Connect with us
Επιμελητηρίο

πρέπει να δεις

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη»

Ανέβηκε

στις

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη» 1
Κοινοποιησέ το

Εμμένει στην γραμμή υπεράσπισής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι θάνατοι των τριών παιδιών από την Πάτρα προήλθαν από παθολογικά αίτια.

Ο Αλέξης Κούγιας μια μέρα μετά την έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, έστρεψε τα βέλη του κατά ιατροδικαστικών, εκπομπών και του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» χαρακτήρισε ως «ατυχή στιγμή της δικαιοσύνης» το γεγονός ότι την Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη και παράλληλα η 34χρονη θα κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Το υπόμνημα για την απολογία της είναι 125 σελίδες. Μόνο για να το διαβάσει η κυρία ανακριτής θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ημέρες. Είπα να μην ταλαιπωρηθούν οι ένορκοι, το δικαστήριο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Έχει νεκρώσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά δεν ακούστηκα», δήλωσε.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται εννέα μήνες. Το 18μηνο συμπληρώνεται 5 Νοεμβρίου, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει δίκη “άρπα κόλλα”. Έχω πάντα εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, όμως με σοκάρει αυτή η εξέλιξη. Αύριο το πρωί δεν θα γίνει η δίκη, θα περιμένει ένα ολόκληρο δικαστήριο πότε θα τελειώσει η ανάκριση» σημείωσε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη»

Αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, πρώτο μάρτυρα κατηγορίας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν διαστάσει σύζυγος της 34χρονης αφαιρεί τις φωτογραφίες από τα μνήματα των παιδιών.

«Χθες του διατύπωσα ένα ευθύ παράπονο, για ποιο λόγο βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών από τους τάφους. Είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου και το έκανε μπροστά τους δικηγόρους του. Του είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα και μου είπε “καλά, θα κάνω ότι γουστάρω”. Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη».

Ανέφερε πως η δίκη αυτή θα είναι η «δίκη των ιατροδικαστών», ενώ τόνισε πως στο υπερασπιστικό τους οπλοστάσιο έχουν 8 ιατροδικαστές, δύο παθολογοανατόμους και ένα καθηγητή πανεπιστημίου.

«Την καταδίκασαν για την τηλεθέαση»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και στην πρωινή εκπομπή του ANT1 λέγοντας ότι όλη η υπόθεση ξεκίνησε από τη φαντασία κάποιων δημοσιογράφων που για να κάνουν τηλεθεάσεις «έστησαν» την υπόθεση, «διορίζοντας» ακόμη και τους δικηγόρους που την υπερασπίστηκαν, πλημμελώς, κατά την άποψη του.

Ο γνωστός δικηγόρος σημείωσε πως από τη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση, άρχισε να στέλνει τα στοιχεία σε ιατροδικαστές και άλλους επιστήμονες, ζητώντας την άποψη τους και «από εκεί που δεν υπήρχε κανείς να έχει εκφράσει υπερασπιστική άποψη για την κατηγορουμένη, τώρα υπάρχουν περίπου 10 ιατροδικαστές και κάποιοι παθολογοανατόμοι που θα καταθέσουν ότι ο θάνατος των παιδιών οφείλεται σε παθολογικά αίτια».

Τέλος, εστίασε στο γεγονός – το οποίο χαρακτήρισε οξύμωρο – ότι η ίδια η Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των παιδιών της, είναι αυτή που αμφισβήτησε τις αρχικές γνωματεύσεις που απέδιδαν τους θανάτους σε παθολογικά αίτια και ζήτησε την διερεύνηση των υποθέσεων.

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ