Επικαιρότητα
Σπαρακτική η ανάρτηση της συζύγου του 51χρονου που έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου -Παρενέβη ο εισαγγελέας

Ανέβηκε
2 μήνες πρινστις
από
Kalamata Times

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει για τον τραγικό θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη ο οποίος καταπλακώθηκε από τεράστιο πεύκο στα φανάρια κεντρικού δρόμου του Ηρακλείου.
Με το πρώτο φως της ημέρας φαίνονται ακόμα τα συντρίμμια της ανείπωτης τραγωδίας. Το δέντρο έχει απομακρυνθεί, έχει μπει ειδική κορδέλα σήμανσης γύρω από τον κομμένο πλέον κορμό ενώ το μηχανάκι του άτυχου 51χρονου παρέμενε στο σημείο μέχρι και λίγο μετά τις 10 που πήγαν και το παρέλαβαν.
Παρενέβη ο εισαγγελέας
Oι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πηγές, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό. Ο εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της πτώσης του δέντρου και να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες από τους αρμόδιους φορείς.
Γιός 51χρονου: «Θα κινηθούμε νομικά»
Ο γιός του 51χρονου, ο Χρήστος βρέθηκε στο σημείο όπου τόσο τραγικά έχασε τη ζωή. Εμφανώς οργισμένος έβλεπε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του, μην μπορώντας να πιστέψει ότι δεν είναι πλέον στη ζωή.
«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο», αναφέρει μιλώντας στο cretapost ενώ παράλληλα τονίζει πως η οικογένεια είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων. «Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο δήμο Ηρακλείου, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν», τόνισε εξοργισμένος ο Χρήστος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 4 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου 51χρονου.
Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του 51χρονου
«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου» αναφέρει η σύζυγος του Πάνου που έφυγε άδικα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου.
Η κηδεία του Παναγιώτη Μητρέλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 4 μ.μ.
Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα
Ήταν 6.10 το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο 51χρονος Παναγιώτης βρισκόταν με το δίκυκλό του στο φανάρι της λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος του Κρητικού Φούρνου, περιμένοντας ν’ ανάψει το πράσινο για να συνεχίσει την πορεία του προς το Ηράκλειο.
Ξαφνικά, το τεράστιο πεύκο που ήταν έξω από τον φούρνο έπεσε με αποτέλεσμα να καλύψει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου. Ο άτυχος 51χρονος δεν είχε καμία ευκαιρία για να αντιδράσει. Το πεύκο έπεσε πάνω στο μηχανάκι του με ορμή και τον εγκλώβισε κάτω από τα βαριά κλαδιά του. Ο ίδιος φορούσε κράνος αλλά δεν στάθηκε ικανό να τον προστατεύσει καθώς το δέντρο το έκοψε στα δύο.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου Παναγιώτη ήταν πολύωρη με τον ίδιον τον 51χρονο να έχει ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης του δέντρου
Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκληθεί από το μτραγικό δυστύχημα με θύμα τον 51χρονο Παναγιώτη.
Το βασικότερο ερώτημα είναι γιατί έπεσε το δέντρο και αν η δημοτική αρχή είχε κάνει την δουλειά της απομακρύνοντας τα δέντρα από τον ιστό της πόλης που αποτελούν «παγίδες θανάτου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το δέντρο ήταν αρκετά μεγάλο και είχε αρκετό βάρος που δεν μπορούσε να το σηκώσει.
Εικάζεται πως έπρεπε να είχε υποστεί το απαραίτητο κλάδεμα για να αντέξει γι’ αυτό και εκριζώθηκε σπάζοντας και τις πλάκες του πεζοδρομίου.
Από την άλλη πλευρά, τόσο ο δήμαρχος Ηρακλείου όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τα αίτια της πτώσης του δέντρου ενώ απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.
Λαμπρινός: «Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος»
«Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός για τον θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη που καταπλακώθηκε από τεράστιο πεύκο σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.
Ο κ. Λαμπρινός απευθύνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 51χρονου ενώ τονίζει πως είναι «αδιανόητο να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος τόσο άδικα».
Δείτε αναλυτικά την δήλωσή του:
Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Ηράκλειο. Το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται.
Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Καθηγητής δέχθηκε επίθεση από σφήκες σε σχολείο στη Κρήτη
-
Κρήτη: Άφρισε η θάλασσα μετά την κακοκαιρία. Γιατί;
-
Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει για την σύζυγό του και τα παιδιά τους
-
Δέκα οχτώ χρόνια χωρίς τον ενήλικα, έφηβο, Βλάσση Μπονάτσο
-
Την σκότωσε μπροστά στα δύο μωρά τους – Αναβιώνει το έγκλημα στην Σητεία
-
Γνωστός δικηγόρος ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα
-
Τοποθετείται η Αθηναΐδα Νέγκα μετά από τον χωρισμό της με μια ανάρτηση της
-
Σε κόμβο για δεδομένα και υποβρύχια καλώδια εξελίσσεται η Κρήτη
-
Οικογενειακή τραγωδία: Τον χτύπησε η γυναίκα του κατά λάθος με το αυτοκίνητο και τον σκότωσε
-
Νέες πληροφορίες για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό σε χωράφι στην Κρήτη
-
35χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι στα Χανιά – Είχε κομμένο λαιμό
-
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη 28χρονη στην Κόρινθο από τον πρώην σύζυγό της.
-
Κρήτη: Του έταξε επίδομα της ΔΕΗ και του ξάφρισε τον λογαριασμό
-
ΣΟΚ με τον 25χρονο που αγνοείτο και βρέθηκε νεκρός – Τον εντόπισαν καμένο από τη μέση και κάτω
-
Η χήρα που δεν αποχωριζόταν τον νεκρό άντρα της
-
Κέρκυρα: Θάφτηκε ζωντανός 50χρονος εργάτης
-
46χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης θετής κόρης του στην Κρήτη
-
Στον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας για τον σοβαρό τραυματισμό του τεσσάρων μηνών μωρού του
-
Κρήτη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός λαουτιέρης, Αποστόλης Φραγκιαδάκης, μπροστά στα παιδιά και τη γυναίκα του!
-
Βόλος: Πέθανε ο αδερφός της και ζούσε μαζί του σαν να μην έγινε τίποτα
-
Κρήτη: Ο οχτάχρονος “καρατέκα” έκανε τον ληστή να τραπεί σε φυγή
-
«έχει πέσει κάτω, βγάζει αίμα, δεν μας μιλάει» – Απαρηγόρητοι οι γονείς του 15χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο
-
Απόπειρα αρπαγής 30χρονης στη μέση του δρόμου στην Κρήτη
-
Κρήτη: Κρεμάστηκε μέσα στην Σχολή ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας
-
Βόλος: Ο πρώην σύζυγος εμφανίστηκε με τροχό να σπάσει την πόρτα
-
Κρήτη: «Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Να λέω ότι έκανα κάτι, να μην την πληρώσει κάποιο παιδί»
-
Καβάλα: Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»
-
Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ένα άτομο
-
Σοκ: Ο σύζυγός της ετοιμαζόταν να παντρευτεί κρυφά άλλη και το έμαθε από το…Facebook
-
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού μετά την ήττα της Ελλάδας από την Γερμανία: «Ψηλά το κεφάλι»
Πρόσφατα Άρθρα
Έρρικα Πρεζεράκου : «Σκέφτηκα ότι μου απομένουν μόνο 4 ώρες ζωής»
Λευτέρης Βαρουξής (Πρόεδρος Olympia Forum): «Στόχος να γίνει η Αρχαία Ολυμπία διεθνές κέντρο διαλόγου και εφαλτήριο ανάπτυξης»
Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Παράταση δήλωσης συμμετοχής -Επιδότηση συμμετοχής των μελών του στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2022»
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στη συνεδρίαση στην Αρεόπολη της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ
Πρόγραμμα για τις επετειακές εκδηλώσεις της 28η Οκτωβρίου που θα γίνουν στις Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Υγεία1 ημέρα πριν
Βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα τα διπλά self test: Ανιχνεύουν κορονοϊό και γρίπη
-
Ειδησεις απο Καλαματα1 ημέρα πριν
Η βιβλιοθήκη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας ανοίγει της πόρτες της, και στους ενήλικες
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία1 ημέρα πριν
Η φρεγάτα “Σαλαμίς” στην Πύλο
-
Αθλητικά2 ημέρες πριν
Καλαμάτα – Παναιτωλικός 2-2 (4-3 πεν.) με ήρωα των Ταϊρη στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος
-
Σαν σήμερα1 ημέρα πριν
Σαν σήμερα ο γάμος της Τζάκι με τον Αριστοτέλη Ωνάση – Γιατί η Τζάκι κράτησε το επίθετο του μέχρι το τέλος της ζωής της
-
Ζώδια2 ημέρες πριν
Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου 2022
-
Ειδησεις απο Καλαματα1 ημέρα πριν
Η εορτή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Καλαμάτα
-
Κους Κους9 ώρες πριν
Μαρία Καβογιάννη: «Ήμουν έγκυος στο Ντόλτσε Βίτα και το κρύβαμε με μαξιλάρια, γιατί έπαιζα την παρθένα»