Τετάρτη , 22 Ιανουαρίου 2020
Home / πρέπει να δεις / Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου
ger4994 660x330 - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου

Sharing is caring!

Γέροντας Παΐσιος

Ελάχιστοι, μάλιστα, γνωρίζουν ότι ο Γέροντας Παΐσιος είχε εγγονή μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της χώρας μας.

«‘Είναι αλήθεια! Παππούς μου ήταν» έχει δηλώσει η Μαριώ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

«Δεν το ήξερα καν. Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο», ανέφερε συμπληρώνοντας ότι η εξ αίματος σχέση τους προέρχεται από την πλευρά της μητέρας της.

ger94848 - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου

 

ilias poulis home - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου oinomessinia - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου niniosbanner 1 - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου MYLO Indian Palace Restaurant - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου perrotis - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου mavreas1anigif - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου krystalkyriakoanigif - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου YPODIMATA - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παϊσίου

Δες και αυτό

paii 310x165 - Θαύμα Άγιου Γέροντος Παϊσιου από την Καλαμάτα

Θαύμα Άγιου Γέροντος Παϊσιου από την Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΘαύμα Άγιου Γέροντος Παϊσιου από την Καλαμάτα Ο κ. Στ. από την …

shares