Connect with us

Μεσσηνία

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 9
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos)

Καλαμάτα δεν είναι μόνο το κέντρο της και στο πλαίσιο της συμμετοχικότητας και το θετικό κλίμα που υπάρχει, όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, βλέπουμε σε πολλές γειτονιές της Καλαμάτας με αμισθί πρωτοβουλία πολιτών να στολίζονται Χριστουγεννιάτικα δέντρα, δημιουργώντας όνειρα και πολλά χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Ο φακός του kalamatatimes.gr βρέθηκε χθες Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στη περιοχή Φραγκοπήγαδο στον περιβάλλοντα χώρο του 7ου νηπιαγωγείου Καλαμάτας, όπου με χαρά αποθανάτισε πολίτες να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της γειτονιάς τους, ανάμεσα τους το μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ”Φάρις” Σωτήρης Κριτσωτάκης το μέλος της κοινότητας Καλαμάτας, Αλεξάνδρα (Σάντυ) Καλαμουδάκου,  όπου παρέα με τον άνθρωπο που έχει δώσει λάμψη στην πόλη δίνοντας φως στο δέντρο της πόλης στην κεντρική πλατεία, το καράβι στον λυμένα αλλα και στην Χριστουγεννιάτικη μπάλα στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας τον  Πάνο Τομαρά, να στολίζουν εθελοντικά τη γειτονιά τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 10

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 11

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 12

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 13

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos)


Κοινοποιησέ το

Μεσσηνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της!

Avatar

Ανέβηκε

στις

από

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της! 26
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Σε έναν… μυστικό προορισμό βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας, μακριά από την Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Καλαμάτα μαζί με την παρέα της, επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αποφάσισε να φύγει ξανά, αυτή τη φορά με τον καλύτερο της φίλο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Θανάση Αλευρά! Η Ζέτα και ο Θανάσης διατηρούν στενή φιλία και ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου. Έτσι, οι δυο ηθοποιοί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός Αθηνών, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 27

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές της διακοπές και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 28

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 29

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 30

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 31

Οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο!

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique 32
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Detrop Boutique

Πέτυχε το στόχο της η συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στην έκθεση Detrop Boutique 2020 στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας αποκλειστικά τον πλούτο των ελαιοκομικών προϊόντων που παράγει όλη η μεσσηνιακή γη.

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 33

Ο Δήμος Καλαμάτας, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, επέλεξε να παρουσιάσει στοχευμένα το ελαιόλαδο και τις ελιές μας κυρίως, στους επαγγελματίες επισκέπτες από Βαλκανικές χώρες και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όλου του νομού, η γευσιγνωσία που έγινε σε συνεργασία με το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του stand, απέσπασαν θετικά σχόλια Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 34

To stand εμβαδού 35 τ.μ., με γραφικά που προβάλλουν την ελαιοκομία του τόπου και παρουσιάζουν τη «Μάνα Ελιά», ένα μνημείο της φύσης, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, πολλοί εκ των οποίων δεσμεύτηκαν να επισκεφτούν τον τόπο. Τον Δήμο Καλαμάτας στη διάρκεια της έκθεσης εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος. Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο από την ανταπόκριση των επαγγελματιών όσο και από τη γενική εικόνα της συμμετοχής του δήμου και των εταιρειών.

Οι γειτονιές της Καλαμάτας στολίζονται για τα Χριστούγεννα (photos) 35

Σημαντικός είναι ο απολογισμός αναφορικά με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο ελληνικός και ξένος επαγγελματικός κόσμος.

Σχεδόν 70 επαγγελματίες, οι μισοί εκ των οποίων Ελληνες και οι υπόλοιποι κυρίως από Βαλκανικές χώρες (Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία, Ρωσία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία κ.α.), εκδήλωσαν σοβαρό ενδιαφέρον για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Αρκετοί εκ των ενδιαφερομένων συμμετείχαν στη γευσιγνωσία ελαιολάδου που έγινε με τη συμμετοχή της Βελούδως Βελισσάρη από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, στον χώρο του περιπτέρου.

Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα το περίπτερο επισκέφθηκαν μαθητές, και σπουδαστές σχολών της Βορείου Ελλάδας, με αντικείμενο την τεχνολογία τροφίμων και τη γεωπονία. Όσον αφορά στα εκθέματα των εταιρειών που συμμετείχαν, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, μετά το πέρας της έκθεσης, διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αυτό το Μεσσηνιακό. . olive bar που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, κέρδισε τις εντυπώσεις στη Detrop Boutique, στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας σε νέες αγορές για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Σε αυτή τη φάση η βαλκανική αγορά δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει δυναμικό συνεργάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος συνεχίζει τις επαφές με τη ΔΕΘ-Helepxo, κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την παρουσία και τις συναντήσεις που είχε στη Θεσσαλονίκη την π. εβδομάδα ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο 36
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από το Σύλλογο Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στον τέταρτο όροφο του Διοικητηρίου στην αίθουσα «Π. Φωτέας»

Η αιμοδοσία είναι μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ζωή!

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ