Σάββατο , 18 Ιανουαρίου 2020
Home / Πολιτικά / H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της
theodora megalooikonomou epestrepse etsi onomazetai komma idriei 600x315 660x330 - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

Sharing is caring!

H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

Το όνομα του νέου κόμματος που αποφάσισε να ιδρύσει, αποκάλυψε η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το κόμμα της θα ονομάζεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. από τις λέξεις: Λυσιστράτη, Ισότητα, Λάμπιτω.

theodora megalooikonomou epestrepse etsi onomazetai komma idriei 2 - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

«Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική», εξήγησε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Η πρώην βουλευτής είπε ότι πρόκειται για κόμμα του κέντρου που δεν θα έχει χρώμα και είπε ότι θα απευθύνετε κυρίως στις γυναίκες και στις ευάλωτες ομάδες.

«Λέει το Σύνταγμα, θα έχουμε μια ποσόστωση και δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να έχουμε 60% άνδρες και 40% γυναίκες. Εγώ θα το αντιστρέψω. Θα βάλω στο κόμμα 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Και άνδρες που θα έχουν την ευαισθησία να υποστηρίξουν τις γυναίκες», τόνισε.

H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

Πηγή

niniosbanner 1 - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της MYLO Indian Palace Restaurant - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της perrotis - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της mavreas1anigif - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της krystalkyriakoanigif - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της YPODIMATA - H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Επέστρεψε! ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. το νέο Κόμμα της

Δες και αυτό

megalooikonomou epatha agxotiki voulimia etroga sardela marmelada egina kila 1 310x165 - Μεγαλοοικονόμου: «Επαθα αγχωτική βουλιμία, έτρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα και έγινα 100 κιλά»

Μεγαλοοικονόμου: «Επαθα αγχωτική βουλιμία, έτρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα και έγινα 100 κιλά»

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΓια μια δύσκολη περίοδο την οποία πέρασε στη ζωή της μίλησε η Θεοδώρα …

shares