Ειδησεις απο Καλαματα
Παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένο το γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδιά

Ανέβηκε
6 μήνες πρινστις
από
Kalamata Times

Το πλήρως ανακαινισμένο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής, χθες Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα.
Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ, η Περιφέρεια μεταξύ άλλων αντικατέστησε τον πλαστικό χλοοτάπητα, στο κυρίως γήπεδο και το βοηθητικό, επισκεύασε την περίφραξη καθώς επίσης προέβη και σε άλλες εργασίες, όπως η αποκατάσταση του συστήματος αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων από τον αγωνιστικό χώρο.
Σημαντικό το έργο της Περιφέρειας στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις υλοποιημένες, τις σε εξέλιξη ευρισκόμενες, αλλά και στις προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Περιφέρειας όσον αφορά στην αναβάθμιση και ανακατασκευή αθλητικών χώρων στην Π.Ε. Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το γήπεδο στο Πλατύ, το γήπεδο του Μεσσηνιακού, τα γήπεδα στη Μεσσήνη, στην Ελαία, στον Μελιγαλά, στην Κυπαρισσία, στην Σπερχογεία κ.ά. Επισήμανε δε ότι ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητικούς χώρους και σε όλες τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Πρόσθεσε δε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη της Περιφέρειας προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
“Είμαστε ευτυχείς, που προτεραιότητα έχουν τα θέματα του αθλητισμού σε κάθε νομό και ευχαριστούμε την κυβέρνηση, από την οποία προέρχονται οι χρηματοδοτήσεις, καθώς και τους συνεργάτες μας που επιβλέπουν και υλοποιούν τα έργα”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.
Ευχαριστίες προς τους ανθρώπους του αθλητισμού
“Μέσω του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες που με το μεράκι τους κρατάνε όρθιο τον αθλητισμό σε δύσκολες εποχές, ο αθλητισμός είναι σχολείο, διδάσκει τις κοινωνικές αρετές. Η έμπνευση, η επινόηση, η πειθαρχεία, η επιμονή… είναι αρετές που κάποιος που τις έχει, προχωρά μπροστά, τα παιδιά μας επομένως μαθαίνουν τις αρετές του αθλητισμού, την αξία της σωματικής άσκησης, ενώ ταυτόχρονα γλιτώνουν από επιβλαβείς συνήθειες.
Να το χαίρονται τα παιδιά μας το νέο μας γήπεδο!”, συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης κατά τον χαιρετισμό του.
Στο πλαίσιο της παράδοσης του γηπέδου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, επέδωσε στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Μεσσηνιακό αθλητισμό, ενώ στη συνέχεια έγινε η απονομή κυπέλλων στις ομάδες οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ13 και Κ15 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μεσσηνίας, καθώς και η απονομή των διπλωμάτων στους νέους διαιτητές της ΕΠΣ.
Στην τελετή, χαιρέτισαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βασίλης Σπηλιώτης. Παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι Αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Τσουκαλάς, Στάθης Αναστασόπουλος, ‘Αννα Καλογεροπούλου, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης και Αναστάσης Σκοπετέας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, οι Αντιπρόεδροι της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ‘Αγγελος Γεωργόπουλος και Κώστας Μπούνας, ο Πρόεδρος του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Βασίλης Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Τάτος, καθώς και ο πρόεδρος στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας ‘Αγγελος Σκαφιδάς.


Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Σύσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου για έργα της Μεσσηνίας – Παρατάσεις για έργα Ναυαρίνου και Υπαπαντής
-
Π. Νίκας στην Παλαιόχουνη, παρουσία του πρωθυπουργού, “κάναμε ένα μεγάλο βήμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”
-
Μελέτη για αναβάθμιση του πανηγυριού της Μεσσήνης
-
Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα
-
Τζαμουράνης: Απαντήσεις στις καταγγελίες Νίκα για την εμπλοκή του Δήμου Καλαμάτας στα μεγάλα συμφέροντα
-
Ο Νίκας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
-
Συνάντηση Παν. Νίκα – Παν. Χειλά στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
-
Δήμος Οιχαλίας: Η ανάπλαση του Κουμπέ στην Κάτω Μέλπεια
-
Παραδίδεται την Παρασκευή το ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα
-
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Μανιάκι, “το πλέον σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι”
-
Την υποψηφιότητά του στην Περ. Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Π. Νίκας λίγο πριν το αποτέλεσμα τον εκλογών
-
Αθλητικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε δήμους και στον Μεσσηνιακό ΓΣ
-
ΜΕΑ Καλλιρρόης “Δίνεται τέλος στα μεγάλα προβλήματα των δήμων της Μεσσηνίας” ο Π. Νίκας στους δημάρχους της Π.Ε. Μεσσηνίας
-
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας
-
Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων των χωριών της Αλαγονίας
-
Ξεκινά τη Δευτέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το παγκόσμιο συνέδριο ΤΒΕΧ Europe 2023
-
Παραδίδεται την Δευτέρα η επέκταση και αναδιαρρύθμιση του ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
-
Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Νίκα συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ κα Μαριλένα Γυφτέα
-
Τον Μάΐο ολοκληρώνεται η διαδικασία για την παράκαμψη του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι
-
Νέο κέντρο αιμοκάθαρσης σύντομα στην Καλαμάτα
-
Συνάντηση του δραστήριου προέδρου Γαργαλιάνων Β. Αγγελόπουλο με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα
-
Συνάντηση Παν. Νίκα – Παν. Χειλά για ζητήματα του Δήμου Καλαμάτας
-
Συμβάσεις έργων 1,5 εκ. ευρώ για τη Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας
-
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στη συνεδρίαση στην Αρεόπολη της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ
-
Παράδοση Απινιδωτή για το γήπεδο του Μεσσηνιακού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-
Εγκαινία για το ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού Γ. Σ.
-
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας
-
Π. Νίκας – Λ. Μενδώνη : δυο συμβάσεις που αφορούν το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης & το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας
-
Π. Νίκας : Υπογράφηκε σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση συστήματος οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας
-
Στην Τρίπολη, την Τρίτη 19 Ιουλίου, η σύσκεψη για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας
Πρόσφατα Άρθρα
Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Ετοιμάζονται οι εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου Καλαμάτας
Κατεδαφίστηκε το κτίριο της πρώην ταβέρνας «Κοιλάκος» στην παραλία
Βασιλιάς Kάρολος: Η γραβάτα με την ελληνική σημαία που «διαβάστηκε» ως μήνυμα για τα Γλυπτά
Πέθανε ο πιο μοναχικός και θλιμμένος ελέφαντας του κόσμου
AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Ειδησεις απο Καλαματα2 ημέρες πριν
Καλαμάτα: Το κινητό ψηφιακό πλανητάριο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία22 ώρες πριν
Μεσσήνη: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του με σουγιά
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία2 ημέρες πριν
Γίνε ΕΣΥ ο Άι Βασίλης των παιδιών στη Μεσσηνία!
-
Ειδησεις απο Καλαματα21 ώρες πριν
Κατεδαφίστηκε το κτίριο της πρώην ταβέρνας «Κοιλάκος» στην παραλία
-
Ειδησεις απο Καλαματα2 ημέρες πριν
Χριστούγεννα 2023 στην Καλαμάτα – Εορταστικές εκδηλώσεις
-
Ταξίδια2 ημέρες πριν
Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας: Εξόρμηση στο Καλάθι από τη θάλασσα στο βουνό
-
Ζωάκια21 ώρες πριν
Πέθανε ο πιο μοναχικός και θλιμμένος ελέφαντας του κόσμου
-
Ειδησεις απο Καλαματα2 ημέρες πριν
Συζήτηση για το παράκτιο μέτωπο Καλαμάτας