Connect with us

Επιχειρήσεις

Νέες βραβεύσεις για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τυροκομική Μεσσήνης
Κοινοποιησέ το

Τρίτη μεγάλη διάκριση για το 2020 για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της!
Είχε προηγηθεί τον Ιούνιο ο διαγωνισμός των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη, γνωστοποίηση και διάδοση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που προέρχονται από την Μεσόγειο, όπου τα προϊόντα μας απέσπασαν 6 Βραβεία.
Επιπλέον τον Μάιο η πιστοποίηση όλων των προϊόντων μας με το ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ” “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.
Τώρα στην 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2020 που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2020, με την επιστημονική επιμέλεια του κολεγίου Περρωτής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ομάδας έμπειρων καθηγητών, τα τυροκομικά μας προϊόντα απέσπασαν τα κάτωθι βραβεία:
  • ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., ΧΑΛΚΙΝΟ
  • ΣΦΕΛΑ Π.Ο.Π., ΑΡΓΥΡΟ
  • ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ, ΑΡΓΥΡΟ
  • ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΡΥΣΟ
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΝΟ
  • ΞΕΡΗ ΜΥΤΖΗΘΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΡΥΣΟ
Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα τυροκομικά μας προϊόντα βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, καθώς σε σύνολο 15 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 45 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 14 Χρυσά , 18 Ασημένια , 11 Χάλκινα ).
Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.
Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!!!


Κοινοποιησέ το

Επιχειρήσεις

Click away – click in shop: «Έτοιμα τα καταστήματα να ανοίξουν τη Δευτέρα»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Έχει αναπτυχθεί όλο το τεχνικό πλαίσιο ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της αγοράς, από την ερχόμενη Δευτέρα, με τα εργαλεία click away και click in shop, αναφέρει, ο 

«Νομίζω ότι έχουμε ήδη τη συνταγή, θα πρέπει να τη δοκιμάσουμε, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στη ζυγαριά η δημόσια υγεία κι αυτό δεν το συζητάμε, μπορούμε με απλούς κανόνες να προχωρήσουμε στην παράλληλη διαβίωση αυτής της κατάστασης», επισήμανε, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Διευκρίνισε, δε, πως έχει αναπτυχθεί όλο το τεχνικό πλαίσιο ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της αγοράς, από την ερχόμενη Δευτέρα, με τα εργαλεία click away και click in shop.

«Πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και να ανοίξουμε με κανόνες, δειλά δειλά τη λειτουργία του εμπορίου, προκειμένου να αρχίσει να κινείται η ελληνική οικονομία», υπογράμμισε ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε τεχνικά ολοκληρωμένοι, έτοιμοι και θα θέσουμε πρόταση ν’ ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρωθυπουργός κι εμείς πρέπει να έχουμε αναπτύξει όλο το τεχνικό πλαίσιο ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της αγοράς».

Ο κ. Σταμπουλίδης είπε ακόμη πως υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και σχέδιο και ότι «το εργαλείο που φέραμε στο εμπόριο και στην ελληνική οικονομία, «click away» (παράδοση εκτός), που δεν έχει εφαρμοστεί σε άλλες χώρες πριν από εμάς, υιοθετήθηκε και από τη Μεγάλη Βρετανία έπειτα από το φιάσκο της ανοιχτής αγοράς». Αυτό το εργαλείο -ανέφερε- «πρέπει να τεθεί ξανά σε εφαρμογή, προκειμένου να λειτουργήσουν με ασφάλεια κάποιοι κλάδοι της αγοράς. Δεν μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι με τη μέθοδο αυτή είναι ανοιχτή η αγορά, εν μέσω της πανδημίας, όμως αυτό το εργαλείο διασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε συνωστισμό σε κάποιο κλειστό χώρο και ότι για να βγει κάποιος έξω, πρέπει να έχει αποδεδειγμένη παραγγελία και ραντεβού, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει το προϊόν».

Ο ίδιος τόνισε πως δεν αποδείχθηκε σε καμία περίπτωση ότι η μέθοδος «click away», την περίοδο των γιορτών, από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου, επιβάρυνε την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και ότι έστω και με αυτό τρόπο, πρέπει να υπάρξει γρήγορη επανεκκίνηση της οικονομίας. Χαρακτηριστικά επισήμανε ότι «χθες έπρεπε να είχε ανοίξει η αγορά με το εργαλείο click away».

Ο κ. Σταμπουλίδης εξήγησε ακόμη πως η μέθοδος «click away» σε συγκεκριμένα προϊόντα, όπως τα ενδύματα, τα υποδήματα και τα κοσμήματα, δεν μπορεί να λειτουργήσει. «Γι’ αυτό», τόνισε, «είπαμε ότι μόνο για αυτούς τους κλάδους, θα υπάρξει το εργαλείο “click in shop”, έτσι ώστε, με την τήρηση των μέτρων που ισχύουν, όπως μέχρι τέσσερα άτομα σε καταστήματα 100τμ και με ραντεβού, να μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει την αγορά που επιθυμεί. Αυτό πρέπει να γίνει ειδικά τώρα, που είναι η εκπτωτική περίοδο διότι αν δεν πουλήσουν αυτές οι επιχειρήσεις τα προϊόντα τους, πώς θα αγοράσουν -για παράδειγμα- τα ρούχα και τα παπούτσια της επόμενης σεζόν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Ο.Ε.ΕΣ.Π. Αρνούμαστε να μείνουμε απλοί θεατές στην τραγωδία που έρχεται

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Σαν κακόγουστο αστείο, σαν κάποιος να μας έκανε πλάκα ακούστηκε η ανακοίνωση για επιβολή αυστηρού lockdown από την κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Τα ενισχυμένα περιοριστικά μέτρα ανακοινώθηκαν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, αιφνιδιάζοντας όλους τους επιχειρηματίες των οποίων οι δραστηριότητες είχαν «ανοίξει» για τις γιορτές.

Ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ότι γνώριζε την απόφαση αυτή από την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Οι επιχειρηματίες γιατί έπρεπε να ενημερωθούν τελευταία στιγμή; Προφανώς όλα ήταν προσχεδιασμένα, χωρίς το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας για όσα περνούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες τους τελευταίους μήνες. Από την μια η κυβέρνηση μας προετοίμαζε για την επόμενη φάση του click away, το click inside και τώρα μας ενημερώνει ότι κλείνει τα πάντα διότι οι πολίτες χαλάρωσαν κατά την διάρκεια των εορτών όταν πήγαν να πάρουν ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι για το παιδί τους. Δεν βγάζει κανένα νόημα όλο αυτό.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να μας εμπαίζει και να μην καταλαβαίνει το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε φτάσει. Σαν επιχείρημα γι’ αυτή την απόφαση επικαλέστηκε ότι το συγκεκριμένο μέτρο στοχεύει στο να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων. Σας ρωτάμε λοιπόν σε ποιο κατάστημα δεν τηρήθηκαν τα προβλεφθέντα υγειονομικά μέτρα και έγινε εστία μετάδοσης του ιού; Σε κανένα, γιατί όλοι μας τηρήσαμε πιστά όσα μας είπατε! Γιατί λοιπόν κλείνετε πάλι τα καταστήματά μας; Πού επηρεάζουν στο ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, από την στιγμή που δεν αποτελούν εστία μετάδοσης.

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που αλλάζει συνέχεια σχέδια και κάθε μέρα προβαίνει σε διαφορετική ανακοίνωση μέτρων σαν να είμαστε πειραματόζωα! Θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί ο χρόνος και να έχει θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας αντ’ αυτού «πανηγυρίζει» ότι τα έχει πάει καλά σε πρωτοφανείς συνθήκες χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις για την οικονομία αλλά και την υγεία. Σε λίγο καιρό θα κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από πείνα και όχι από τον κορωνοϊό. Η υγεία σαφώς και είναι το ύψιστο αγαθό αλλά και οι επιχειρηματίες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους με κρατική εντολή θα πρέπει να λάβουν ουσιαστική στήριξη γιατί αυτό είναι το δίκαιο. Το λιανεμπόριο δεν μπορεί να λειτουργήσει σε καμία περίπτωση σαν διακόπτης που όποτε θέλετε τον ανοίγετε και όποτε θέλετε τον κλείνετε και οδηγείται αυτόματα στον αφανισμό.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Γεώργιος Βαγενάς ύστερα από τις ανακοινώσεις του κ. Πέτσα συγκάλεσε κατευθείαν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας και ταυτόχρονα ζήτησε σαν επικεφαλής της ΑΔΕΚΕ να συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και στην ΕΣΕΕ. Στο διοικητικό συμβούλιο της Ο.Ε.ΕΣ.Π. αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η κλιμάκωση του αγώνα με συναντήσεις φορέων, συλλόγων και βουλευτών καθώς και ο συντονισμός διαφόρων δράσεων των συλλόγων μελών της.

Ζητούμε άμεσα να σταματήσουν τα πειράματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να σεβαστούν επιτέλους τον ιδρώτα των επιχειρηματιών και τις προσπάθειές τους να κρατήσουν τα ρολά των καταστημάτων τους ανοιχτά και αυτήν την χρονιά. Απαιτούμε άνοιγμα του λιανεμπορίου με ραντεβού, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στις περιοχές που το επιδημιολογικό φορτίο είναι χαμηλό και ταυτόχρονη μείωση του ενοικίου για ένα εξάμηνο.

Αδιανόητο να απαξιώνετε την δύναμή μας γιατί τόσα χρόνια βάλαμε πλάτη και στηρίξαμε την οικονομία της χώρας! Αδιανόητο να συνεχίζετε να βάζετε πλάτη στους μεγάλους εμπορικούς ομίλους, τις μεγάλες αλυσίδες ενώ γνωρίζετε ότι απορρυθμίζετε την αγορά! Μόνο η αξιοπρέπειά μας μάς έχει απομείνει και δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση σε αυτό. Αρνούμαστε να μείνουμε απλοί θεατές στην τραγωδία που έρχεται. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς. Η υπομονή μας τελείωσε!


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια που θα σου κλέψουν την καρδιά

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Τα μονόπετρα είναι τα δαχτυλίδια που ξεχωρίζουν στις σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Πάντα θα υπάρχει ένα που είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να λάμψει με την παρουσία της. Παρακάτω θα βρεις ιδέες και προτάσεις για να επιλέξεις το τέλειο μονόπετρο των ονείρων σου!

Μια πρώτη διαχρονική επιλογή είναι τα χρυσά μονόπετρα. Ταιριάζουν με όλα και μπορούν να σταθούν άξια σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου. Ένα ακόμη όμορφο κομμάτι είναι τα μονόπετρα σε ροζ χρυσό, που δίνει μια ρομαντική χροιά στο στυλ σου και σε κάνει να ξεφεύγεις από το κλασικό!

Μια ακόμη κομψή επιλογή είναι τα δαχτυλίδια Swarovski. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι λαμπερό, καλαίσθητο, και η ορυκτή πέτρα Swarovski μπορεί να εντυπωσιάσει τα βλέμματα.

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι το μονόπετρο φλόγα! Μπορείς να επιλέξεις ένα minimal λευκόχρυσο κλασικό , στα 14Κ με κεντρική πέτρα ζιργκόν. Προτίμησέ το για πρόταση γάμου ή για δώρο επετείου!

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίζεις με τη λάμψη και το γούστο σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Xriso Kosmima και επίλεξε το μονόπετρο των ονείρων σου, άμεσα και εύκολα και πάντα σε πολυτελή συσκευασία!


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ