Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Λιμενικό σώμα: Έρχονται 200 θέσεις εργασίας

Sharing is caring!

Οι 45 µόνιµες θέσεις θα καλυφθούν από αξιωµατικούς διαφόρων ειδικοτήτων και οι 155 από λιµενοφύλακες

Αντίστροφα µετρά ο χρόνος για την προκήρυξη 200 µονίµων στο Λιµενικό Σώµα, καθώς το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ήδη λάβει την προέγκριση από τα συναρµόδια υπουργεία και ο διαγωνισµός αναµένεται να προκηρυχθεί τέλος Απριλίου µε αρχές Μαΐου.

Σύµφωνα με το ΕΘΝΟΣ, υψηλόβαθµα στελέχη του υπουργείου, η προκήρυξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και αναµένεται να εκδοθεί µόλις εγκριθούν οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες από τα υπουργεία Οικονοµικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης.

Μοριοδότηση

Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλειονότητα των θέσεων θα αφορά λιµενοφύλακεςΔευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης (155 θέσεις), ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από αξιωµατικούς διαφόρων ειδικοτήτων, όπως πλοίαρχοι, µηχανικοί και οικονοµικοί.

Ο διαγωνισµός θα γίνει µε απόφαση του αρχηγού του Σώµατος, ενώ, σύµφωνα µε πληροφορίες, θα υπάρχει ειδική µοριοδότηση για όσους έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάµεις.

Πηγή

Δες και αυτό

Δημόσιο: Έρχονται 19.463 νέες προσλήψεις μέσα στο 2020

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔημόσιο προσλήψεις Ριζικές αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο προωθεί η κυβέρνηση. …

shares