Connect with us

Μεσσηνία

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 1
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 12 έως 13 Ιουλίου το Συνέδριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΝΈΑΣ ΥΌΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΆΤΑ Παρευρέθηκαν διακεκριμένοι γιατροί ομογενείς από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής ενώ το παρών έδωσαν και πολύ Μεσσήνιοι γιατροί.

Έγιναν πολλές παρουσιάσεις γύρω από τις νεότερες εξελίξεις της Ιατρικής και την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Δημήτρης τζωρτζίνης.

Ακολούθησε αδελφοποίηση του ιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας με την Ελληνική ιατρική κοινότητα Νέας Υόρκης. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του γνωστού ωτορινολαρυγγολόγου και πλαστικού προσώπου Γεωργίου Καρκατζούλη, ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της επιστροφής των Ελλήνων ιατρών ύστερα από πολλά χρόνια καριέρας στην Ελλάδα, η οποία καταχειροκροτήθηκε.

Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν σίγουρα τη Μεσσηνία, αναβαθμίζουν το κύρος της μεσσηνιακής Ιατρικής κοινότητας και διαφημίζουν το νομό μας στο εξωτερικό.

Ο Γεώργιος Καρκατζούλης με τον καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης κύριο Ιωάννη Χατζάρα

Ο Γεώργιος Καρκατζούλης με τον καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης κύριο Ιωάννη Χατζάρα

 

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 2

Οι διευθυντές στη Νέα Υόρκη κύριοι Μανωλάς και Λιακέας με τον κύριο Καρκατζούλη

 

Ο καθηγητής πανεπιστημίου Κ Χαλβατσιώτης, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Δημήτριος Τζωρτζίνης με διακεκριμένους ιατρούς της ομογένειας.

Ο καθηγητής πανεπιστημίου Κ Χαλβατσιώτης, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Δημήτριος Τζωρτζίνης με διακεκριμένους ιατρούς της ομογένειας.

 


Κοινοποιησέ το

Μεσσηνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της!

Avatar

Ανέβηκε

στις

από

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα με τον κολλητό της! 5
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Σε έναν… μυστικό προορισμό βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας, μακριά από την Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Καλαμάτα μαζί με την παρέα της, επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, για τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αποφάσισε να φύγει ξανά, αυτή τη φορά με τον καλύτερο της φίλο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Θανάση Αλευρά! Η Ζέτα και ο Θανάσης διατηρούν στενή φιλία και ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου. Έτσι, οι δυο ηθοποιοί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός Αθηνών, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 6

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές της διακοπές και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 7

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 8

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 9

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 10

Οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο!

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο πλούτος των ελαιοκομικών προϊόντων της μεσσηνιακής γης στη Detrop Boutique 11
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Detrop Boutique

Πέτυχε το στόχο της η συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στην έκθεση Detrop Boutique 2020 στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας αποκλειστικά τον πλούτο των ελαιοκομικών προϊόντων που παράγει όλη η μεσσηνιακή γη.

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 12

Ο Δήμος Καλαμάτας, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, επέλεξε να παρουσιάσει στοχευμένα το ελαιόλαδο και τις ελιές μας κυρίως, στους επαγγελματίες επισκέπτες από Βαλκανικές χώρες και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όλου του νομού, η γευσιγνωσία που έγινε σε συνεργασία με το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του stand, απέσπασαν θετικά σχόλια Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 13

To stand εμβαδού 35 τ.μ., με γραφικά που προβάλλουν την ελαιοκομία του τόπου και παρουσιάζουν τη «Μάνα Ελιά», ένα μνημείο της φύσης, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, πολλοί εκ των οποίων δεσμεύτηκαν να επισκεφτούν τον τόπο. Τον Δήμο Καλαμάτας στη διάρκεια της έκθεσης εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος. Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο από την ανταπόκριση των επαγγελματιών όσο και από τη γενική εικόνα της συμμετοχής του δήμου και των εταιρειών.

Κορυφαίοι γιατροί της Νέας Υόρκης τιμούν την Καλαμάτα 14

Σημαντικός είναι ο απολογισμός αναφορικά με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο ελληνικός και ξένος επαγγελματικός κόσμος.

Σχεδόν 70 επαγγελματίες, οι μισοί εκ των οποίων Ελληνες και οι υπόλοιποι κυρίως από Βαλκανικές χώρες (Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία, Ρωσία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία κ.α.), εκδήλωσαν σοβαρό ενδιαφέρον για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Αρκετοί εκ των ενδιαφερομένων συμμετείχαν στη γευσιγνωσία ελαιολάδου που έγινε με τη συμμετοχή της Βελούδως Βελισσάρη από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, στον χώρο του περιπτέρου.

Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα το περίπτερο επισκέφθηκαν μαθητές, και σπουδαστές σχολών της Βορείου Ελλάδας, με αντικείμενο την τεχνολογία τροφίμων και τη γεωπονία. Όσον αφορά στα εκθέματα των εταιρειών που συμμετείχαν, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, μετά το πέρας της έκθεσης, διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αυτό το Μεσσηνιακό. . olive bar που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, κέρδισε τις εντυπώσεις στη Detrop Boutique, στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας σε νέες αγορές για τα μεσσηνιακά προϊόντα. Σε αυτή τη φάση η βαλκανική αγορά δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει δυναμικό συνεργάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος συνεχίζει τις επαφές με τη ΔΕΘ-Helepxo, κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την παρουσία και τις συναντήσεις που είχε στη Θεσσαλονίκη την π. εβδομάδα ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μεσσηνία

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στο Διοικητήριο 15
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από το Σύλλογο Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στον τέταρτο όροφο του Διοικητηρίου στην αίθουσα «Π. Φωτέας»

Η αιμοδοσία είναι μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ζωή!

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ