Connect with us

Αθλητικά

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 1

Με τον δρόμο, πια, ορθάνοικτο για την Football League μετά την αποχώρηση του Νέστορα Χρυσούπολης, η «Καλαμάτα» μένει να συστήσει ΠΑΕ προκειμένου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα!

κάρτες διαρκείας 2019 - 20

κάρτες διαρκείας 2019 – 20

Ο Νέστος Χρυσούπολης γνωστοποίησε την απόφασή του στην ΕΠΟ επισημαίνοντας πως δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League από την στιγμή που δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθεί το κόστος συμμετοχής. Τη θέση του Νέστου λοιπόν δικαιούται η «Καλαμάτα», αρκεί φυσικά να συστήσει ΠΑΕ.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΡΟΧΩΝ

Με αυτά τα χαρμόσυνα νέα κατά νου εχθές στα ολοκαίνουργια, σύγχρονα γραφεία της «Μαύρης Θύελλας», ο διευθυντής Marketing Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, παρουσίασε τις κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2019 – 2020 οι οποίες θα παραδίδονται από τις αρχές Σεπτεμβρίου στους κατόχους τους.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύουν τις κάρτες διαρκείας τους από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Φραντζή 14, είτε ταχυδρομικώς δίχως επιβάρυνση για αποστολές εντός Ελλάδος και με οικονομική επιβάρυνση για τους εκτός χώρας φίλους της.

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 2

Οι κάρτες έρχονται με προσφορές και εκπτώσεις σε καταστήματα συνεργαζόμενα με την ομάδα της «Μαύρης Θύελλας» εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους διάθεσης για τα μεσσηνιακά τουλάχιστον δεδομένα! Απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια, αφού οι άνθρωποι της διοίκησης αφουγκράζονται την οικονομική κρίση τη χώρα πόσο μάλλον το ποδόσφαιρο και κατά συνέπεια τους φιλάθλους του.

Οι κάρτες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ενώ υπάρχουν οικογενειακά πακέτα και ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές.

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 3

Πιο αναλυτικά:

GOLD CARD: κοστίζουν 300 ευρώ και προσφέρουν στους κατόχους τους είσοδος σε αίθουσα VIP με finger food και soft drinks καθώς και έκπτωση 20% στα προϊόντα της ομάδας.

SILVER CARD: κοστίζουν 150 ευρώ και έχουν έκπτωση 15% στα προϊόντα της ομάδας.

● BRONZE CARD: κοστίζουν 100 ευρώ και προσφέρουν στους κατόχους τους έκπτωση 10% στα προϊόντα της ομάδας.

BLACK CARD: κοστίζουν 50 ευρώ. Το κόστος για τους ανέργους μειώνεται σε 40 ευρώ και το μαθητικό -φοιτητικό επίσης σε 40 ευρώ.

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 4

Έχουν θεσπιστεί, επίσης, «Οικογενειακά Πακέτα Καρτών Διάρκειας». Η κάρτα διαρκείας γονέα κοστίζει 100 ευρώ με ένα παιδί, με 2ο παιδί ανεβαίνει στα 120 ευρώ ενώ για το 3ο παιδί είναι δωρεάν.

Η είσοδος για παιδία από 0-12 ετών θα είναι δωρεάν, όπως δωρεάν θα γίνει και η είσοδος για ΑΜΕΑ σε προκαθορισμένο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Η διάθεση των διαρκείας θα γίνεται και μέσω της γνωστής εταιρείας ticketmaster που ανέλαβε την Καλαμάτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με ΠΑΕ της Super League όπως Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ. Τα διαρκείας θα έχουν barcode που δεν θα επιτρέπουν την επαναχρησιμοποίησή τους για το ίδιο παιχνίδι από διαφορετικό άτομο.

Η πληρωμή θα γίνεται είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (όλων των τραπεζών), ενώ ειδικό προνόμιο θα έχουν οι κάτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς η οποία παρέχει έως και 6 άτοκες δόσεις.

Όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας της σεζόν 2019 – 20 θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια από τους χορηγούς /συνεργάτες του συλλόγου, τα οποία όπως είπε ο κ. Παπασταμάτης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα με τον κατάλογο να μεγαλώνει συνεχώς.

● Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ομάδας, στην οδό Φραντζή 14, στα τηλέφωνα 27211 81356 (γραφεία) και 6936484266 (κινητό) καθώς και μέσω e mail: secretary@fckalamata.gr.,

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 5
ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών της «Μαύρης Θύελλας», την λειτουργία της Κ17, την επιλογή των προσώπων που θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ την αγωνιστική σεζόν 2019 – 2020, μίλησε ο Διευθυντής Ακαδημιών, Μιχάλης Σταθόπουλος.

Δεδομένου ότι η Football League επιβάλει τη λειτουργία και ομάδας Κ17, επιβάλλονται αλλαγές στον αρχικό προγραμματισμό των «μελανόλευκων» που ωστόσο δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα αφού όπως ανέφερε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Σταθόπουλος αλλά και το μέλος του ΔΣ κ. Ράλλης η ομάδα είναι πανέτοιμη!

Μοναδικό «ψεγάδι» μέχρι στιγμής, αφού σε οργανωτικό επίπεδο η ομάδα κινείται εξ αρχής σε επαγγελματικό πρότυπα, το γηπεδικό που όπως έγινε σαφές χθες, υπάρχει διάθεση να λυθεί. Έδρα παραμένει το στάδιο, όπου έχουν γίνει και οι σχετικές παρεμβάσεις για το σύγχρονο σύστημα κράτησης θέσεων μέσω της προαναφερθείσας εταιρίας, το οποίο εύκολα εφαρμόζεται εφόσον χρειαστεί όπως είπε ο κ. Παπασταμάτης και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 6

Σε ό,τι αφορά στις Ακαδημίες το τεχνικό τιμ παραμένει από πέρσι και θα ενισχυθεί με έναν ακόμα προπονητή τερματοφυλάκων. Συγκεκριμένα, στις Ακαδημίες βρίσκονται οι Παναγιώτης Δρούγας, Βαγγέλης Κουρεντζής, Φραγκίσκος Κεράνης και Μάριος Μπιτσάνης

«Δεν κάνουμε κάτι που είναι πρωτοποριακό και ιδιαίτερο, κάνουμε τα αυτονόητα και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η δημιουργία μιας ακαδημίας αντάξια του ονόματος της Καλαμάτας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος για να συμπληρώσει «Το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει σημαντική παραγωγή ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει στα χρόνια που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Η Μεσσηνία πράγματι έχει ταλέντο ποδοσφαιρικό. Έχουμε καταρτίσει ένα οργανόγραμμα λειτουργίας, έχει επιλεγεί το τεχνικό τιμ που θα στελεχώσει τα τμήματα και ελπίζουμε πως θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών και στα μικρότερα τμήματα τα οποία η οποία ήταν υποτυπώδης έως τώρα. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει καθώς είναι θετικά τα μηνύματα που εισπράττουμε».

Σε ό,τι αφορά τις συνδρομές θα τηρηθεί η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια πολιτική, δηλαδή η μηνιαία συνδρομή θα παραμείνει στα 30 ευρώ, ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα καθώς και ειδική τιμολογιακή πολιτική, με εκπτώσεις, για οικογένειες με περισσότερο από ένα παιδιά.

ΠΣ Η Καλαμάτα: Κάρτες διαρκείας και ομάδα U17 στο νέο πρωτάθλημα 7

Αθλητικά

Έως και 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Έως και 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος 20

ΝΑΣΚ Αίολος

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο ΝΑΣΚ Αίολος μέχρι και τις 29 Μαρτίου.

Μετά την έκδοση των κρατικών και υγειονομικών αποφάσεων σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι φορείς για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” με αίσθημα ευθύνης αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του προσωρινά από 13 έως και 29 Μαρτίου 2020. Καλούνται αθλητές και μέλη να φέρονται με υπευθυνότητα και να πειθαρχούν στις υγειονομικές και κρατικές αποφάσεις.

Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αρ. φύλλου 833/12/3/2020

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 17733 (1) Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, κέντρων διασκέδασης, παιδότοπων, δημόσιων και ιδιωτικών γυμναστηρίων, ιδιωτικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων, κολυμβητηρίων κλειστών και ανοικτών στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 13.3.2020 έως και 27.3.2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

UEFA: Άμεση αναβολή σε Champions League και Europa League!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

UEFA: Άμεση αναβολή σε Champions League και Europa League! 21

Αναβολή Champions League και Europa League

Η απόφαση πάρθηκε και το ποδόσφαιρο σταματά! Η UEFA αναβάλλει άμεσα τις διοργανώσεις από σήμερα! Δεν διεξάγεται κανένα ματς για τους «16» του Europa League!

Σύμφωνα με τη Marca και πληροφορίες που όσο περνάει η ώρα μεταδίδονται από τους ρεπόρτερ του διεθνή Τύπου γενικότερα, η UEFA σταματά τις δυο μεγάλες διοργανώσεις μέχρι νεοτέρας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Το ποδόσφαιρο οδέυει προς την απόλυτη «παράλυση» αυτές τις μέρες αφού ένα – ένα τα πρωταθλήματα αναβάλλονται και αυτό συμβαίνει τώρα και με το Champions League και το Europa League.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη Marca, το stop θα είναι άμεσο και περιλαμβάνει και τα αποψινά ματς των «16» του Europa League όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός και επρόκειτο ν’ αντιμετωπίσει τη Γουλβς στο Φάληρο…

ΠΗΓΗ

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Σταμάτης και Πετρακόπουλος του Ευκλή στον ποδηλατικό αγώνα Zeus – Time Trial 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Σταμάτης και Πετρακόπουλος του Ευκλή στον ποδηλατικό αγώνα Zeus - Time Trial 2020 22

Ποδηλατικό τμήμα Ευκλή

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 δύο αθλητές από το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής’‘, ο Παντ. Σταμάτης και ο Ιωάννης Πετρακόπουλος, έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, με την επωνυμία Zeus – Time Trial 2020, που διοργάνωσε ο Ζεύς Ποδηλατικός Όμιλος εντός του Κωπηλατοδρομίου, στην περιοχή του Σχοινιά Αττικής.

* Η ομάδα μας είχε τη χαρά να δει και τους δύο αθλητές να τερματίζουν τον αγώνα υγιείς και με πολύ καλή προσπάθεια.

* Έτρεξαν 20,24 χλμ (4 στροφές χ 5,06 χλμ) στην κατηγορία Όπεν.

* Ο υπεύθυνος του τμήματος Παντ. Σταμάτης εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων.

 

Σταμάτης και Πετρακόπουλος του Ευκλή στον ποδηλατικό αγώνα Zeus - Time Trial 2020 23

Υ.Γ. Ο υπεύθυνος του τμήματος στην φωτογραφία Παντελεήμων Σταμάτης

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ