Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Νίκας: Συνάντηση με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου

Sharing is caring!

Σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου ο Δήμαρχος Καλαμάτας και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, τους Προέδρους, δηλαδή, των Επιμελητηρίων των νομών της Πελοποννήσου, (Αργολίδας: Φώτη Δαμούλο, Αρκαδίας: Ιωάννη Τρουπή, Κορινθίας: Παναγιώτη Πιτσάκη, Λακωνίας: Ιωάννη Παναρίτη και Μεσσηνίας: Ευάγγελο Ξυγκώρο).

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως τα απορρίμματα και η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, όπως η χρήση φυσικού αερίου κά. Κατά τη συζήτησή, η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών, υπήρξε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις στοχευμένες ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προβούν από κοινού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρειά.

Κοινός στόχος είναι η δημιουργική μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είναι απαραίτητη για την πορεία προς την ανάπτυξη, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Περιφέρειά.

Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατέληξε λέγοντας: Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε! Έχω πίστη στη συνεργασία αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δες και αυτό

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΕμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης «Ο Ερμής» Στης 19/02/2020 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του …

shares