Connect with us

Μεσσηνία

Λαζαρίδης: Αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα!

Ανέβηκε

στις

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 13
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Απολογισμός Γιώργου Λαζαρίδη

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια απολογιστική εκδήλωση του Γιώργου Λαζαρίδη. Ο Μεσσήνιος πρεσβευτής μας βρέθηκε σε 11 χώρες του κόσμου, συμμετείχε σε τουρνουά και έφτασε σε 8 τελικούς βάζοντας θετικό πρόσημο στο 2019. Οι φίλοι του μέτρησαν μέχρι και τα χιλιόμετρα που διένυσε ο Γιώργος στο αγωνιστικό του ταξίδι τα οποία ήταν συνολικά 37.530!

Στην ετήσια εκδήλωση για τον απολογισμό του Γιώργου για το 2019, συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές και στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείο “Elite City Resort”, βρέθηκε αρκετός κόσμος που χειροκρότησε και στήριξε ηθικά και έμπκρατα την προσπάθεια του Γιώργου τόσο το 2019 αλλά και εν όψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το 2020.

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 14

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές, καυτηρίασε την απουσία των υποψηφίων – επώνυμους όπως τους χαρακτήρισε – για τις εκλογές, οι οποίοι τέτοιο καιρό ένα χρόνο νωρίτερα ήσαν παρόντες και στους χαιρετισμούς τους έδιναν υποσχέσεις…. Εντός της αιθούσης βρέθηκαν ορισμένοι συνάδελφοι του Λαζαρίδη στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και ο ίδιος είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη παράταξη Καλαμάτα – Τόπος Ζωής.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αλλά έστειλαν χαιρετισμούς και αυτοί αναγνώσθηκαν. Το παρών έδωσαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, η επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” Τόνια Κουζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Δημήτρης Φαββατάς και Γιώργος Σοφρωνάς, καθώς και πλήθος συναθλητών του Γιώργου στον Αθλητικό Σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και αρκετοί φίλοι.

Η σπουδαία παρακαταθήκη του 4ου Ancient Messene Open

Με το τέταρτο τουρνουά τένις με αμαξίδιο Αρχαίας Μεσσήνης “Ancient Messini Open” να έχει περάσει στην ιστορία ως ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη για όσα έπονται, ο εμπνευστής του αναφέρθηκε στην πέμπτη συνεχή χρονιά διοργάνωσής του στην Ανάληψη της Μεσσήνης και στη σημασία που έχει τόσο ως αθλητικό γεγονός αλλά και ως μέσο διαφήμισης για την πόλη μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο να έρχονται στον τόπο μας όχι μόνο για να αγωνιστούν αλλά να τον γνωρίσουν να επισκεφθούν τους αρχαιολογικού χώρους και να γνωρίσουν την γαστρονομία μας.”

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 15

Οι επιτυχίες του 2019

Ως highlight της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Λαζαρίδης υπογράμμισε τις αγωνιστικές του επιτυχίες σε δεκάδες τουρνουά, την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, την επίσκεψή του σε σχολεία και αθλητικούς ομίλους, η επαφή του με τα μικρά παιδιά, η αγωνιστική λειτουργία του αθλητικού συλλόγου Διαφοροζώ, η επιτυχημένη διοργάνωση οι σπουδαίες του στο πανεπιστήμιο, η ενασχόληση του με τα δημοτικά “όλα αυτά μου δίνουν πραγματικά τεράστια δύναμη να συνεχίσω αισιόδοξα και το 2020.

Στις 12 Μαρτίου θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα!

Σπουδαία στιγμή για τον καλαματιανό πρωταθλητή αποτελεί η επιλογή του απο την Ολυμπιακή Επιτροπή ως ένας εκ των φετινών λαμπαδηδρόμων και στις 12 Μαρτίου καλεί όλους τους συμπολίτες μας να υποδεχθούν την Ολυμπιακή Φλόγα την οποία ο ίδιος θα μεταφέρει εντός της πόλης!

Μεγάλος προορισμός το Τόκυο

Το 2020 το καλαντάρι του Γιώργου είναι εξίσου γεμάτο και οι αγωνιστικοί του σταθμοί ουκ ολίγοι, όμως ο μεγάλος προορισμός του Γιώργου είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του «Τόκιο 2020».
“Η εκδήλωση αυτή αποτελεί για μένα το εφαλτήριο για τη νέα αγωνιστική χρονιά και να προχωρήσω με αφοσίωση στην επίτευξη του μεγάλου αγωνιστικού μου στόχου που είναι η συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Κι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά αν ήταν εύκολος δεν θα έχει και κάποιο νόημα να προσπαθήσεις!”

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 16

Σημαντική η στήριξη χορηγών και υποστηρικτών

Για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο Γιώργος για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα χρειαστεί στο πλευρό του την “ομάδα” του, τους υποστηρικτές συνοδοιπόρους του για τους οποίους είπε: “Σε αυτό το μεγάλο ταξίδι με τόσες διαδρομές σας θεωρώ “ομάδα” μου. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, η στήριξη και η αγάπη σας είναι για μένα δύναμη και πηγή έμπνευσης. Χωρίς τη βοήθεια των χορηγών και υποστηρικτών δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι, κι αυτά τα χιλιόμετρα” είπε.

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 17

Το kalamataTimes εύχεται στον σπουδαίο μεσσήνιο πρεσβευτή και πρωταθλητή Γιώργο Λαζαρίδη και το 2020 να λάμψει και να μεταφέρει με το ίδιο πάθος την “φλόγα” του σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθεί, διεκδικώντας όχι μόνο το όνειρο των Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και μια θεση στην ιστορία…

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 18

λαζαρίδης: αγωνίστηκε σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες και θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα! 19

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ