Τρίτη , 25 Φεβρουαρίου 2020

Συγκλονίζει η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος

Sharing is caring!

Η υπόθεση της εγκατάλειψης του μόλις 7 ημερών βρέφους σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ έξω από πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Όπως και η συνέχειά της.

Με την αποκάλυψη ότι η μητέρα του βρέφους είναι ένα 19χρονο κορίτσι, υιοθετημένο το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο newsit.gr αλλά και όσα μας μετέφερε ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής έχει μετανιώσει και θέλει το παιδί της πίσω.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα»

Η 19χρονη μέσω του δικηγόρου της μίλησε στο newsit.gr και μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψε όλα όσα αισθάνεται μετά από αυτό που έγινε.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα. Ήταν εντελώς, παρορμητική η ενέργειά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου. Ζητάω συγγνώμη. Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου», λέει η 19χρονη κοπέλα.

«Κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο ημέρες»

Ο κ. Ταουξής περιέγραψε στο newsit.gr την κατάσταση και τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα στον ψυχικό της κόσμο. Λέει επίσης ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του και η μητέρα του το θέλει πίσω γιατί έχει συνειδητοποιήσει το λάθος της. Περιγράφει επίσης με γλαφυρό τρόπο την στιγμή που εγκατέλειψε το μωρό της. Λέει ο κ. Ταουξής:

«Με κλάματα στα μάτια και με φιλιά στο μωρό, το πήγε στην απέναντι πολυκατοικία από τη δική της»

«Η μικρή χτυπιέται από χθες και ζητάει το παιδί της. Τώρα συνειδητοποιεί το μέγεθος της ανοησίας της. Κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο μέρες. Είναι μια μικρή κοπέλα, μαθήτρια ανώτερης τεχνικής σχολής. Ευτυχώς το βρέφος χαίρει άκρας υγείας και φιλοξενείται στο νοσοκομείο Παίδων. Θα ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες τις διαδικασίες για να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του και στη γιαγιά του, οι οποίες δηλώνουν ότι θα το μεγαλώσουν με περισσή φροντίδα και αγάπη. Μου μετέφεραν οι αστυνομικοί ότι το κορίτσι υπέστη το σύνδρομο της επιλόχειας κατάθλιψης. Δεν είχε συναίσθηση της πράξης της και μάλιστα αυτό συνέβη την ημέρα που θα έπρεπε να πάει στη σχολή της. Εκείνη με κλάματα στα μάτια και με φιλιά στο μωρό, το πήγε στην απέναντι πολυκατοικία από τη δική της. Η ίδια θα ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να της επιβάλλει την εσχάτη των ποινών για αυτό που έκανε. Είναι συνειδητοποιημένη. Είναι πολύ καλό παιδί».

 

Δες και αυτό

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤροχαίο Γλυφάδα Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε την Δευτέρα η συνοδηγός του 40χρονου …

shares