Επικαιρότητα
Κρήτη: «Με απείλησε, θόλωσα»- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του καυστικού υγρού

Ανέβηκε
4 λεπτά πρινστις
από
Kalamata Times

Αναμένεται να παραδοθεί σήμερα Δευτέρα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς τα μεσάνυχτα έληγε το αυτόφωρο. Προς το παρόν παραμένει άφαντη από το Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, επικοινώνησε με δημοσιογράφους και είπε πως τη Δευτέρα το πρωί θα παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στις αρχές. Όπως πρόσθεσε, ο λόγος που δεν έχε παραδοθεί ακόμα είναι ότι δεν έχει βρει δικηγόρο.
«Με απείλησε, θόλωσα»
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε. «Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Star.
Όπως ανέφερε, είχε μαζί της το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό εδώ και μέρες, καθώς «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».
Περιγράφοντας τι συνέβη το Σάββατο είπε: «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί».
«Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα» πρόσθεσε.
Μιλώντας στην ΕΡΤ για την στιγμή πριν την επίθεση δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’ μου είπε. Εγώ μετά από αυτά δεν ήθελα να με αγγίζει. Με πίεσε να συνευρεθούμε παρά την θέληση μου και μετά ξανά απειλές. Θόλωσα δυστυχώς».
Από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό
Αναφορικά με το υγρό, η 38χρονη είπε πως είχε μαζί της μικρή ποσότητα και ότι δεν ήταν βιτριόλι, καθώς και ότι το είχε αγοράσει νόμιμα από το διαδίκτυο: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».
«Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο» διευκρίνισε.
Ακόμα, η 38χρονη μητέρα είπε ότι είχε καταθέσει μήνυση κατά του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία. Για τον εν διαστάσει σύζυγό της είπε ότι την χτυπούσε, αλλά η ίδια δεν ήθελε εκείνος να πάει ξανά στη φυλακή.
«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πώς θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ» είπε.
Κούγιας: «Το θύμα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»
Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον 36χρονο, υποστήριξε πως η 38χρονη είχε αποπειραθεί επανειλημμένως από τον περασμένο Απρίλιο να τον βλάψει. Επιπλέον εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς καθώς η γυναίκα παραμένει ελεύθερη.
«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και, παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα, η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ό,τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια» δήλωσε ο ποινικολόγος.
«Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα» πρόσθεσε.
«Μόλις επισκέφθηκα το θύμα. Είναι σε πολλή άσχημη κατάσταση» ανέφερε ακόμα ο δικηγόρος. « Έχει περιοριστεί με αυτό το υγρό, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι υγρό είναι. Είναι σίγουρα δραστικό υγρό. Θα το αποκαλύψει τι είναι ακριβώς η εγκληματολογική υπηρεσία στέλνοντάς το για ανάλυση».
«Όμως έχει βλάβη όλο του το πρόσωπο και μέρος του σώματός του. Υπάρχει κίνδυνος για το ένα του μάτι. Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με αυτή την αποτρόπαια πράξη, ασχολούνται με το δήθεν παρελθόν του παιδιού» δήλωσε.



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Κρήτη: Του έριξε το καυστικό υγρό επειδή της ζήτησε να χωρίσουν
-
Ηράκλειο: Αυτή είναι η 38χρονη που έριξε βιτριόλι στον πρώην της
-
Καθηγητής δέχθηκε επίθεση από σφήκες σε σχολείο στη Κρήτη
-
Κούγιας ως δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών για την υπόθεση βιασμού στο ΑΤ Ομόνοιας: «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»
-
Κρήτη: Άφρισε η θάλασσα μετά την κακοκαιρία. Γιατί;
-
Την σκότωσε μπροστά στα δύο μωρά τους – Αναβιώνει το έγκλημα στην Σητεία
-
Στο στόχαστρο του Κούγια είναι πάλι ο Παπαδόπουλος για την υπόθεση Πισπιρίγκου
-
Σε κόμβο για δεδομένα και υποβρύχια καλώδια εξελίσσεται η Κρήτη
-
Νέες πληροφορίες για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό σε χωράφι στην Κρήτη
-
Κρήτη: Του έταξε επίδομα της ΔΕΗ και του ξάφρισε τον λογαριασμό
-
46χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης θετής κόρης του στην Κρήτη
-
Κρήτη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός λαουτιέρης, Αποστόλης Φραγκιαδάκης, μπροστά στα παιδιά και τη γυναίκα του!
-
Κρήτη: Ο οχτάχρονος “καρατέκα” έκανε τον ληστή να τραπεί σε φυγή
-
Απόπειρα αρπαγής 30χρονης στη μέση του δρόμου στην Κρήτη
-
Κρήτη: Κρεμάστηκε μέσα στην Σχολή ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας
-
Κρήτη: «Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Να λέω ότι έκανα κάτι, να μην την πληρώσει κάποιο παιδί»
-
Κρήτη: 22χρονος τον αφήνουν να πεθάνει επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ
-
Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ποτέ δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ»
-
38χρονη πόναγε επί 1,5 ώρα μόνη της στο νοσοκομείο της Νίκαιας και έχασε το μωρό της – Συγκλονίζει ο πατέρας
-
Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Τουρκία: «Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη»
-
Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου συμπαραστάθηκες»
-
Αλέξης Κούγιας: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου
-
Τραγωδία στην Κρήτη με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα που την καταπλάκωσε το σπίτι της
-
Ο Αλέξης Κούγιας είναι από σήμερα ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
-
«Οι Γερμανοί τουρίστες μας επιτέθηκαν»-Οι Κρητικοί νταήδες λύνουν τη σιωπή τους
-
Συνελήφθησαν οι «νταήδες» της Κρήτης για την επίθεση στους γερμανούς τουρίστες
-
Χαροπαλεύει οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη
-
Κατηγορηματικοί οι τουρίστες μετά την επίθεση νταήδων από τον Μυλοπόταμο
-
Σπαρακτική η ανάρτηση της συζύγου του 51χρονου που έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου -Παρενέβη ο εισαγγελέας
-
Κρήτη: Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής που καταπλακώθηκε από δέντρο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πριν
Εγκαίνια Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Βαρβάρας από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο
-
Αθλητικά2 ημέρες πριν
Με πενταμελής αποστολή ο Ευκλής Cycling Team στον αγώνα Gran Fondo ΘΗΣΕΑΣ
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία23 ώρες πριν
Εκδηλώσεις – Εργαστήρια για το βιβλίο «Η Λιν και το μυστικό του Κύκλου»
-
πρέπει να δεις2 ημέρες πριν
Πώς vα κάνετε να μυρίζουν τα ρούχα σας υπέροχα
-
Καιρός14 ώρες πριν
«Γαϊδουροκαλόκαιρο» με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία23 ώρες πριν
Το βραβείο καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας 2022 έλαβε η Μεσσήνια Ελένη Καρύδη
-
Αστυνομικό δελτίο2 ημέρες πριν
Ηράκλειο: Αυτή είναι η 38χρονη που έριξε βιτριόλι στον πρώην της
-
Σαν σήμερα23 ώρες πριν
Το εορτολόγιο σήμερα 23 Οκτωβρίου