Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Τοπικά / Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!
NIKAS EPAGGELMATIES 702x459 1 660x330 - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!

Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!

Sharing is caring!

Συνάντηση με επαγγελματίες της οδού Ναυαρίνου στην Καλαμάτα είχε σήμερα ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε η στάθμευση στην οδό Αύρας μετά τη δημιουργία σ’ αυτήν πεζοδρομίων και την εγκατάσταση φωτισμού, στο πλαίσιο σχετικού έργου του Δήμου. Η κατασκευή πεζοδρομίων αποσκοπεί στην ασφάλεια των πεζών και υπήρξε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Για τη διευκόλυνση της κατάστασης, οι επαγγελματίες κατέθεσαν πρόταση μονοδρόμησης τμημάτων των οδών Αύρας και Μεσογείων, η οποία θα εξετασθεί από το Δήμο και, συγκεκριμένα, από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών/Τμήμα Κυκλοφοριακού και της Δημοτικής Αστυνομίας. Σχετική απάντηση θα δοθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

Πέραν αυτού, ο κ. Νίκας τόνισε ότι οι καταστηματάρχες πρέπει να αναζητήσουν χώρους στάθμευσης και σ’ αυτό ο Δήμος είναι διατεθειμένος να συμβάλει,  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο. Ανέφερε, επίσης, ότι όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πρέπει να διαθέτουν χώρους στάθμευσης των οχημάτων των πελατών τους.

NIKAS EPAGGELMATIES 702x459 - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!
Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!

 

niniosbanner 1 - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου! MYLO Indian Palace Restaurant - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου! perrotis - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου! mavreas1anigif - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου! krystalkyriakoanigif - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου! YPODIMATA - Συνάντηση Νίκα με επαγγελματίες της Ναυαρίνου!

Δες και αυτό

μπουζα 310x165 - Η αβάσταχτη ελαφρότητα του

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του “τίποτα ” δεν έχει θέση στις ανάγκες του τόπου μας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Υπεύθυνη Μεσσηνίας ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ …

shares