Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη

Ανέβηκε

στις

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 11
Κοινοποιησέ το

Πέντε νέους υποψήφιους, τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, ανακοίνωσε χθες 26 Ιουλίου 2023, ο συνδυασμός του Βασίλη Τζαμουράνη, ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ. Πρόκειται για τη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και συγγραφέα Παναγιώτα Φλεβάρη-Μουργή, τη δικηγόρο και επιχειρηματία Ριανή Ρουσσάκη, την παιδαγωγό (Msc) Ειρήνη Χριστοπούλου, τον ιδιωτικό υπάλληλο και μουσικό Γκιέργκι Λίτο και τον διοικητικό υπάλληλο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – πρ. υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς Κώστα Κυριακόπουλο:

 

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 12

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θουρία. Υπηρέτησε ως μόνιμος υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς για 17 συναπτά έτη, ενώ σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Θουρίας και συνεχίζει να συμμετέχει ως ενεργό μέλος. Κατοικεί στη Θουρία όπου στις εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί πρόεδρος Συμβουλίου στην Κοινότητα, ενώ από τον φετινό Απρίλιο είναι τοπικός σύμβουλος. Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Νικολαΐδου και έχουν δύο κόρες.

 

Γκιέργκι Λίτο

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 13

Γεννήθηκε στην Βόρεια Ήπειρο και ζει στην Ελλάδα 30 χρόνια. Έχει σπουδάσει στην επαγγελματική Σχολή Μουσικής στην Αλβανία. Εργάζεται σε εταιρία διανομής πάγου, παγωτών κ.ά. προϊόντων. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, τα οποία εργάζονται στο Λονδίνο.

 

Ριανή Ρουσσάκη

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 14

Δικηγόρος, με σπουδές στη Νομική Αθηνών και ειδίκευση στο Κοινοτικό Δίκαιο στη Γαλλία (Universite de Tours). Εδώ και 23 χρόνια ασχολείται ενεργά με τη συμβουλευτική δικηγορία. Μέλος του Δ.Σ. της ΗellasSat. Παράλληλα εδώ και 3 χρόνια δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά διατηρώντας κατάστημα ενέργειας στην Πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παντελόπουλο και έχουν δύο παιδιά.

«Αποφάσισα να στηρίξω τον Βασίλη Τζαμουράνη και να δηλώσω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΚαλαμάταΜετά”, προκειμένου να προσφέρω στα κοινά και να συνδράμω με ανιδιοτέλεια στην βελτίωση της καθημερινότητας μας και της πόλης μας. Θεωρώ ότι ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση και η άμεση επαφή με τον δημότη, με τις γειτονιές της πόλης μας, θα συμβάλουν στο στόχο μας ώστε η Καλαμάτα μας να γίνει μία πόλη φιλική, σύγχρονη, φιλόξενη, με καλές υποδομές, υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας. Μία πόλη πρότυπο που θα προσφέρει κουλτούρα, ψυχαγωγία και ασφάλεια στους κατοίκους της. Ονειρεύομαι να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας και ταυτόχρονα να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυσή τους, ώστε να γίνει η Καλαμάτα μας η καλύτερη πόλη για να ζεις!» αναφέρει η κ. Ρουσσάκη σε σημείωμα για την υποψηφιότητά της.

 

Παναγιώτα Φλεβάρη-Μουργή

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 15

Δικηγόρος (παρ’ Αρείω Πάγω) Καλαμάτας. Συγγραφέας νεανικής λογοτεχνίας. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας – αιρετή εκπρόσωπός του στην Ένωση Γονέων του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, μέλος της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων (ΕΜΣ). Είναι παντρεμένη με τον διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό Φώτη Μουργή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο τέκνα.

 

Ειρήνη Χριστοπούλου

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοινωσε ο συνδυασμός ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ του Βασίλη Τζαμουράνη 16

Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, Msc Ειδικής Αγωγής. Εργάζεται στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής από το 1999 οπότε και πήρε το πρώτο της πτυχίο. Το 2005 διορίστηκε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Καλαμάτας και από το 2008 εργάζεται στον Ζ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό που βρίσκεται στην Παραλία της πόλης. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Προπονητή Ακαδημιών Βασίλη Παναγόπουλο, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά ηλικίας 15 και 18 ετών.

«Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας συμμετείχα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα διαπολιτισμικής αγωγής για τις ανάγκες του οποίου χρειάστηκε να εργαστώ σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, σε παιδικό σταθμό στο κέντρο της Αθήνας. Η επαφή μου με τα παιδιά και τις οικογένειες τους, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονταν από χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, μου έδωσε την ευκαιρία να βιώσω στην πράξη αυτό που ήδη είχα διδαχθεί στα φοιτητικά μου χρόνια: ότι δηλαδή όλοι είμαστε Άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια όνειρα και τα ίδια δικαιώματα. Όλοι μας αξίζουμε το καλύτερο και για να το πετύχουμε οφείλουμε να παλέψουμε διότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αν εμείς οι ίδιοι το πιστέψουμε.

Με αυτήν την πεποίθηση αποφάσισα να συνδράμω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, στην προσπάθεια υλοποίησης του οράματος του υποψήφιου Δημάρχου Καλαμάτας Βασίλη Τζαμουράνη, επικεφαλής του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ.

Στο όραμά του βρήκα όλα όσα πάντα θεωρούσα ότι έχει ανάγκη αυτή η όμορφη πόλη, για να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο φιλική στους δημότες της, αλλά και στο περιβάλλον. Στο πρόσωπό του βρήκα έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση, πλούσια εμπειρία και ανοιχτό μυαλό σε νέες ιδέες. Αρετές κρίσιμες για μια επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση, αρετές που όλοι μαζί, στο πλάι του, θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουμε στην πόλη μας αυτές τις συνθήκες που απαιτούνται ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ονειρεύονται το μέλλον τους, μέσα σε αυτήν, με αισιοδοξία» αναφέρει για το όραμα που συνοδεύει την υποψηφιότητά της η κ. Χριστοπούλου.

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ