fbpx
Κυριακή , Αύγουστος 25 2019
Home / Τοπικά / Εκλογές Μεσσηνία / Ο Δ. Καφαντάρης παρουσίασε το συνδυασμό του: Συνεχίζουμε με εγγύηση τα έργα 95,5 εκατ. ευρώ!
Ο Δ. Καφαντάρης παρουσίασε το συνδυασμό του: Συνεχίζουμε με εγγύηση τα έργα 95,5 εκατ. ευρώ!

Ο Δ. Καφαντάρης παρουσίασε το συνδυασμό του: Συνεχίζουμε με εγγύηση τα έργα 95,5 εκατ. ευρώ!

Sharing is caring!

ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ του συνδυασμού του «Δύναμη Ελπίδας», τους στόχους του και μερικά από τα πεπραγμένα της δεύτερης συνεχόμενης θητείας του  στο Δήμο Πύλου – Νέστορος, παρουσίασε σε μια μεγάλη συγκέντρωση στον πολυχώρο «Μηδέν» στην είσοδο της Πύλου, ο απερχόμενος δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Δημ. Καφαντάρης.

Ο κ. Καφαντάρης, ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη τους και στάθηκε ειδικά, στον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά  ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και όπως σημείωσε, ήταν συνοδοιπόρος στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου αλλά και ολόκληρης της Μεσσηνίας, τονίζοντας πως του είναι ευγνώμων γιατί είναι πάντα ουσιαστικά παρών σε κάθε προσπάθεια του Δήμου. Ειδική αναφορά έκανε και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, καθώς και στον πρόεδρο της ΠΕΔ και Δημ. Καμπόσο και τους υπολοίπους δημάρχους με τους οποίους συμπορεύεται στην Αυτοδιοίκηση.

«Περισσότερο από όλους βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, όχι μόνο για την παρουσία σας στη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση, αλλά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, για την τόσο δυνατή, ειλικρινή και ουσιαστική σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας, για την άψογη συνεργασία μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σε κάθε μεγάλο ή μικρότερο τόλμημά μας, για την έμπνευση που μας προσφέρετε, και το πάθος σας που μας ωθεί να θέτουμε διαρκώς νέους στόχους και για την αγάπη για τον τόπο μας, κινητήριο δύναμη διαρκώς νέων επιδιώξεων», ανέφερε ο κ. Καφαντάρης, ο οποίος στάθηκε και στα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και κυρίως αυτό της ελλιπούς χρηματοδότησης.

«Με συνεχείς πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς, υπουργεία, Περιφέρεια, με αξιοποίηση στο έπακρο όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, καταφέραμε να απορροφήσουμε πόρους και να υλοποιήσουμε έργα σε όλες τις ενότητες και όλους τους τομείς. Αυτό που μας διακρίνει είναι η συνέπεια λόγων και έργων», δήλωσε ο Δημ. Καφαντάρης που ανέφερε πως δε χάθηκε χρόνος με έργα βιτρίνας. «Κύριος στόχος μας ήταν να μη χαθούν οι ευκαιρίες. Μελετήσαμε και υλοποιήσαμε αλλά και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα πρώτης προτεραιότητας.

Μερικά από αυτά είναι η δημιουργία δικτύων αποχέτευσης σε όλο το Δήμο, η κατασκευή και λειτουργία βιολογικών καθαρισμών, η βελτίωση του οδικού δικτύου και η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία δικτύου ύδρευσης και των σωλήνων αμιάντου», επεσήμανε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος που αναφέρθηκε εκτενώς στους τομείς της υγείας και της περίθαλψης, σε όσα έγιναν για τους νέους και τα παιδιά, στον πολιτισμό και φυσικά στα έργα.

ΕΡΓΑ 95,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

«Θα σας αναφέρω ενδεικτικά τον προϋπολογισμό των έργων που έχουν ήδη υλοποιηθεί, υλοποιούνται αλλά και όσων θα υλοποιηθούν, μετά από διεκδίκησή μας, σε συνεργασία με άλλους φορείς, Περιφέρεια και υπουργεία», είπε ο κ. Καφαντάρης, ο οποίος ανέλυσε ένα προς ένα όσα έχουν γίνει, γίνονται και προγραμματίζονται συνολικού προϋπολογισμού, 95.500.000 ευρώ! Ανάμεσά τους, έργα πολιτισμού, αναπλάσεις και παιδικές χαρές, έργα οδοποιίας, εκπαίδευσης, αθλητισμού, αγροτικής ανάπτυξης, ύδρευσης, αποχέτευσης, αποκατάστασης ζημιών και έργα για στον τομέα της υγείας. «Όλα αυτά,  θα συνεχίσουν αν την Κυριακή 26 Μαΐου αποφασίσετε με την ψήφο σας να συνεχίσουν. Η απόφαση είναι δική σας.

Η δική σας ψήφος θα κρίνει το αύριο του Δήμου μας», δήλωσε ο κ. Καφαντάρης που στάθηκε στην απλή αναλογική και τους  πολλούς υποψηφίους και στην κρίσιμη καμπή της χώρας που για να… ξεπεραστεί χρειάζεται πρόγραμμα, σχέδιο,  ικανά στελέχη, εμπειρία, γνώσεις, ανοιχτές πόρτες και προσβάσεις. «Η Δύναμη Ελπίδας έχει αποδείξει αυτές τις δυο τετραετίες ότι διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα. Το έχει αποδείξει διοικώντας αποτελεσματικά, με κάθε κυβέρνηση», τόνισε ζητώντας και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης και παρουσίασε τους υποψηφίους τους συνδυασμού του.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

· Στη Δημοτική Ενότητα Πύλου, η οικονομολόγος, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας Μαριτίνα Αντωνοπούλου, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Διακουμής, ο τέως αντιδήμαρχος, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος και επιχειρηματίας Κώστας Καλογερόπουλος, ο νεαρός επιχειρηματίας, αρχαιολόγος και σκηνοθέτης των «Ναυαρινείων» Δημήτρης Καραμπάτσος, η τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας Στέλλα Καραμπάτσου, ο αντιδήμαρχος και επιχειρηματίας Περικλής Κοντογόνης. Ο πρόεδρος της Πύλας, αγρότης Νίκος Τριπύλας, και ο τέως δήμαρχος Πύλου,  εκπαιδευτικός και διευθυντής του Λυκείου Πύλου, Γιώργος Χρονόπουλος.

  • Στη Δημοτική Ενότητα Κορώνης, ο πτυχιούχος Γλωσσολόγος, φιλόλογος Χρήστος Γαϊτάνης. Ο πρόεδρος της Χρυσοκελαριάς, αγρότης Νίκος Κωνσταντόπουλος, η αντιδήμαρχος και επιχειρηματίας Πελαγία Λευτάκη, ο πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας και ποδοσφαιριστής Άγγελος Μπίζος και η απόφοιτη Ορφικής Γλώσσας και Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή Μαρία Τσώνη.
    · Στη Δημοτική Ενότητα Μεθώνης, η οικονομολόγος και Έφη Γεωργοπούλου, η επιχειρηματίας Ιουλία Λόντου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ρούσσος και ο εκπαιδευτικός, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, πρώην δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Ψαλλίδας.
  • Στη Δημοτική Ενότητα Παπαφλέσσα, η εντεταλμένη σύμβουλος, τέως δημοτική υπάλληλος Μαρία Αντωνοπούλου και ο αντιδήμαρχος Παπαφλέσσα Νίκος Βάγγαλης.
  • Στη Δημοτική Ενότητα Νέστορος, η τοπική σύμβουλος Χώρας, ιδιωτική υπάλληλος Ιωάννα Αναστασοπούλου Ιωάννα, ο απόφοιτος Εμπορίας και Διαφήμισης και επιχειρηματίας ελαιοπαραγωγός Αναστάσης Καραμπότσος, ο εκπαιδευτικός, εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας Γιώργος Μπαχούμας, ο επαγγελματίας οδηγός Θανάσης Πετρόπουλος, ο τέως δήμαρχος Νέστορος, αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, γιατρός Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο οικονομολόγος και επιχειρηματίας Παύλος Φιλόπουλος.
  • Τέλος, στη Δημοτική Ενότητα Χιλιοχωρίων, ο πολιτικός μηχανικός και τέως δήμαρχος Χανδρινού Παναγιώτης Δαρσακλής, η επιχειρηματίας Μάγδα Λυμπεροπούλου – Καστόρα, ο μηχανολόγος εργαλειομηχανών και παγγελματίας Φώτης Ξυδιάς και η υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών Έφη Σπυροπούλου. «Χαίρομαι γιατί είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, με εμπειρία, γνώσεις, διάθεση προσφοράς, σύγχρονη ματιά και ανοιχτό μυαλό απέναντι στις προκλήσεις που έρχονται», δήλωσε καταληκτικά ο Δημήτρης Καφαντάρης.
Γεωργία Αναγνωστοπούλου
Ο Δ. Καφαντάρης παρουσίασε το συνδυασμό του: Συνεχίζουμε με εγγύηση τα έργα 95,5 εκατ. ευρώ!

Δες και αυτό

Κατασκευή αντλιοστασίων ακαθάρτων Γιάλοβας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή αντλιοστασίων ακαθάρτων Γιάλοβας

Sharing is caring! Κοινοποίησέ το0 Tweet 0shares Υπογράφηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Πύλου–Νέστορος μεταξύ του Δημάρχου …

shares