Connect with us

Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Διάψευση για Ολυμπιακό. “Ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να ανεχτεί βία”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Παναθηναϊκός: Διάψευση για Ολυμπιακό. “Ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να ανεχτεί βία” 1

Για τα επεισόδια και τη διακοπή του “αιώνιου” ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, ο οποίος διέψευσε τον Ολυμπιακό, έριξε ευθύνες στο διαιτητή και έκανε λόγο για προσπάθεια να πλήξουν την ομάδα.

«Δεν γνωρίζω αν ο μεγαλομέτοχος έχει κάτι στο μυαλό του να κάνει, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί βία ή την προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας», ανέφερε για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Σταμάτης Γαρρής, στον ΣΠΟΡΦΜ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε και τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και τη διακοπή του αγώνα, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν ότι δεν θα βγουν να παίξουν.Οι δηλώσεις του Γαρρή για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό

 Για την επόμενη μέρα των γεγονότων στο ΟΑΚΑ: «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, και για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα μέτρα πρόληψης από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι, γίνονται διάφορες συσκέψεις πριν το ματς. Σε όλες αυτές ο Παναθηναϊκός περισσότερο ακόμη και από τον Ολυμπιακό είχε την αγωνία να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας και να μη γίνει το παραμικρό. Υπήρχε σαφέστατη οδηγία προς την αστυνομία να υπάρξει φύλαξη στο χώρο από τη συγκεκριμένη θύρα, όπου δεν εκδόθηκαν εισιτήρια, καθώς είναι εύκολο από εκεί να εισέλθει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο. Ζητήσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο αυτό. Οι τρύπες στο ΟΑΚΑ είναι συγκεκριμένες και γνωστές. Είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά και στην πρώτη σύσκεψη και ανήμερα του αγώνα το πρωί. Η αστυνομία πάντα λέει το ίδιο πράγμα, ‘καταγράφουμε τις απόψεις σας και παίρνουμε τα μέτρα μας’. Η εικόνα που είδαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο μετά από αυτό το περιστατικό και μέχρι την οριστική διακοπή θα μπορούσε να είχε συμβεί από την αρχή για να μη συμβεί τίποτα. Επίσης υπήρχε ένας άνθρωπος στον πάγκο του Ολυμπιακού που δηλώνεται φροντιστής και η παρουσία του είχε επισημανθεί ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα λόγω παρελθόντος στο οπαδικό κίνημα. Τώρα γιατί η αστυνομία δεν μερίμνησε σχετικά είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει η αστυνομία».

Για την εισβολή οπαδών και τη στάση των σεκιούριτι: «Το γκρουπ των ανθρώπων που εισέβαλαν στο γήπεδο δεν ήθελαν το καλό του Παναθηναϊκού. Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις πάντως δεν είχαν και μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό. Τα σεκιούριτι δεν μπορούν να φτάσουν στα σημεία που πάει η αστυνομία. Δεν έχουν ούτε τα όργανα ασφαλείας για να απωθήσουν τον κόσμο από το να φτάσει κάπου, απλώς δημιουργούν μια ασπίδα. Το έκαναν, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο, όταν βλέπεις έναν όχλο να σπρώχνει για να φτάσει κάπου. Η εταιρεία σεκιούριτι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εφάρμοσε το σχέδιο εκκένωσης, όχι η αστυνομία. Η αστυνομία έκανε άλλα πράγματα».

Για την απόφαση του διαιτητή για διακοπή: «Στην πρώτη διακοπή υπήρχαν διαβεβαιώσεις πως θα απομακρυνθούν οι οπαδοί από το γήπεδο και ο διαιτητής περίμενε να συμβεί για να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο διαιτητής δεν έδωσε ποτέ εντολή εκκένωσης του γηπέδου. Το λέω κατηγορηματικά αυτό. Βάσει κανονισμού έχει περιθώριο μάξιμουμ μιας ώρας για να δημιουργηθούν οι συνθήκες να επαναρχίσει η αναμέτρηση. Ο διαιτητής βγήκε στα 37 λεπτά, έκανε μια γύρα στον αγωνιστικό χώρο όπου δεν είχε την οσμή των δακρυγόνων, όπως φαίνεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα. Του ζήτησαν να ξαναρχίσει το παιχνίδι, από τη Θύρα 11 νομίζω. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί απειλητικό. Μετά τη γύρα αυτή είπε πως το παιχνίδι τελείωσε, τον ρωτήσαμε για ποιον λόγο και δεν μας απάντησε, ενώ ο τέταρτος βγήκε μετά και μας είπε πως διέκοψε τον αγώνα πως υπήρχε κίνηση από οπαδούς που ανεβοκατέβαιναν τις κερκίδες και πως υπήρχε οσμή δακρυγόνων. Κάπως έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος εκείνη τη στιγμή, στα 37 λεπτά, αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς. Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα στη μία ώρα μετά τον αγώνα».

Για τον ισχυρισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως ήθελαν να τελειώσει το ματς: «Μου μεταφέρθηκε, γιατί δεν ήμουν μπροστά, ότι στο ημίχρονο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν ότι δεν θα βγουν στο δεύτερο μέρος επειδή φοβούνταν λόγω των συμβάντων του τέταρτου λεπτού. Στη δεύτερη διακοπή υπήρχαν παράγοντες του Ολυμπιακού που επικαλούνταν αναπνευστικά προβλήματα των παικτών και έλεγαν ότι γι’ αυτό δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γι’ αυτό. Δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Ολυμπιακό πως θέλουν να συνεχιστεί το ματς. Μάλιστα υπήρχαν και άναρθρες κραυγές για να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει πως κάποιοι θέλουν να ωθήσουν τον Γιάννη Αλαφούζο στην έξοδο: «Οι πρώτες ώρες είναι κάπως σοκαριστικές και προσπαθείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος, αλλά μπορώ να σας μεταφέρω τα λόγια των ανθρώπων της ομάδας, που είδαν ότι οι συστάσεις τους προς τους φιλάθλους δεν έπιασαν τόπο. Δεν γνωρίζω αν ο μεγαλομέτοχος έχει κάτι στο μυαλό του να κάνει, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί βία ή την προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας. Θα ήθελα να μην το αναπτύξουμε παραπάνω, δεν θα σας αφήσουμε στο σκοτάδι».

Για τις σκέψεις των μελών της ομάδας: «Όλοι ήλπιζαν στα αποδυτήρια μέχρι τελευταία στιγμή πως θα ξανάρχιζε το παιχνίδι και κρέμονταν από τα χείλη των ανθρώπων της διοίκησης. Η εικόνα που είδα στα πρόσωπά τους ήταν εικόνα απογοήτευσης και στενοχώριας, γιατί προσπαθούν πολύ, δουλεύουν καθημερινά για να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί μετά και τη μη αδειοδότησης της ομάδας. Δεν είναι απλό να σου αφαιρούν αυτό που έχεις κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο ή να διεκδικήσεις το καλύτερο που μπορείς στο υπόλοιπο του αγώνα».

Για το αν υπάρχει δυνατότητα μη χορήγησης εισιτηρίων σε συγκεκριμένους ανθρώπους: «Αυτό προϋποθέσει ότι γνωρίζεις ποιος έκανε τα επεισόδια. Δεν είναι δυνατό να τα γνωρίζεις αυτά από πριν».

Αθλητικά

Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας με αναδιάρθρωση παρέα στη Γ’ Εθνική

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας με αναδιάρθρωση παρέα στη Γ’ Εθνική 14

Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας στη Γ’ Εθνική

Στις 6 Μαΐου ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, είχε αποφασισθεί η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγο της πανδημίας του κορονοϊού, με την κατάταξη των ομάδων να δημιουργεί ερωτηματικά για την άνοδο αλλα και τον υποβιβασμό.

Τελικά χτες δόθηκε η χρυσή λύση αποφασίζοντας για αναδιάρθρωση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την απευθείας άνοδο για τις δυο ομάδες της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα BC και των Δίωνας Κυπαρισσίας στη Γ’ Εθνική.

Δείτε αναλυτικά τις 68 ομάδες της νέας Γ’ Εθνικής αλλα και τους ομίλους πως απαρτίζονται:

ΝΟΤΟΣ

 1. ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
 2. ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82
 3. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
 4. ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ
 5. ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
 6. ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ
 7. ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
 8. ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 9. ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
 10. ΑΣ ΠΕΡΑ
 11. ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
 12. ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 13. ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ
 14. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
 15. ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΒΟΡΡΑΣ

 1. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 2. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 3. ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
 4. ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
 5. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
 6. ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 7. ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
 8. ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 9. ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
 10. ΔΕΚΑ
 11. ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
 12. ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 13. ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
 14. ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 15. ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
 16. ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ:

Νότος:

 • ΕΣΚΑΗ: ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΙΑΣ
 • ΕΣΚΑΚ: ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΩΔΩΡΩΝ,  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
 • ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC
 • Ε.Σ.Κ.Α.: ΠΕΥΚΗ, ΚΑΠ, ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΟ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
 • Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.: ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 • Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (όμιλος νήσων) ή Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (όμιλος Ρόδου)
 • Τ.Ε. ΧΙΟΥ:  Φ.Ο. ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΧΙΟΥΤ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ:  ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
 • Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ: Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ
 • Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (α’ όμιλος) ή Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (β’ όμιλος)
 • Ε.ΚΑ.Σ.Κ.: Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 • Ε.ΣΚ.Α.Σ.Ε.: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ, ΙΤΕΑ

ΒΟΡΡΑΣ:

 • Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.: Α.Σ. ΛΕΩΝ (Α όμιλος) Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Β όμιλος)
 • Ε.Σ.ΚΑ.Θ.: Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ, AGRIA  ΒΑ, ΝΙΚΑΙΑ 2012
 • Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 • Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
 • Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.: ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 • Ε.ΚΑ.Σ.Χ.: ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
 • Ε.ΚΑ.Σ.Θ.: ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ ΑΠΣ

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Super League: 6 – 7 Ιουνίου ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Super League: 6 - 7 Ιουνίου ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα 15

Επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η κυβέρνηση άναψε πράσινο φως και στις το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (6 – 7 Ιουνίου) θα έχουμε ξανά ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα – Αμεσα η κλήρωση και για τα play out, βγαίνει αύριο το καλεντάρι για τα play off!

Απέμενε το «ok» από την κυβέρνηση. Ναι μεν, η Super League είχε αποφασίσει να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα αλλά για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να ανάψει πράσινο φως η κυβέρνηση.

Αυτό συνέβη σήμερα το μεσημέρι! Το υγειονομικό πρωτόκολλο εγκρίθηκε και πλέον είναι επίσημο πως θα έχουμε ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στις 6 – 7 Ιουνίου! Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα κρίνει φυσικά τον πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα δώσει αγώνες μπαράζ.

Την Τετάρτη στο Δ.Σ. της Super League θα γνωστοποιηθεί και το καλεντάρι του πρωταθλήματος. Τόσο για τα play off όσο και για τα play out (θα γίνει και η κλήρωση αυτών).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπέγραψε για αλλα δυο χρόνια με την Καλαμάτα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπέγραψε για αλλα δυο χρόνια με την Καλαμάτα 16

Νίκος Αναστόπουλος – ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα

Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα έκανε γνωστό την Παρασκευή την αναμενόμενη, επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο για τα επόμενα 2 χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ