Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα 1

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα

Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Απριλίου ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε αρχικώς το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, την πρώτη δομή ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης  που λειτούργησε στο νομό Μεσσηνίας, το 1982. Η διευθύντρια κα. Ελένη Πιπερίδου ξενάγησε τον κ. Κουρουμπλή στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με αρκετούς μαθητές.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα 2

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας όπου τον υποδέχθηκαν ο διοικητής πύραρχος κ. Δημήτρης Γεωργανάς και ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καψαμπέλης, συνοδεία του βουλευτή Μεσσηνία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Κωνσταντινέα.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα 3

Ακολούθησε η επίσκεψη στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας, όπου ο κ. Κουρουμπλής συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χαραλαμπόπουλος, τον γραμματέα κ. Προκοπή Δουβά, την ταμία κα. Γεωργία Παπαδέα, την οργανωτική γραμματέα κα. Νάντια Κατή και το μέλος του σωματείου ΑΜΕΑ κ. Θανάση Ξυπόλυτο.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα 4

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γεώργιο Μπέζο, τον αναπληρωτή διοικητή κ. Παναγιώτη Μπασάκο, τον διευθυντής του ακτινολογικού εργαστηρίου κ. Μιχάλη Μιχαήλ, τη διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας και διευθύντρια συντονίστρια μονάδας τεχνητού νεφρού κα. Αγγελική Ζέρβα και τα μέλη του Δ.Σ. του νοσοκομείου κ.κ. Ιωάννη Ασημακόπουλο, Στέλλα Μπακολέα, συνοδεία πάντα του κ. Κωνσταντινέα.

Ο κ Κουρουμπλής συνομίλησε και με το σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ της Μεσσηνίας, το σωματείο των Εργαζομένων αλλά και τον σύλλογος των νοσηλευτών.

Ακολούθησε η παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας στην Καλαμάτα και σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που ξεχείλιζε από ενθουσιασμό στα μηνύματα του Πρωθυπουργού.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στην Καλαμάτα 5

 

 

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 18

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 19

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 20

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 21

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 22Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 23

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 24

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ