Τετάρτη , Δεκέμβριος 12 2018
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Events / H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της
Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας

H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

H Κεντρική Αγορά Καλαμάτας πρώτη και φέτος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της που έχει στηθεί στην είσοδό της, φέρνοντας μας πιο κοντά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πήραν μέρος όλα τα τμήματα του Αναπτυξιακού -Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας (χορευτικό – χορωδιακό – μουσικό) και προσφέρθηκαν Μανιάτικα λαλάγγια που παρασκευάζονταν εκείνη τη στιγμή από γυναίκες από την περιοχή.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας στις 7μ.μ. ακριβώς, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας,  βρέθηκε παρέα με τους τρεις υποψήφιους αντικαταστάτες του, την Ελένη Αλειφέρη, Παύλο Μπουζιάνη και τον Θανάση Βασιλόπουλο, στην παρέα ήταν και ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας αλλά και ο Γιώργος Φάβας.

Τέλος ο Άγιος Βασίλης που βρισκόταν στο χώρο καλωσόριζε τους μικρούς μας φίλους, χαρίζοντας τους καραμέλες και φούσκες και ευδιάθετος έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Δες και αυτό

Αιμοδοσία του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ στις 30 Νοεμβρίου 2018

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και μεταξύ των …

Καλαμάτα: Μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μουσικής και λόγου αφιερωμένη στη ζωή και το …