Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»

Ανέβηκε

στις

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 17
Κοινοποιησέ το

Με δράση μαγειρικής με τίτλο «Μαγειρεύοντας ξεχασμένες παραδοσιακές συνταγές» και δράση με τίτλο «Η ελιά στη γαστρονομία της Πελοποννήσου», από την καλαματιανη σεφ Γεωργία Κουτσούκου, που  ετοίμασε για τους παρευρισκομενους τρεις εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα με επίκεντρο την ελιά που ήταν άλλωστε και το θέμα ολοκληρωθηκε η 10η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 18

Η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια. Πρόκειται για έναν θεσμό που μετεξελίσσεται σε Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών Προϊοντων & Γαστρονομιας, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας.

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 19

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 24 Αυγούστου με μουσικό πρόγραμμα από το Kalamata Piano Trio (Πιάνο: Αμαλία Σαγώνα, Βιολί: Μιχάλης Κουντούρης, Βιολοντσέλο: Διονύσης Κοτταρίδης, Τραγούδι: Μαρία Μάρκοβα) στο χώρο της λίμνης, ενώ ακολούθησε παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης αρτοποιός» από το Θίασο Σκιών Δημητρακόπουλου, στο χώρο του πατινάζ.

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 20

Στις 25 Αυγούστου αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε, συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας με τίτλο «Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι».

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 21

Το επόμενο διήμερο 26-27 Αυγούστου, στο χώρο του πατινάζ, εξελίχθηκε δράση μαγειρικής με τίτλο «Μαγειρεύοντας ξεχασμένες παραδοσιακές συνταγές» και δράση με τίτλο «Η ελιά στη γαστρονομία της Πελοποννήσου», με τη συμμετοχή της σεφ Γεωργίας Κουτσούκου από τον «Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας» και τον «Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας».

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 22

Μεγάλοι χορηγοί ήταν η Συκική και η Ένωση Μεσσηνίας, ενώ την Παρουσίαση υποστήριζαν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας.

Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 23 Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 24 Με εξαιρετικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα ολοκληρώθηκε η 10η «Άρτος - Οίνος - Έλαιον» 25

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ