Κυριακή , Φεβρουάριος 17 2019
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Events / H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας πρώτη και φέτος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της που έχει στηθεί στην είσοδό της, φέρνοντας μας πιο κοντά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πήραν μέρος όλα τα τμήματα του Αναπτυξιακού -Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας (χορευτικό – χορωδιακό – μουσικό) και προσφέρθηκαν Μανιάτικα λαλάγγια που παρασκευάζονταν εκείνη τη στιγμή από γυναίκες από την περιοχή.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας στις 7μ.μ. ακριβώς, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας,  βρέθηκε παρέα με τους τρεις υποψήφιους αντικαταστάτες του, την Ελένη Αλειφέρη, Παύλο Μπουζιάνη και τον Θανάση Βασιλόπουλο, στην παρέα ήταν και ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας αλλά και ο Γιώργος Φάβας.

Τέλος ο Άγιος Βασίλης που βρισκόταν στο χώρο καλωσόριζε τους μικρούς μας φίλους, χαρίζοντας τους καραμέλες και φούσκες και ευδιάθετος έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Δες και αυτό

Οικονομάκου: Συμμετέχουμε στην πρόσκληση συζήτησης με την κ.Κουζή υπό προϋποθέσεις

Από την πρώτη κιόλας δημόσια ανακοίνωση των θέσεων  του  συνδυασμού μας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ξεκινάμε»,εγώ, σαν επικεφαλής …