρει διαφορετικές μαθησιακές εμπειρίες σε διαφορετικές ηλικίες και γιατί αποτελεί έναν σημαντικό φορέα κοινωνικής αλλαγής σε υποβαθμισμένες περιοχές.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Μπενάκη 11), στις 9:15 μ.μ.
Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, όπως και όλες τις Δευτέρες του μήνα, συνεχίζονται οι προβολές τις Δευτέρας με τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, με το ντοκιμαντέρ του Søren Klovborg Maid in Hell / Υπηρέτρια στην Κόλαση (59’, Δανία 2018).

Το ντοκιμαντέρ βραβεύτηκε από την Επιτροπή Ισότητας του φεστιβάλ, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την εναντίωσή της στον τρόπο που εξοντώνουν, βασανίζουν και σκοτώνουν τις γυναίκες τα συστήματα ισχυρών πολιτικών, θρησκευτικών, και οικονομικών κατευθύνσεων,

Η ταινία αφορά τη διακίνηση υπηρετριών με κατ’ αρχήν σκοπό μια πιο εύπορη ζωή που καταλήγει σ’ εφιάλτη.
Η γυναίκα σκλάβος, από χώρες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, χωρίς προσωπική ζωή, χωρίς διαβατήριο, χωρίς νόμιμα δικαιώματα, καταλήγει μέσω διακινητών σε πλούσιους εργοδότες.

Οι αυτοκτονίες αθρόες. Ο κυνισμός των διακινητών απέναντι στις γυναίκες που πέφτουν από τα μπαλκόνια για να σωθούν απίστευτος.

“Που πάνε;”, λέει ένας από αυτούς. “Νομίζουν πως έχει πισίνα από κάτω;”

Το “δίκαιο” του ισχυρού καταστρέφει κάθε πολιτισμό, κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που δεν μπορεί να αντισταθεί.
Σύνοψη: Οι οικιακές βοηθοί που έρχονται στη Μέση Ανατολή συνήθως καταλήγουν φυλακισμένες στα σπίτια που δουλεύουν για χρόνια χωρίς τα διαβατήριά τους και χωρίς ελπίδα διαφυγής. Η ταινία έχει μια μοναδική πρόσβαση τόσο στους εκπροσώπους όσο και τις ίδιες τις βοηθούς, αποκαλύπτοντας έναν κρυφό και αποτρόπαιο κόσμο.

Η 35χρονη Mary Kibwana είναι μια από τις χιλιάδες γυναίκες που έζησαν αυτή την κόλαση στην Ιορδανία. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και είναι τυχερή που γύρισε στο σπίτι της στην Κένυα. Γύρισε σε αναπηρικό καροτσάκι με το 70% του σώματός της καμένο. Δύο μήνες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Παρενόχληση, κακοποίηση, βιασμός και 18ωρη εργασία τη μέρα είναι η σκληρή πραγματικότητα των οικιακών βοηθών που ταξιδεύουν στη Μέση Ανατολή σε αναζήτηση εργασίας.

Φυλακισμένες στο Σύστημα Kalafa, τα διαβατήριά τους κατάσχονται και ρισκάρουν σκληρές τιμωρίες, ακόμη και φυλάκιση εάν προσπαθήσουν να διαφύγουν. Ακολουθώντας αυτούς που επιβλέπουν αυτό το εμπόριο αλλά και τις ίδιες τις βοηθούς που μιλούν για τις εμπειρίες τους, το Maid In Hell δίνει μια καινούρια οπτική μέσα σε αυτή τη μορφή μοντέρνας σκλαβιάς.

H προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. με γενική είσοδο 2 ευρώ.

 


Κοινοποιησέ το

Κινηματογράφος

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: Οι βραβευμένες ταινίες του 2020 – Δύο δωρεάν on line προβολές

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Λίγο πριν από την έναρξη της έβδομης διοργάνωσής του, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θυμάται τις βραβευμένες ταινίες του 2020, με δύο δωρεάν on line προβολές για περιορισμένο αριθμό θεατών, αυτό το Σάββατο και το επόμενο, 23&30 Ιανουαρίου.

‘Ετσι λοιπόν, αυτό το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Ευτυχισμένοι Πρίγκηπες” του Πάνου Δεληγιάννη (Ελλάδα 2018, 72′), που είχε ψηφιστεί ως το  Καλύτερο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ από το κοινό του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, το 2020).  Η ταινία  παρακολουθεί μια θεατρική ομάδα παιδιών κι ενός Έλληνα σκηνοθέτη στις Φαβέλες της Βραζιλίας.
Από την καρδιά μιας φαβέλας του Ρίο έως το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το θέατρο ανοίγει τα φτερά μιας ομάδας παιδιών για μια ελεύθερη πτήση πάνω από τους φόβους, τα όνειρά τους και τις ακραίες αντιφάσεις της πόλης τους, όπου όπλα και κρουστά χτυπάνε στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, θα προβληθεί το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ El Silencio de otros” (Η Σιωπή των Άλλων) των Almudena Carracedo και Robert Bahar (Ισπανία 2018, 96′) που είχε ψηφιστεί ως το Καλύτερο Ξένο Ντοκιμαντέρ από το κοινό του 6ου ΔΦΝΠ.

H “Σιωπή των Άλλων”, τα γυρίσματα της οποίας διήρκεσαν πάνω από 6 χρόνια, αποκαλύπτει τον επικό αγώνα των θυμάτων της 40ετούς δικτατορίας της Ισπανίας υπό τον στρατηγό Φράνκο, καθώς οργανώνουν μια πρωτοποριακή διεθνή αγωγή και πολεμούν τη λήθη που επιβάλλει το κράτος γύρω από τα εγκλήματα που υπέστησαν. Η ταινία αποτελεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τον φασισμό και τους κινδύνους της λήθης του παρελθόντος. Η “Σιωπή των Άλλων” είναι η νικήτρια του Βραβείου Goya – Όσκαρ Ισπανίας 2019 – του Βραβείου Κοινού του Φεστιβάλ του Βερολίνου (Berlinale), καθώς και του Βραβείου Ειρήνης της ίδιας διοργάνωσης, του Μεγάλου Βραβείου της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Σέφιλντ και περισσότερων από 30 άλλων διεθνών βραβείων.

 

Κρατήστε θέση και για τις δύο προβολές, μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, στο https://www.peloponnisosdocfestival.com !


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Κινηματογράφος

Συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Zinebi το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Μία σπουδαία συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Zinebi του Μπιλμπάο της Ισπανίας, που μετρά 62 έτη ζωής, εγκαινιάζει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, με στόχο να φέρει το βάσκικο σινεμά πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

 

Στο πλαίσιο αυτής  της τριετούς συμφωνίας συνεργασίας που υπεγράφη, στη φετεινη έβδομη διοργάνωση του δικού μας Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την προώθηση και προβολή ντοκιμαντέρ που αφορούν στις δύο χώρες, ενώ θα δοθούν επίσης κίνητρα για συμπαραγωγές μεταξύ σκηνοθετών.

 

Έτσι λοιπόν, στο πρώτο μέρος του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, από τις 5 έως τις 14 Φεβρουαρίου του 2021, έχουν επιλεγεί να προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ τριών ταλαντούχων σκηνοθέτιδων από τη χώρα των Βάσκων: της Berhta Gaztelumendi (Ez, Eskerrik Asko. Gladys Window), της Iratxe Fresneda (Cold Lands) και της Maider Oleaga (Stepping into the boundary)*.

 

Στο δεύτερο μέρος του 7ου ΔΦΝΠ, που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία σε αίθουσες προβολών, από τις 7-16 Μαϊου 2021, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις:

α) Αφιέρωμα στον Βασκικό Κινηματογράφο, με την παρουσία των συντελεστών των ταινιών.

β) Κάλεσμα σε  Βάσκους και   Έλληνες  σκηνοθέτες/παραγωγούς, με σκοπό την αναζήτηση ευκαιριών συμπαραγωγής μεταξύ των δύο χωρών για την δημιουργία  ενός 90λέπτου σπονδυλωτού ντοκιμαντέρ πάνω στην θεματική του φετινού αφιερώματος, «Διεκδικώντας την Ελευθερία».

Στο πλαίσιο αυτό, η οργανωτική επιτροπή του ΔΦΝΠ, έχει απευθύνει πρόσκληση σε Έλληνες σκηνοθέτες /παραγωγούς να υποβάλουν πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (15′) με θέμα « Διεκδικώντας την Ελευθερία». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τον φάκελο της πρότασής τους στα ελληνικά και τα αγγλικά μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2021 στο info@peloponnisosdocfestival.com.

Η ιστορία του Zinebi

Το Zinebi έχει μια πλούσια ιστορία σαν φεστιβάλ 62 ετών, ενώ έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διεθνή κινηματογραφική βιομηχανία.

Είναι το πιο σημαντικό διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στην Ισπανία που έχει αναγνωριστεί από το FIAPF (Διεθνές Συνδικάτο Παραγωγών) στην κατηγορία του ντοκιμαντέρ και των μικρών μήκους, από το 1974. Το Zinebi έχει επίσης αναγνωριστεί από την Αμερικανική Ακαδημία ως προκριματικό φεστιβάλ για τα βραβεία Oscar και BAFTA της Βρετανικής Ακαδημίας αλλά και για τα βραβεία Goya.

 

Κάθε χρόνο, το πρόγραμμά του φιλοξενεί κάθε κινηματογραφικό είδος, με εναλλακτικές οπτικοακουστικές φόρμες, πρωτοεμφανιζόμενους σκηνοθέτες και καινούριες ταινίες απ’ όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα του Zinebi (ντοκιμαντέρ, animation και μυθοπλασία) είναι το σύμβολο της ταυτότητας του φεστιβάλ και των αξιών του, καθώς διαλέγει πάντα με μεγάλη προσοχή τις ταινίες του διεθνούς διαγωνιστικού προγράμματος και προωθεί τον ανεξάρτητο και αφοσιωμένο κινηματογράφο.

 

Το φεστιβάλ φιλοξενεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες στον κόσμο και νέους σκηνοθέτες που έχουν αλλάξει τα όρια της κινηματογραφικής δημιουργίας. Περιλαμβάνει επίσης δύο μη διαγωνιστικά προγράμματα: το BEAUTIFUL DOCS (Όμορφα Ντοκιμαντέρ), ένα πανόραμα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους σε όλο τον κόσμο, και το Bortoko BegiradakΜατιά στην Βάσκικη Γη, ένα κομμάτι αφιερωμένο σε βάσκικα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους. Ακόμη, περιλαμβάνει το παιδικό πρόγραμμα ZINEBITZIKI, εκδηλώσεις και αφιερώματα.

 

Από το 2018, στην 60η επέτειο του φεστιβάλ, αποφασίστηκε μια συνεργασία με τον Σύλλογο Βάσκων Παραγωγών (EPE-APV), το Euskal Telebista (ETB), τη βάσκικη κυβέρνηση και άλλους ευρωπαϊκούς φορείς, καθώς και η δημιουργία του event ZINEBI-networking, που έχει σκοπό να ενώσει διάφορους επαγγελματίες του Κινηματογράφου με Βάσκους κινηματογραφιστές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο το Ζinebi έχουν περάσει μεγάλοι και σημαντικοί καλλιτεχνικοί διευθυντές, ενώ από το 2018, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Vanesa Fernández Guerra, που είναι και η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού.

 

*Οι ταινίες που θα δούμε

EZ, ESKERRIK ASKO. GLADYSEN LEIHOA (EZ, ESKERRIK ASKO. GLADYS WINDOW)

Σκηνοθέτις: Berhta Gaztelumendi

Τον Ιούνιο του 1979, μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Three MileIsland (Χάρισμπουργκ, ΗΠΑ), το διεθνές αντιπυρηνικό κίνημα οργάνωσε διάφορες κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο. Στη Χώρα των Βάσκων, όπου είχαν προγραμματιστεί τέσσερις πυρηνικοί σταθμοί, αποφασίστηκε να οργανωθεί μια ημέρα δράσης στην Τουντέλα.

Η Gladys del Estal Ferreño πήγε σε αυτή την διαμαρτυρία, αλλά δεν επέστρεψε. Ένας πυροβολισμός από την Πολιτική Φρουρά έδωσε τέλος στη ζωή της σε εκείνη την ειρηνική και επίσημα εγκεκριμένη διαμαρτυρία. Αυτό το ντοκιμαντέρ, έχει ως στόχο να δώσει ένα πορτρέτο για το ποιό ήταν αυτό το 23χρονο  κορίτσι και πώς τα γεγονότα έλαβαν χώρα. Από την άλλη, απεικονίζει επίσης το αντιστασιακό κίνημα κατά της κατασκευής πυρηνικών σταθμών στη Χώρα των Βάσκων και σε όλο τον κόσμο.


LURRALDE HOTZAK (COLD LANDS)

Σκηνοθέτις: Iratxe Fresneda

Το Cold Lands κάνει ένα προσωπικό ταξίδι μέσα από τις εικόνες και τον κινηματογράφο, καθοδηγούμενο από κινηματογραφιστές και καλλιτέχνες όπως, ο Θεοδωρος Αγγελόπουλος, ο Bego Vicario, ο Wim Wenders, ο Rut Hillarp. Σε αυτήν την ταινία δρόμου, το όραμά τους για το τί είναι ο κινηματογράφος και  τί κρύβεται πίσω από τις εικόνες διασταυρώνεται με τον κόσμο της μελισσοκομίας, της αρχιτεκτονικής και του ανθρώπινου τοπίου.

MUGA DEITZEN DA PAUSOA (STEPPING INTO THE BOUNDARY)

Σκηνοθέτις: Maider Oleaga

Μέσα από την μεταφυσική συνάντηση δυο γυναικών ξετυλίγεται η σύγχρονη ιστορία της Ισπανίας και της Βάσκικης κουλτούρας και πολιτικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας στα www.peloponnisosdocfestival.com
https://www.facebook.com/peloponnisosdocfestival/


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Κινηματογράφος

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: Διαδικτυακά και με πολλές πρεμιέρες

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Σαράντα οκτώ διεθνείς ταινίες, στην πλειονότητά τους σε πανελλήνια πρώτη προβολή, εξασφάλισε για τους θεατές του το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά από τις 5 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ετοιμασίες για την διαδικτυακή έκδοση του 7ου ΔΦΝΠ βρίσκονται στην τελική ευθεία, προκειμένου οι φίλοι του Φεστιβάλ να απολαύσουν εντελώς δωρεάν, από το σπίτι τους, πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ απ’ όλον τον κόσμο. Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί και με φυσική παρουσία από τις 7 έως τις 16 Μαΐου του 2021, με σκοπό να προβληθεί το πρόγραμμά του, ελληνικό και διεθνές, και στις αίθουσες των 9 πόλεων του δικτύου του (Καλαμάτα, Πάτρα, Σπάρτη, Άργος, Ναύπλιο, Γύθειο, Αμαλιάδα,
Ξυλόκαστρο, Ακράτα) αλλά και να απονεμηθούν τα καθιερωμένα βραβεία.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος « Διεκδικώντας την ελευθερία» θα προβληθούν 13 ταινίες ξένων σκηνοθετών.

Δεκατρείς ξεχωριστές ιστορίες κοινωνικοπολιτικών γεγονότων που συγκλόνισαν και συγκλονίζουν την ανθρωπότητα. Ιστορίες που θα μας ταξιδέψουν σε διάφορες γωνιές της Γης, από την Χιλή στην Παπούα Νέα Γουινέα, από την Μπουρκίνα Φάσο στην Κούβα, από τη Σρι Λάνκα στην Αρμενία, από την Ισπανία του Φράνκο στην Ελλάδα της Κατοχής.

Οι πολυβραβευμένες αυτές ταινίες αφηγούνται με μοναδικό τρόπο ιστορίες γηγενών για τη Φύση, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Πολιτισμό. Πρόκειται για ιστορίες χαμένων ζωών και εξεγέρσεων, συρράξεων και ηρωισμού, καταπάτησης ελευθερίων και αξιοπρέπειας, ταινίες που γιορτάζουν την αντοχή του ανθρώπινου πνεύματος και την ανθεκτικότητα μπροστά στην όποια αδικία.
Μερικές από τις πανελλήνιες πρεμιέρες που θα δούμε είναι:

Bloodless – The Path to Democracy («Χωρίς σταγόνα αίμα») των Bared Maronian και Silva

Basmajian.

Πρόκειται για ένα ελκυστικό πολιτικό θρίλερ που καταγράφει τα γεγονότα που εκτυλίσσονται την Άνοιξη του 2018 στην Αρμενία.

Fixed Shot-100 Recordings around Dignity Square του Cristián Pérez Reyes.

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, η Χιλή ζει την πιο σημαντική της κοινωνική εξέγερση στα χρόνια της μεταπολίτευσης της.

Lost Lives Trailer (2019) – Feature Documentary from DoubleBand Films on Vimeo.

Lost Lives(«Χαμένες Ζωές») των Michael Hewitt και Dermot Lavery. Ένα φιλμ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο που περιγράφει με μοναδικό τρόπο τις συνθήκες κάθε θανάτου την περίοδο των «Ταραχών» στη Βόρεια Ιρλανδία (1968-1998).

Unblock Cuba του Sergio Gregori Marugán. Ένα πορτραίτο της πρόσφατης ιστορίας της Κούβας και της προσπάθειας της αμερικανικής κυβέρνησης να ασκήσει επιρροή στην περιοχή της Καραϊβικής.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος για την Ισότητα των Φύλων, θα προβληθούν 7 ταινίες που συνθέτουν ένα διεθνές τοπίο, με στόχο να μας οδηγήσει σε προβληματισμό, δημιουργική σκέψη, και, ει δυνατόν, σε δυναμική διεκδίκηση.

Κάποιες από αυτές επίσης θα προβληθούν σε πανελλήνια πρώτη:

Being Eriko from Claus Brondbjerg Erichsen on Vimeo.

 

Being Eriko του Jannik Splidsboel. Μια ματιά στην ταλαντούχα Γιαπωνέζα πιανίστρια, Eriko Makimura, της οποίας η τέχνη και οι συναυλίες ενώνουν το γκροτέσκο με το αψεγάδιαστο και το ευαίσθητο.

PIDFF-The New Abolitionists Official Trailer from Peloponnisos International Docum on Vimeo.

 

The New Abolitionists, της Christina Zorich. Στο πολυβραβευμένο αυτό ντοκιμαντέρ ( έχει αποσπάσει 16 βραβεία), η σκηνοθέτιδα Κριστίνα Ζόριχ ακολουθεί τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην διάσωση, την αποκατάσταση και τη δίωξη όσων εμπλέκονται με την εμπορία ανθρώπων, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση.

March for Dignity – Official Trailer from The Human Family on Vimeo.

 

March for Dignity («Πορεία αξιοπρέπειας») του John Eames. Η ταινία, που έχει λάβει 7 βραβεία, ακολουθεί μια μικρή ομάδα ακτιβιστών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στην προσπάθειά της να διεξάγει το πρώτο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.
Στην διάρκεια του διαδικτυακού φεστιβάλ θα λάβει χώρα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα « Διεκδικώντας την ελευθερία – Πολεμικοί ανταποκριτές » με την παρουσία Ελλήνων , ξένων σκηνοθετών, δημοσιογράφων- πολεμικών ανταποκριτών, μεταξύ των
οποίων η Αμερικανή Iara Lee, ακτιβίστρια και σκηνοθέτις, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “Photografer of war”,Boris Benjamin Bertram από την Δανία, και η Nitza Kakoseos Dominguez από την Σουηδία, σκηνοθέτις/δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια στην Νικαράγουα.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ « Πεθαίνοντας για την αλήθεια», Νίκος Μεγγρέλης. Στην συζήτηση θα συμμετέχει και επιτροπή φοιτητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Η συζήτηση θα μεταδοθεί
ζωντανά, με στόχο να υπάρξει διάδραση με τους θεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε στα www.peloponnisosdocfestival.com και https://www.facebook.com/peloponnisosdocfestival/


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ