Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Αθλητικά / Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης
nestos 660x330 - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης

Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης

Sharing is caring!

Την Τρίτη πρόκειται να αποφασιστεί από τη Football League ποιες ομάδες θα καλύψουν στο πρωτάθλημα τα κενά των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να «κατέβουν» στο πρωτάθλημα.

Οπότε τα «εισιτήρια» πηγαίνουν στις αμέσως επόμενες ομάδες. Μέσα σε αυτές ήταν και ο Νέστος Χρυσούπολης. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του sportime.gr ο Νέστος αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του στη Football League!

Οι αμέσως επόμενες ομάδες είναι Νίκη Βόλου, Καλαμάτα. Ομάδες οι οποίες είναι στην αναμονή και περιμένουν να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Η οποία θα αποφασίσει για το πρωτάθλημα της Football League. Και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμπληρώσουν το πρωτάθλημα, μετά την απόσυρση των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων.

θα πρέπει παράλληλα να σημειωθεί πως και ο Αιολικός, ομάδα που ακολουθεί της Νίκη Βόλου, Καλαμάτα, επίσης είναι εν αναμονή των εξελίξεων.

 

niniosbanner 1 - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης MYLO Indian Palace Restaurant - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης perrotis - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης mavreas1anigif - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης krystalkyriakoanigif - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης YPODIMATA - Football League: Αποσύρεται και ο Νέστος Χρυσούπολης

Δες και αυτό

Ολυμπιακός – Καλαμάτα

Με τηλεοπτική κάλυψη σήμερα το Ολυμπιακός – Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟλυμπιακός – Καλαμάτα Ο Ολυμπιακός θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να …

shares