Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 1

Κεντρική ομιλία Θανάση Βασιλοπουλου

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ της Τετάρτης στη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου καλαματας Θανάση Βασιλόπουλου. Το παρόν στην ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το δήμο Καλαμάτας»  Θανάση Βασιλόπουλου, έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού που γέμισαν την πλατεία και για να τον χειροκρότησουν στην τελευταία του ομιλία, πριν τις εκλογές της 26 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ομιλία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, για τη σημερινή εντυπωσιακή σας παρουσία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συντάχθηκαν μαζί μας, για να κερδίσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απόφαση σας να ενώσουμε δυνάμεις για το Δήμο  Καλαμάτας και τη ζωή μας.

 

Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας εμπιστοσύνη, με τη δική σας συμμετοχή:

 

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μας.

 

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία είναι έτοιμη να  διασφαλίσει  ότι η Καλαμάτα  θα συνεχίσει  να πηγαίνει μπροστά.

 

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία είναι έτοιμη να οδηγήσει σε ένα Δήμο που παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Που βελτιώνει την καθημερινότητα μας.

Που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Οι εκλογές της Κυριακής είναι στοίχημα για το Δήμο μας, στοίχημα για τα χρόνια που έρχονται, στοίχημα για τη ζωή μας.

Η καθημερινή επικοινωνία μαζί σας, η ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή στις δράσεις μας, η συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του συνδυασμού μας, η εντυπωσιακή σας παρουσία εδώ, δεν με κάνουν απλώς αισιόδοξο.

Με κάνουν βέβαιο για το αποτέλεσμα.

Θα κερδίσουμε το στοίχημα.

Θα κάνουμε ακόμα καλύτερο το Δήμο μας.

Θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.

Φίλες και φίλοι,

Στις Δημοτικές εκλογές της Κυριακής, αυτό που θα κριθεί δεν είναι μόνο ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας.

Αυτό που θα κριθεί, κυρίως, είναι αν ο Δήμος μας θα επιταχύνει την πορεία ανάπτυξης και προόδου, ή αν θα μπει σε δρόμους ανασφάλειας, αβεβαιότητας, και οπισθοδρόμησης.

Αυτό που θα κριθεί είναι αν οι συμπολίτες μας θα έχουν ουσιαστικό ρόλο και λόγο, ή αν θα μπουν στο περιθώριο, αποκλεισμένοι από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Αυτό που θα κριθεί είναι αν η Καλαμάτα θα ανταποκριθεί με επιτυχία  στις προκλήσεις του αύριο, ή θα γυρίσει πίσω.

Σας καλώ να επιταχύνουμε την πορεία ανάπτυξης και προόδου της πόλης και των χωριών μας.

Σας καλώ να δώσουμε λόγο και ρόλο σε κάθε δημότη.

Σας καλώ να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην πρόκληση του αύριο. Να διασφαλίσουμε ότι η Καλαμάτα δεν γυρίζει πίσω.

Δημότισσες και Δημότες,

Τα τελευταία χρόνια εργαστήκαμε με προτεραιότητα έργα και δράσεις που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία της πόλης και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής  όλων μας.

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, συστηματική προσπάθεια, θέληση και αποφασιστικότητα πετύχαμε πολλά.

Με την εντολή των δημοτών, που μας εμπιστεύτηκαν,  ο Δήμος Καλαμάτας εξελίχθηκε σε έναν υγιή οικονομικά και λειτουργικό μηχανισμό, που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες. Η Πόλη και οι Κοινότητες του Δήμου μας γνώρισαν σημαντικές βελτιώσεις. Η καθημερινότητα όλων μας έγινε καλύτερη.

Με ευθύτητα θα τονίσω, ότι προφανώς, δεν έγιναν όλα και δεν έγιναν όλα τέλεια.

Ο τελικός απολογισμός, όμως, του έργου μας τα προηγούμενα χρόνια, είναι – χωρίς καμία αμφιβολία – απολογισμός ιδιαιτέρως θετικός.

Με την εμπιστοσύνη σας, κάναμε την Καλαμάτα ένα Δήμο που αξίζει να ζεις.

Έφτασε ο καιρός, δίνοντας βαρύτητα στις γειτονίες και στα χωριά μας να καταστήσουμε και το Δήμο μας, ένα Δήμο που αξίζει να ζεις.

Φίλες και Φίλοι,

Αξιοποιήσαμε την εμπειρία και το έργο των προηγούμενων χρόνων, ως βάση επάνω στην  οποία δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το Δήμο Καλαμάτας.

Ένα σχεδιασμό που αναπτύσσεται  σε 5 + 1 βασικούς άξονες και αναλύεται σε 112 δημιουργικές πρωτοβουλίες.

Ένα σχεδιασμό ρεαλιστικό, κοστολογημένο, απολύτως εφαρμόσιμο.

Ένα σχεδιασμό που διασφαλίζει ότι κερδίζουμε το στοίχημα της επιτάχυνσης  της θετικής πορείας του Δήμου μας, ότι κερδίζουμε το στοίχημα της παροχής περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας, ότι κερδίζουμε το στοίχημα για καλύτερη ζωή για όλους.

Ένα σχεδιασμό που υπηρετεί πλήρως το μεγάλο μας στόχο:

Ένα Δήμο που παρέχει περισσότερα στους δημότες του.

Μία πόλη «έξυπνη», με πρόσθετες, καινοτόμες  λειτουργίες, για όλους τους κατοίκους της.

Ένα περιβάλλον τοπικής ανάπτυξης, που αξιοποιεί το πλεονεκτήματα του τόπου μας και τις ικανότητες των κατοίκων, ώστε να προσφέρει ευκαιρίες και δυνατότητες σε κάθε μια και κάθε έναν από εμάς.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Πρώτος άξονας, του σχεδιασμού μας, είναι η καθημερινότητα.

Διασφαλίζουμε ένα Δήμο λειτουργικό, με καθαρές γειτονιές και κοινότητες, και με περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες

Διασφαλίζουμε  λειτουργικές σχολικές μονάδες,  σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και  διεύρυνση των δυνατοτήτων της Δια Βίου Μάθησης.

Διασφαλίζουμε βελτιώσεις στις 43 παιδικές χαρές του Δήμου μας, αλλά   και καινούργιες,  μία εκ των οποίων για ΑΜΕΑ.

Διασφαλίζουμε ενίσχυση όλων των υφιστάμενων δομών και λειτουργιών κοινωνικής αλληλεγγύης, τη δημιουργία νέων, καθώς και τη στήριξη των εθελοντικών ομάδων στο Δήμο μας.

Διασφαλίζουμε την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, ώστε η εξυπηρέτηση των δημοτών να γίνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, περιορίζοντας την ανάγκη μετάβασης τους στις υπηρεσίες του Δήμου.

Διασφαλίζουμε ισχυρή παρέμβαση στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και της ενθάρρυνσης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Διασφαλίζουμε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και έργα αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και θωρακίζουμε την Καλαμάτα και τις Κοινότητες απέναντι στην απειλή πλημμυρών.

Διασφαλίζουμε τη βελτίωση των σχεδίων πολιτικής προστασίας, με έμφαση στην προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος και την  άμεση απόκριση σε επικείμενο κίνδυνο.

Διασφαλίζουμε τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας και δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας.

Φίλες και φίλοι,

Δεύτερος άξονας του σχεδιασμού μας, το περιβάλλον.

Προτεραιότητα μας η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η φροντίδα και η αύξηση του αστικού πράσινου, καθώς και η υλοποίηση εμβληματικών περιβαλλοντικών έργων, που θα καταστήσουν το Δήμο μας πρότυπο πράσινης ανάπτυξης.

Τρίτος άξονας, ο αθλητισμός.

Ο αθλητισμός, δεν είναι μόνο κοινωνικό αγαθό. Είναι και διέξοδο για τη νεολαία και την κοινωνία, παράγοντας σωματικής και ψυχικής ισορροπίας, διαβατήριο για καλύτερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ακριβώς γι’ αυτό με σειρά δράσεων, βελτίωση των υποδομών, ενίσχυση των αθλητικών σωματείων και διοργάνωση σημαντικών αγώνων, ενισχύουμε και το μαζικό, αλλά και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Τέταρτος άξονας, ο πολιτισμός.

Ο Δήμος μας έχει μεγάλη ιστορία, αλλά και πολύ σημαντική πολιτιστική κληρονομιά. Η ανάδειξη της, η ενδυνάμωση των δράσεων πολιτισμού, η προσθήκη νέων και η ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στα πολιτιστικά δρώμενα, αποτελούν προτεραιότητα μας, αλλά και καθοριστικό παράγοντα για την ισόρροπη ανάπτυξη της Καλαμάτας και των Κοινοτήτων μας.

Πέμπτος άξονας, ο τουρισμός.

Στόχος μας η ανάδειξη του Δήμου μας ως τουριστικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο, με την προβολή του πολυδιάστατου περιεχομένου που προσφέρει για κάθε επισκέπτη.

Δημότισσες και δημότες,

Ο πρόσθετος άξονας του προγράμματος μας, είναι για μας πολύ σημαντικός.

Θέλουμε ο Δημότης να  έχει λόγο και ρόλο  στα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας. Να μπορεί να παρεμβαίνει, να ασκεί κριτική, να καταθέτει προτάσεις, να ζητά και να λαμβάνει άμεσα πληροφόρηση, να συν διαμορφώνει αποφάσεις που αφορούν καθοριστικής σημασίας ζητήματα.

Για εμάς, έχει μεγαλύτερη σημασία το να ακούς και  μικρότερη το να μιλάς στους πολίτες.

Για το σκοπό αυτό συνδυάζουμε κλασσικές μορφές επικοινωνίας με τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και δίνουμε στους δημότες τη δυνατότητα, να συνδιαμορφώνουν σημαντικές αποφάσεις που τους αφορούν.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Θέλω σήμερα ως επικεφαλής του συνδυασμού δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας, να δώσω σε όλες και όλους τους Δημότες της Καλαμάτας μία προσωπική διαβεβαίωση, προσθέτοντας ακόμα τρείς δημιουργικές Πρωτοβουλίες.

 1. Δημιουργία 30 συνοικιακών πράσινων σημείων, ανά χωριό η ενότητα με παράλληλη μείωση των τελών καθαριότητάς, έως και 100%.
 2. Μηδενική καταβολή, τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για τα χωριά του Ταϋγέτου.
 3. Μείωση τελών χρήσης νερού και υπονόμων, έως και 30% για όλους.

Και να είστε βέβαιοι, ότι όσο αφορά το πρόγραμμά μας,

Δεν θα κάνω πίσω, δεν θα κουραστώ, δεν θα σταματήσω, αν δεν ολοκληρωθεί πλήρως αυτός ο σχεδιασμός.

Αν δεν δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας,

Αν δεν κερδίσουμε μαζί το αύριο, για το Δήμο μας και τη ζωή μας.

Φίλες και φίλοι,

Έχω και άλλη φορά επαναλάβει, ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι ενεργός πολίτης που αγαπά τον Δήμο μας, πιστεύει σε αρχές και αξίες και έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να εργαστεί σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο.

Στην επαγγελματική μου ζωή, έμαθα να μετατρέπω τα σχέδια σε έργο χειροπιαστό. Να διεκδικώ τις ευκαιρίες. Να αξιοποιώ τις δυνατότητες.

Στη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση, συνειδητοποίησα ότι πρέπει πρώτα απ’  όλα να ακούς, να λειτουργείς συνθετικά, να εμπνέεις και να εμπνέεσαι από τους συνεργάτες σου.

Ζητώ να μας δώσετε ισχυρή εντολή, ώστε να έχουμε τη  δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας για το Δήμο μας.

Να κάνουμε πράξη τις πρωτοβουλίες μας.

Να συνεχίσει ο τόπος μας να πηγαίνει μπροστά.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, βασίζομαι σε σας για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες.

Για να τους μεταφέρουμε τα μηνύματα μας.

Για να τους παρουσιάσουμε βασικές προτάσεις του σχεδιασμού μας.

Για να τους πείσουμε να μας υποστηρίξουν.

Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω στις δυνατότητες της Καλαμάτας, αλλά και στις ικανότητες όλων όσων ζούμε στην πόλη και τις κοινότητες του Δήμου μας.

Ζητώ να ενώσουμε δυνάμεις, για να   εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες, για να αξιοποιήσουμε την προοπτική, για να ανταποκριθούμε θετικά στις προκλήσεις.

Ζητώ να ενώσουμε δυνάμεις, για να επιταχύνουμε τη θετική μας πορεία.

Ζητώ να ενώσουμε δυνάμεις,  για να κερδίσουμε,   μαζί,  το αύριο, για τον τόπο μας και τη ζωή μας.

Καλώ στο βήμα τους συνεργάτες μου, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που όπως έχετε διαπιστώσει, όλες και όλοι έχουν έντονη παρουσία στη ζωή της πόλης μας, έχουν διακριθεί σε κοινωνικούς και επαγγελματικούς στίβους, και επέλεξαν τώρα αλλά και πάλι, να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια για ένα ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας για μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΙΟΣ

 1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
 2. ΦΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΦΑΡΩΝ

 1. ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 2. ΤΑΧΤΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΟΥΡΙΑΣ

 1. ΑΝΑΖΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 2. ΔΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 3. ΛΥΓΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 3. ΑΝΑΖΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ)
 4. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 5. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΛΑΪΑ (ΛΙΑΝΑ)
 6. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΟΥΡΓΑ ΜΑΡΙΑ
 7. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΕΠΗ)
 8. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
 9. ΓΑΛΕΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 10. ΓΕΩΡΓΑΝΑ ΞΕΡΕΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)
 11. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ)
 12. ΔΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 13. ΔΡΟΥΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 14. ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
 15. ΖΕΠΠΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
 16. ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 17. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 18. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 19. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
 20. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 21. ΚΑΡΓΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΝΙΑ)
 22. ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 23. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 24. ΚΟΥΤΙΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
 25. ΚΟΥΤΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ
 26. ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 27. ΚΟΥΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 28. ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 29. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
 30. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 31. ΜΑΝΕΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 32. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
 33. ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 34. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 35. ΜΠΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ
 36. ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 37. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 38. ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 39. ΜΠΕΤΙΧΑΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ)
 40. ΜΠΛΕΚΟΥ ΓΙΟΥΛΗ ΘΕΑΝΩ
 41. ΝΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
 42. ΟΥΑΜΠΙΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 43. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ)
 44. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 45. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 46. ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 47. ΠΟΛΥΜΕΝΕΑ ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 48. ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 49. ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
 50. ΤΟΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 51. ΤΣΑΚΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ
 52. ΤΣΑΟΥΣΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΕΛΕΝΗ
 53. ΤΣΩΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 54. ΦΕΡΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 55. ΦΕΡΕΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΕΛΛΥ)
 56. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΟΥΛΑ)

Φίλες και φίλοι,

Πάμε μαζί!

 

Για τη Νίκη. Για το Δήμο που θέλουμε, Για την Καλαμάτα που μας αξίζει.

 

Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 2 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 3

Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 4 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 5 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 6 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 7 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 8 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 9 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 10 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 11 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 12 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 13 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 14 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 15 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 16 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 17 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 18 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 19 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 20 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 21 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 22 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 23 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 24 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 25 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 26 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 27 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 28 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 29 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 30 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 31 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 32 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 33 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 34 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 35 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 36 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 37 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 38 Μήνυμα ενότητας στην κεντρική ομιλία του Θανάση Βασιλοπουλου 39

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 52

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 53

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 54

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 55

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 56Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 57

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 58

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ